Boban Marjanović ostvario „dabl-dabl“ u razvojnoj ligi

KOŠARKA  
Boban Marjanović ostvario „dabl-dabl“ u razvojnoj ligi

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

„Ludi Srbin“ je poslao Bobana Marjanovića u razvojnu NBA ligu kako bi poradio na svojoj igri. Uz Bobija otišao je i Džonaton Simons. I dalje je većini ljubitelja i poštovaoca lika i dela našeg „Bobinatora“ nejasno zbog čega mu ovaj lucidni trener ne ukazuje veću minutažu na terenu. Iz utakmice u utakmicu minuti su podeljeni na kašičicu, a svaki minut naš centar je opravdao sjajnom igrom. No, zbog čega je to tako vreme će pokazati.
Kako trenutno stvari stoje Boban Marjanović je u svom „razvojnom“ klubu Ostin odigrao meč koji je bio na zavidnom nivou. Ovaj put ostvario je 21 poen za 26 minuta na parketu. Statistike kažu da je imao skoro savršen učinak – 10/12 šuteva iz igre, pogodio je 1 slobodno bacanje i imao neverovatnih 15 skokova od čega 8 defanzivnih. Prethodno, srpski košarkaš je u ovoj ligi bio u decembu prošle godine kada je prosečno ubacivao 25 poena, uz 11 skokova i 3,5 asistencija po utakmici, a 2 blokade su bile kao kruna dobih partija.

Pogledajte meč koji je Boban odigrao u nedelju veče:

Nadamo se da Greg Popovič ima viziju kako će dalje da ukomponuje time, obzirom da je u prošloj utakmici doživeo debakl koji se ne pamti od 1997 godine. Sparsi su izgubili od Šarlota, ali na jedan vrlo interesantan način. Naime, Sparsi su u jendom momentu vodili sa 23 poena razlike da bi trener Stiv Kliford pozvao tajm-aut i reako svojim igračima:

„Rekao sam im: Molim vas, igrajte malo čvršće. Molim vas. Znam da svi zarađujete više novca od mene. Znam da mnogi od vas mogu da izdejstvuju da me otpuste. Samo vam kažem… molim vas“.

Na kraju rezultat je sve rekao – pobeda Šarlor Hornetsa sa 91:88.

BOBI SAMO HRABRO NAPRED!
SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Boban Marjanović ostvario „dabl-dabl“ u razvojnoj ligi"

  1. Pingback: Posle sjajne partije u razvojnoj ligi Bobi se vratio i oborio svoj lični rekord u NBA ligi | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login