Viktor Troicki u maratonskom meču pobedio Servantesa i plasirao se u treće kolo mastersa u Majamiju

TENIS  
Viktor Troicki u maratonskom meču pobedio Servantesa i plasirao se u treće kolo mastersa u Majamiju

SJAJNE VESTI IZ MAJAMIJA

Srpski teniser Viktor Troicki je u veoma teškom i neizvesnom meču pobedio Španca Iniga Servantesa (56. igrač sveta) sa 2:1 (6:7, 7:6 i 7:6) u meču drugog kola Mastersa u Majamiju. Odigrana su čak 3 taj-brejka, a ne bi bilo nepravedno da je Servantes odneo pobedu. Sjajan meč 2 veoma jaka rivala trajao je skoro 3 sata. Viktor je imao sreću u žrebu Majamija jer je postavljen za 19. nosioca pa je na startu bio slobodan.

U prvom setu nije bilo brejk šansi jer su teniseri servirali jako dobro. Posle prvog dobijenog seta Servantes je kreuo oštro u drugi, kako bi rešio meč usvoju korist. Imao je Španac 3 meč lopte pri rezultatu 6:5 ali je Viktor spasao sve i izjednačio na 6:6. U taj-brejku se svojski potrudio i spasao još jednu meč loptu ali na kraju drugog seta na semaforu je pisalo 1:1. U trećem setu delovalo je kao da Viktor drži konce u svojim rukama, ali ovaj meč je od početka bio dramatičan tako se i završio. Prvo je Viktor napravio brejk za 4:2, ali je nedugo posle toga ispustio prednost. Ponovo se ušlo u taj-brejk i prvu meč loptu Viktor je krunisao pobedom u ovom susretu.

U trećem kolu Viktor će igrati sa Davidom Gofanom, koji je pobedio Marsela Granoljersa sa 2:0 (6:4 i 6:4). Njih dvojica su odigrali tri meča, a Belgijanac (15. na ATP listi) upisao je 2 pobede. Meč će se odigrati danas oko 18:40h.

NAPRED VIKTORE!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login