Tvoje lice zvuči poznato 2. epizoda – Pobednik Ivana Peters koja je otpevala pesmu Palome Fejt

DOGAĐAJI, HUMANOST, MUZIKA, ZANIMLJIVOSTI  
Tvoje lice zvuči poznato 2. epizoda – Pobednik Ivana Peters koja je otpevala pesmu Palome Fejt

SJAJNE VESTI SA TELEVIZIJE „PRVA“

Predhodna epizoda serijala „Tvoje lice zvuči poznato“ je ostavila pozitivan trag i na publiku i na žiri. Takmičari su su probili led pa su u drugoj epizodi bili znatno opušteniji i bez treme. U predhodnoj emisiji pobednik je bio Nikola Rokvić sa numerom „Rođeni“ od Kaliopi, a nagradu u iznosu od 1000 evra prosledio je udruženju “Čika boca” – udruženje roditelja, staratelja i prijatelja dece obolele od malignih bolesti.

Žiri u drugoj epizodi pored Ivana, Vlada i Ane ima gostujućeg člana i to Nenada Kneževića Kneza.

– Spektakl je počeo sa prvim nastupom Danijela Kajmakoskija koji je dobio zadatak da izvede numeru Bruno Marsa „Uptown“. Sa viklerima na glavi, havajskim tenom, sjajanim glasom i savršenim nastupom Danijel je napravio pravu atmosferu u studiju. On se sa plesačima našao u publici pa je izašao na scenu na kojoj je napravio pravi spektakl.

Žiri je skroz bio oduševljen. 

“Bio si sjajan i ti si jedan od najboljih muških vokala na ovim prostorima, koreografija je bila fenomenalna. Igrači su najpravili sjajnu atmosferu”, oduševljeno je prokomentarisao Knez

a Vlado je dodao:

“Odličan izbor numere, ti si bio odličan, kompletna režija iz publike mi se dopala. Sve najbolje, svaka čast!”

– Nakon prvog fantastičnog nastupa usledio je još jedan spektakularan i izuzetno pozitivannastup Đoše i Dara i to u ulogama Kneza i Ramba sa numerama  “Ado Đede Niko i Balkan boy”. Publika i žiri su bili zadivljeni Darinom transformacijom koja je osim izgleda savršeno izimitirala Ramba. Na sceni je bio postavljen i auto “Lada”, a Dari se na sceni pridružio lično Rambo.

Kompletan studio je aplaudirao nakon završetka ove fenomenalne imitacije, žiri je uputio simpatične komentare pogotovu na Darinu transformaciju.

– Treći nastup je pripao Ani koja je kao MO savladala tremu. Ana Grubin je izvela numeru MO – “Lean on” i posao je odradila više nego dobro što je i žiri prokomentarisao.

Ivan: “Ja kao tvoj kolega mogu samo da te podržim, ja ne bih imao hrabrosti, još malo kondicije i razvalićeš ih sve”.

Knez: “Ana je sve bolja i bolja, ta trema te polako napušta. U prvoj epizodi je bilo evidentno da je imaš, sada je mnogo bolje. Nastup je bio svetski, pesmi si dala novo ruho, meni se sve to dopalo”.

– Posebno je interesantan četvrti nastup koji je pripao prošlonedeljnom pobedniku Nikoli Rokviću. On je imao zadatak da se transformiše u lik svoga oca Marinka Rokvića. Nikola je i ovaj put razbio sa svojim glasom pevajući veliki Marinkov hit „Skitnica“. Sjajna maska i fantastičan glas izazvao je ogromno oduševljenje u studiju a nastao je potpuni haos kada se Marinko pridružio sinu na sceni.

Ivan: “Jedna od mojih omiljenih narodnih pesama, ti si odličan pevač, maska odlična, kao da te je Marinko pravio”.

Vlado: “Izgledaš kao voštani Marinko. Inače, što se glasa tiče, vidi se da ste otac i sin”.

– Sledeći nastup su imali Neša i Kaja i to u ulogama Eminema i Rijane sa još jednim spektaklom na sceni za koji je angažovano preko 150 statista. Bridžis i Kaja kao Eminem i Rijana i numere “Stay”, “Monster”, “The real Slim Shady”.
Osvetljena kada napunjena toplom vodom, paravan kroz koji se može videti silueta Kajinog presvlačenja i nastup za numeru “Stay” od svetske dive Rijane. Zatim je nastala brza promena, Kaja se presvlači na sceni iza paravana dok se vidi njena silueta, a Neša Bridžis nastupa sa ulogom Eminema. Zaista je malo je reći da je Neša briljirao u ulozi Eminema dok je publika je skandirala – Eminem, Eminem.

