Tvoje lice zvuči poznato 3. epizoda – Pobednik Daniel Kajmakoski u ulozi Tine Tarner

DOGAĐAJI, HUMANOST, MUZIKA, ZANIMLJIVOSTI  
Tvoje lice zvuči poznato 3. epizoda – Pobednik Daniel Kajmakoski u ulozi Tine Tarner

SJAJNE VESTI SA TELEVIZIJE „PRVA“

Treća emisija muzičko-scenskog spektakla „Tvoje lice zvuči poznato“ je prošla u duhu pozitivne i vedre atmosfere. Gostujući član žirija u ovoj epizodi bio je Andrija Milošević. Takmičari su se dobro snašli u svojim zadacima a neki su priredili iznenađenja svojim nastupom.

Ana Grubin je prva nastupila na sceni i to u ulozi Skaja Viklera sa numerama „Esi mi dobar“ i „Otkucaji“. Ana je imala pomoć voditeljke Marije Kilibarde, koja je odglumila Ajs Nigrutina. Devojke su izazvale pravo ludilo u studiju. Ana je dobila pozitivne komenatre za svoju ulogu i scenski nastup.

„Bilo je odlično, dobro zezanje“ – uputio je gostujući član žirija Andrija Milošević.

– Nakon totalnog ludila i rep fazona u studiju je zavladala blaga tišina i melodija numere „Žute dunje“. Halid Muslimović je imao zadatak da interpretira numeru Davorina Popovića i bilo mu je drago zbog toga što je i prokomentarisao

“Davorin je bio vrhunski umetnik i čovek. Bio je divan čovek, saradnik, šteta što ljudi nisu večni.”

Halida su uz njegov glas pratili tamburaši i sve je izgledalo nekako nestvarno. Svima u studiju se dopalo izvođenje ove numere. Vlado Georgijev je prokomentarisao:

“Halide, toliko si to sarajevski doneo, stvarno je bilo jako dobro, teško je pevati Davorina, to je bio potpuno poseban čovek ali meni se jako dopalo, svaka čast”

dok je Ana uputila

“Halide, jeste li to Vi, sjajna maska. Ja nisam znala da ste ovu pesmu prvo otpevali vi, pa onda Davorin Popović. Bilo je predivno, jako emotivno i lepo”.

– Sledeći nastup je imao Daniel Kajmakoski u ulozi Tine Tarner sa numerom „Golden eye“. Fantastičan nastup uz Daniela doprineli su i plesači koji su dočarali bondovsku atmosferu i glavnu filmsku temu “Golden eye”. Iako je Danielu predstavljalo poteškoću što je morao za nastup da nosi štikle, veoma se dobro snašao i sve je izgledalo potpuno savršeno. Vlado Georgijev je prokomentarisao:

“Koreografija je bila fenomenalna. Potrudila si se i svaka ti čast što si uspeo da izvučeš iz sebe taj ženski glas, to nije lako”

a Andrija:

“Majstore bio si odličan, pevaš fenomenalno, koreografija i sve što ste napravili sve je bilo fantastično, uzbudljivo. Fantastičan nastup i pevaš dečko fenomenalno!”

– Nakon savršenog Danielovog nastupa sledeći je bio Nikola Rokvić u ulozi velikog Latino zavodnika Enrikea Iglesiasa sa numerom „Bailando“. Nikola se dobro snašao iako kako sam kaže nije vešt u igranju na sceni. Da bi dočarao u potpunosti specifični glas Enrikea, Nikola je morao da ode u takozvani poluglas što nije bilo nimalo lako, ali se vrhunski snašao. Vlado je komentarisao:

„Toliko si dobro plesao, da je to bilo fenomenalno. Ti si bio sjajan, svaka ti čast. Žao mi je što nije bila zahtevnija pesma da pokažeš svoje glasovne mogućnosti.“

– Sledeći nastup je imao Đoša u ulozi Đorđa Balaševića sa numerom „Devojka sa čardaš nogama“. Scenom je zavladao zvuk tamburice. Đoša je dao sve od sebe da nastup bude što bolje odrađen nakon kojeg je dobio ogroman aplauz publike. Ana je prokomentarisala:

“Super je bilo, meni se jako dopalo i ja sam uživala, ušao su u ulogu skroz”

dok je Ivan prokomentarisao :

“Zašto kriti, ovo je bio skandalozan nastup koji nema veze sa Balaševićem. Ti si uvek Đoša i to niko ne može da ti oduzme. Lepo si to izveo, drugarski za prijatelje u kafani ali nemoguće je maskirati tolikog čoveka u Đorđa Balaševića. Imaš vedar duh i takav treba da budeš svaki put… Nemoguće je tebe maskirati u nekog drugog.”

