Pinkove zvezdice, 28. epizoda: HIT večeri Martija Stanojković sa pesmom „Make it rain“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 28. epizoda: HIT večeri Martija Stanojković sa pesmom „Make it rain“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Druga emisja šestog kruga je protekla baš kao i predhodna, u punom sjaju. Žiri, čuvena perorka, je i ovoga puta imao olakšani deo posla jer su takmičari pevali po dve pesme pa im je bilo lakše odlučiti ko zaslužuje direktan prolaz u sedmi krug, a ko treba još jednom da pokaže svoje umeće u baražu. Kao i u predhodnoj emsiji i u ovoj takmičari moraju dobiti minimum tri glasa tokom izvođenja prve pesme kako bi imali šansu da pevaju drugu pesmu.

Osam takmičara je pevalo na glamuroznoj sceni pokušavajući da pridobiju i publiku i žiri a sedam njih je uspelo da se plasira u sedmi krug. A evo kako je to izgledalo na sceni

– Eva Manić je prva nastupila sa pesmom „Ne dam na tebe“ i odmah je dobila svih pet glasova pa je sa drugom numerom „Goldeneye“ zadržala sve glasove. Žiri je bio oduševljen sa pevanjem koje je po njihovom mišljenju bilo udarničko i fantastično, dovedeno do perfekcije, kao i da je izabrala prave pesme za nastup.

Teodora Tara Stojanović je otpevala pesmu „Stanica Podlugovi“ i dobila je 4 glasa i šansu da otpeva drugu pesmu. Druga numera koju je Tara izvela bila je „Zemlja mojih snova“ sa kojom je dobila svih pet glasova i pozitivne komentare za nastup kao i za i dobro i sigurno pevanje koje pokazuje iz emisije u emsiju.

Marija Stanijanov je otpevala numeru „Dala bih sve“ sa kojom je dobila 4 glasa i nakon toga je otpevala pesmu „Zbog tebe“ i zadržala je 4 glasa. Marija je morala još jednom da peva u baražnom delu emsijie. Zamerka žirija je bila da pevanje nije bilo baš dobro, da je preletala ukrase, da joj je nategnuta intonacija, kao i da je imala mnogo falša tokom pevanja. U baražnom delu emsije je sa numerom „One night only“ popravila utisak i uspela da prođe u sledeći krug takmničenja.

– Nikola Kitić je otpevao pesmu „Srećo, ne krivi me“ i dobio je 3 glasa a druga numera koju je otpevao bila je „Nije do mene“ i dobio je 4 glasa. Zamerke žirija su bile na loš završetak fraza, slabiji glas, slab vibrato kao i skučenost u pevanju. U baražnom delu emisije se oprobao sa numerom „Kaži joj suzo“, ali nije uspeo da se izbori za sledeći krug takmičenja.

Amna Alajbegović je sa numerom „Empire state of mind“ dobila svih pet glasova koje je i zadržala sa numerom „Šta kažeš sad“. Pokupila je sve pozitivne komentare žirija za specifičan – autentičan glas, dobru energiju, kao i na dobar izbor pesama.

Darija Vračević je otpevala pesmu „Dvije zvjezdice“ i dobila je svih pet glasova žirija koje je zadržala i sa numerom „Glavo luda“. Darija je podigla atmosferu u studiju sa drugom numerom, a žiriji je za nju imao samo reči hvale, kompletan studio je aplaudirao zajedno sa žirijem. Pokupila je sve komplimente za nastup koji je po njihovom mišljenju bio najbolji njen do sada, dobro snalaženje tokom iganja i pevanja.

Uroš Stanković je otpevao pesmu „Srce“ i dobio je 4 glasa, zatim je otpevao pesmu „Poljsko cvijeće“ sa kojom je zadržao 4 glasa. Žiri je prokomentrisao da pevanje nije bilo najbolje nego previše klasično i grubo. U baražnom delu emsijije otpevao je pesmu „Soldier of fortune“ i uspeo da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

Martija Stanojković je sa numerom „Make it rain“ dobila svih pet glasova još prije refrena i peticu je zadržala sa numerom „Teško bez tebe“. Martija je podigla i žiri i studio na noge. Njeno savršeno pevanje je oduševilo žiri koji joj je uputio razne komplimente na njen nastup, prelep glas, odnos prema sceni i publici. Posebno je interesantan Harijev komentar

„Ja sam zabezeknut. Nemam ni zarez da dodam“.

Martija je svakako obeležila ovu epizodu.

Još jedna vrhunska epizoda muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ ostala je za nama. Prosto je nemoguće predvideti ko će poneti titulu Zvezdice kao i ko će se sve naći u finalnim esmisijama. Šta nas još očekuje videćemo već u petak.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login