Sajam nautike, lova i ribolova uz ribolovačke i lovačke specijalitete

DOGAĐAJI, OSTALI SPORTOVI, RIBOLOV  
Sajam nautike, lova i ribolova uz ribolovačke i lovačke specijalitete

SJAJNE VESTI IZ BEOGRADA

Od 30. marta do 4. aprila u Beogradu se održava 38. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova pod sloganom „Isplovi, zabaci, ulovi“ pod kupolom Hale 4 Beogradskog sajma. Uz plaćanje pojedinačne ulaznice od 400 dinara ili grupne od 200 dinara i eventualno parkinga za vašeg kopnenog ljubimca po ceni od 100 dinara po satu, otvoriće vam se kapija za obilazak najluksuznijih vodenih mašina.
Ove godine će biti prisutan rekordan broj domaćih i inostranih izlagača, čak njih 80. Svoje produkte će prezentovati dobro poznati: CTS, Goga, Nautika Elco, Tri princeze, Advance Boat, Seša Marine, Elan, Roto, Go Padling itd., zatim „Glastron“, „Zodijak“, „Rinker“, „For vins“, „Monterej“, „Bavarija“, „Beneto“, „Saver“, „Si rej Ray“… Pored plovila biće izloženi i vanbrodski motori proizvođača Honda, Merkjurti, Jamahe, Suzukija, Selve, Evin Rudea, Parsuna, Tohatsua i drugih. Po prvi put će na sajmu u Beogradu biti predstavljena plovila brazilskih proizvođača, a premijerno će biti prikazano plovilo firme „FS Jahts“ iz Brazila.Berza polovnih plovila biće organizovana na platou ispred ulaza u Halu 4, kao i izložba plovila koji zbog svojih gabarita ne mogu biti smešteni u samu halu. Posetioci će imati priliku da zavire u preko 100 eksponata, a među njima epitet najskupljeg će nositi model Monterey 360 SC vredan više od 380.000 evra.
Naravno, biće postavljeni štandovi izlagača sve prateće opreme za plovila, lovačkog oružja i municije, ribolovačke opreme, nautičke i ribolovačke garderobe, opremu za sportove na vodi, polovna plovila, usluge transporta plovila, literature, kao i izložbe, radionice i stručna predavanja.
Ono što će svakako privući ljubitelje ne samo morskih mašina, već i njegovih specijaliteta je takmičenje u spremanju ribolovačkih i lovačkih specijaliteta – gulaša i riblje čorbe u toku ovog vikenda. Takođe, 2. april je rezervisan za tzv „Lovački dan“. Tog dana će biti uručene nagrade Nacionalne asocijacije za oružje Srbije koja je organizovala TRAP KUP – takmičenje u gađanju glinenih golubova na strelištu u Kovilovu u muškoj, ženskoj i ekipnoj konkurenciji.
Promoter ovogoišnjeg Sajma nautike, lova i ribilova biće poznati hirurg dr. Milan Colić. Ovaj strastveni nautičar i ribolovac, koji je pecao na skoro svim svetskim morima, jezerima i rekama autor je TV emisije „Lov i Ribolov“, koja se emituje na Nacionalnom servisu.

Radno vreme Sajma je od 10 do 19 časova, pa eto prilike da bar na kopnu kraj eksponata ipak na tren sebe zamislite na moru za volanom neke od ovih moćnih mašina.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login