– Sledeći nastup je imala Ivana Peters i to ovog puta u ulozi svoje simpatije iz mladosti: Eksla Rouza iz „Gansa“. Uz bend koji je svirao tokom njenog izvođenja numere sve je izgledalo perfektno i fascinantno. Žiri je bio oduševljen Ivaninim nastupom. Ivan joj je uputio:

„Pokidala si, svaka čast!“

dok je Andrija rekao:

„Ovo je bilo brutalno, sjajno, agresivno u šesnaestercu, dala si gol. I toliko sam uživao da nemam više šta da kažem.“

– Sledeći nastup pripao je Kaji Ostojić koja je dobila zadatak da imitra svoju koleginicu Ivanu Peters sa pesmom „Svet tuge“. Za njen nastup Ivana je rado pristala da pomogne i da joj smernice kako bi nastup izgledao što originalnije. Numera je bila posvećena Ivani koja nije mogla ni u snu da pretpostavi kakvo ju je iznenađnenje čekalo. Nakon izvođenja numere “Svet tuge” koju je Kaja fantastično otpevala, krenula je pesma “Zbog tebe” grupe Tap 011. Iz lifta je najpre izašla Goca Tržan, a onda je za Ivanu usledio još veći šok jer su se na sceni pojavili Milan, Pera i Đole . Grupa Tap 011 je ponovo bio na okupu, a Ivana sva u suzama koja je samo uspela da prokomentariše “Ne mogu da verujem”, “ja nisam u fazonu da plačem ovako”.
I još jedno iznenađenje za Ivanu je priređeno na sceni kada joj je ćerkica Sara na binu donela buket cveća i pisamce u kojem je napisala:

“Bila si odlična, nisam ni sumnjala, volim te, čak i ako ne pobediš, ti si moja pobednica”.

Kajino pevanje Ivanine numere bilo je veoma dobro što je i žiri prokomentarisao, Andrija:

“Bilo je zaista sjajno, težak zadatak, prihvatila kako treba i mislim da je bilo odlično. Čitava ova situacija je bila emotivna”.

Vlado je takođe pozitivno ocenio Kajinu imitaciju:

“Verovatno ti je Ivana malo pomagala, mislim da imaš super glas i drago mi je što si ti izvela ovu pesmu. Hvala ti.”

– Sledeći nastup je imao Neša koji je imao zaista težak zadatak jer je morao da izvede pesme na dva jezika, sa dva lica: Erosa Ramacotija i Šer. Uz sjajnu projekciju imitacije i efekat ogledala, Neša je dao sve od sebe da otpeva dva glasa i da mu nastup bude dobar. Žiriju se dopalo kako se Neša snašao što su i prokomentarisali Ivan:

“Prava je šteta što ti Bog nije dao neki moćan glas, uz sve te talente promene iz muškog i ženskog.”

i dodao da se užasno zabavio. Andrija je prokomentarisao:

“Nastup svaka čast, vizuelno je bilo sjajno. Užasno zanimjiv nastup, smešan. I maštovit”.

– Nakon Nešinog nastupa usledilo je nešto najzanimljivije u ovoj trećoj epizodi. Imitacija dve srpske zvezde, pevačice koje prate horde fanova, svoje glasove i nastupe će prikazati na sceni a to su Dara Bubamara kao Jelena Karleuša i Milica Pavlović kao Ceca.

Prva je nastupila Milica kao Ceca otpevavši hit “Kukavica”, zatim je Dara otpevala „Insomniu“ pesmu Jelene Karleuše. Njih dve su dobile pravo oduševljenje publike i žirija. Nastup je izgledao odlično kod obe pevačice. Ani se dopalo kako je Milica koja je poznata po energičnim nastupima, uspela da spusti energiju.

“Odlično je bilo.”

rekla je Ana i dodala za Daru:

“Svaka čast što si prihvatila ovu ulogu. Još jedna pohvala što nisi iskarikirala već si stvarno odradila kao i svaku imitaciju do sada, odlično”

dok je Vlado prokomentarisao:

“Prvo ću da pohvalim Milicu, maska je bila vrlo interesantna. Najbolje poene moram da dam Radi. Mislim da si stvarno bila odlična večeras. Svaka ti čast.”

Nakon poslednjeg nastupa usledilo je glasanje žirija a evo kako je to izgledalo:

Andrija:
Đoša 2
Ana 3
Neša 4
Dara 5
Milica 6
Nikola 7
Kaja 8
Halid 9
Ivana 10
Daniel 12

Ana:
Ana 2
Đoša 3
Milica 4
Neša 5
Nikola 6
Ivana 7
Kaja 8
Dara 9
Halid 10
Daniel 12

Ivan:
Dara 2
Đoša 3
Neša 4
Ana 5
Milica 6
Nikola 7
Halid 8
Kaja 9
Ivana 10
Daniel 12

Vlado:
Neša 2
Đoša 3
Ana 4
Nikola 5
Daniel 6
Kaja 7
Ivana 8
Halid 9
Milica 10
Dara 12

Takmičari su glasali ovako Ana 5 za Đošu, Halid 5 Danielu, Daniel 5 Ivani, Nikola 5 Danielu, Đoša 5 za Anu, Neša 5 Danielu, Ivana 5 Kaji, Kaja 5 Ivani, Dara 5 za Milicu, Milica 5 Dari.

Nakon sabranih poena pobednik je bio Daniel Kajmakoski u ulozi Tine Tarner. Danijel će ngradu od 1.000 evra proslediti dečaku iz Kruševa Kiki odnosno njegovim starateljima. Kiki je dečak od 12 godina o čijem hendikepu Daniel nije hteo mnogo da govori ali je želeo da ispuni jednu želju mališana, a to je da ode na more.

Zadaci za sledeću epizodu su Neša kao Dara Bubamara, Đoša kao Severina, Ana kao Lady Gaga, Nikola kao Montserrat Caballé, Dara kao Saša Matić, Halid kao Zdravko Čolić, Kaja kao Sam Smith, Ivana kao Freddie Mercury, Daniel kao Goran Bregović.

Sudeći po zadatim imitacijama očekujemo da će sledeća epizoda biti sjajna. Već u nedelju možemo očekivati pravi spektakl u studiju.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login