Počinje osma sezona panoramskog razgledanja Beograda

TURIZAM  
Počinje osma sezona panoramskog razgledanja Beograda

SJAJNE VESTI IZ BEOGRADA

Od 1. aprila točkovi autobusa BS Tours počeće da ostavljaju svoje tragove duž već poznatih beogradskih panoramskih trasa. Naime, u organizaciji Turističke organizacije Beograda i pomenute putničke agencije, 8. godinu za redom beograđanima, ali i svim posetiocima glavnog grada biće dostupno razgledanje kulturno-istorijskih znamenitosti. Na dan otvaranja sezone, odnosno već danas krenuće prva ovogodišnja promo tura sa turističkog stajališta Trga Nikole Pašića u 11 časova. TOB je obezbedio 40 besplatnih karata za ovu turu, a da bi zauzeli svoje mesto u otvorenom ili zatvorenom delu panoramskog autobusa za sve naredne kartu možete nabaviti u Turističkom informativnom centru (Knez Mihailovoj 5), u poslovnici BS Tours (Savski Trg 1a) ili u autobusu pre početka razgledanja pod uslovom da ima slobodnih mesta. Preporučujemo da svoju kartu obezbedite kontaktiranjem navedenih prodajnih mesta putem rezervacije.
Termini redovnih tura će biti svakodnevno u 11 i 13 časova, a dužina trajanja čitavog obilaska iznosiće 70 minuta. Takođe, razmatra se uvođenje termina i od 17 časova, ali o takvoj opciji će se odluka doneti naknadno u zavisnosti od interesovanja i vremenskih prilika. Imajući u vidu veliki broj stranih gostiju koji se i ove godine očekuje u našem glavnom gradu, ova turistička atrakcija će biti praćena glasom vodiča uz prevod na više svetskih jezika:
– engleskom,
– ruskom,
– francuskom i
– nemačkom jeziku.

Cena karte za odrasle, može se reći i više nego simbolična, iznosi 600 dinara, a za decu do 12 godina 450 dinara.
Predviđeno je da ova usluga bude dostupna sve do oktobra, a što će opet zavisiti i od vremenskih prilika.
Zato predlažemo da iskoristite nastupajuće sunčane dane, isplanirajte svoj vikend tako da 70 minuta bude opredeljeno za pogled na glavni grad iz neke druge perspektive. Možda ćete videti nešto do sada neviđeno ili čuti nove podatke o njegovoj istoriji i znamenitostima.

Ovde moete pogledati mapu beogradskih panoramskih trasa:

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login