Nemanja Bjelica konačno u svom stilu

KOŠARKA  
Nemanja Bjelica konačno u svom stilu

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

Naš košarkaš Nemanja Bjelica je posle dužeg vremena odigrao partiju koja je na njegovom nivou. U porazu njegovo kluba od Jute, sjajni Nemanja je na terenu proveo 35 minuta i postigao 15 poena uz 8 skokova. Nedostajalo je još dobre igre kako bi Minesota pružila bolji otpor i izbegla poraz od 98:85.
Nemanja je sezonu poečo jako dobro, ali je doživeo povredu i to ga je sprečilo da nastavi kako je i počeo. Nakon što je sanirao povredu polako se priključivao timu, ali to nije bila igra kakvu je imao naš košgeter imao. U ovoj utakmici Nemanja je imao sreću jer su njegovi direktni konkurenti za mesto u timu brzo napravili veliki broj faula pa je Bjelica došao do izražaja. Uz sjajno šutiranje trojki 3 od 4 pokazao je zašto trener Mičel može računati na njega.

Pogledajte njegov učinak u ovoj utakmici:

Podestimo se nekoliko odličnih utakmica koje je Nemanja odigrao:
Sredinom novembra 2015. godine kotirao se kao najbolji RUKI TROJKAŠ
Početne partije u Minesoti bile su veoma zapažene

Bjelica je u ovoj ruki godini imao sve predispozicije da postane jedan od najboljih Rukija, međutim povreda je učinila da tako ne bude. Poslednje partije daju nadu da će naš košarkaš ipak zabllistati i ostaviti sjajan utisak na kraju sezone.

U jednoj utakmici u NBA ligi desilo se iznenađenje. Naime, jaki i stameni Golden Stejt izgubio je od Bostona, a Stef Kari je imao šansu da njegov tim odvede u produžetak. Posle dobre akcije u kojoj je napravio odlične finte, izgradio poziciju za šut, šutirao je za 3 poena i promašio.

Rezultati:

Juta – Minesota 98:85
Šarlot – Filadelfija 100:91
Njujork – Bruklin 105:91
Milvoki – Orlando 113:110
Golden Stejt – Boston 106:109
Detroit – Dalas 89:98
Atlanta – Klivlend 108:110
Memfis – Toronto 95:99
Sakramento – Majami 106:112
Feniks – Vašington 99:106

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login