Vlado: “Ja bih stvarno da pohvalim ovaj nastup, i scenu i kostim i ideju i Kajinu smelost da se skine potpuno gola. Neša me je večeras oduševio i znam koliki trud treba da se sve to naučiti. Svaka čast na trudu, ovo je najbolji nastup koji smo videli do sada!”.

Knez: “Ovo je bila izuzetno zahtevna numera. Izuzetno težak zadatak, biti u toj mlečnoj vodi, presvući se, sačekati Eminema… Neuporedivo si bolji u repu nego u narodnjacima. Napravili ste spektakl, svaka vam čast!”.

– Nastupila je još jedna savršena transformacija. Ovog puta Halid Muslimović je bio u ulozi Stoje sa numerom „Bela Ciganka“.  Za ovu ulogu Stoje Halid je izdepilirao noge. Publika je bila više nego oduševljena sa nastupom i savršenom transformacijom.

Ana: “Halide, vrhunski si odradio imitaciju”.

Ivan: “Nagledao sam se muškaraca kao žena u ovom šouu ali fasciniran sam Halidom, odličan je i imate dobre noge i treba da ih depilirate stalno”.

Knez: “Na Tajlandu postoji trandža šou, a vi biste bili tamo vrhunska zvezda”.

– Nakon ovog šljivog nastupa usledeo je jedan koji je svima oduzeo dah. Ivana Peters se našla u ulozi Palome Fejt – “Only love can hurt like this”. U predhodnoj epizodi Ivana je izmamila emocije i suze, ali i ovog puta nastup je bio nežan i brilijantan. Sa ovim nastupom Ivana je probudila velike emocije i kod publike i kod žirija koji je za njen nastup imao samo reči hvale.

Vlado: “Kad bi Paloma Fejt čula tvoju verziju pesme, obrisala bi svoju master verziju iz studija. Bila si predivna i otpevala si toliko dobro. Fantastično, briljantno. Unapred 12 poena za ovo”.

Knez: “Žena peva kao zmaj, izdominirala je vokalno, sve pohvale, ovo je maestralno, magično”.

– Sledeći nastup je imala Slavica Ćukteraš koja se našla u ulozi Kerbera sa numerom „Ratne igre“. Potpuno suprotno predhodnom njenom nastupu u prvoj epizodi, ali se Slavica snašla više nego dobro. Publika ju je podržavala tokom nastupa koji je izgledao mnogo dobro. 

Vlado: “Produkcijski je bilo odlično i Slavica me je iznenadila kako može da bude i muško. Gale je izuzetan pevač i jako ga je teško pevati, i jako teško imitirati”.

Nakon poslednjeg nastupa usledilo je glasanje žirija

Knez:
Slavica 2
Halid 3
Ana 4
Đoša 5
Dara 6
Katarina 7
Danijel 8
Neša 9
Nikola 10
Ivana 12

Ana:
Đoša 2
Slavica 3
Nikola 4
Dara 5
Halid 6
Ana 7
Kaja 8
Danijel 9
Ivana 10
Neša 12

Vlado:
Đoša 2
Slavica 3
Rada 4
Ana 5
Halid 6
Katarina 7
Neša 8
Nikola 9
Danijel 10
Ivana 12

Ivan:
Đoša 2
Rada 3
Slavica 4
Ana 5
Nikola 6
Danijel 7
Halid 8
Kaja 9
Neša 10
Ivana 12

Nakon glasanja žirija takmičari su dali svoje glasove i to Danijel 5 Neši, Đoša 5 Dari, Dara 5 Neši, Ana 5 Slavici, Nikola 5 Ivani, Neša 5 Ani, Kaja 5 Slavici, Halid 5 Neši, Ivana 5 Slavici, Slavica 5 Ivani.

Nakon konačnog zbira, Ivana Peters imala je najveći broj poena i pobednik je druge epizode koja će  ček u vrednosti od 1000 evra proslediti udruženju roditelja “Zvončica”, na Institutu Majka i dete, za decu obolelu od raka.

Usledilo je Izvlačenje novih zadataka a evo koji je kome pripao Đoša kao  Đorđe Balašević, Dara kao Karleuša, Ana kao Skaj Vikler, Nikola kao Enrike Iglesijas, Danijel kao Tina Tarner, Halid kao Davorin Popović, Kaja kao Ivana Peters, Neša kao Eros Ramazzotti, Slavica kao Ceca, Ivana kao Aksl Rouz.

Posebno oduševljenje je nastupilo u studiju kada je Dari dodeljeno da u sledećoj epizodi bude u ulozi Jelene Karkleuše. Očekujemo pravi spektakl u nedelju uveče na Prvoj televiziji.



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login