„Život bez ograničenja“ uskoro u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu

DOGAĐAJI, HUMANOST  
„Život bez ograničenja“ uskoro u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu

SJAJNE VESTI O POSETI NIKA VUJIČIĆA NAŠOJ ZEMLJI

Sjajna vest za sve nas koji smo možda malo posustali u borbi za svakodnevnim problemima i preprekama na koje nailazimo u ostvarenju malih i velikih želja, kratkoročnih i dugoročnih životnih ciljeva. Sa kakvim nepremostivim telesnim problemom se suočio i kako je danas sposoban da sve nas motiviše imaćemo prilike da se uverimo krajem sledeće nedelje kada u posetu Novog Sada, Kragujevca, Beograda i Niša dolazi Nik Vujičić. Poreklom sa naših prostora, rođen u Brizbejnu (Australija) ovaj mladi čovek danas je jedan od najpoznatijih motivacionih govornika na svetu. Rođen sa tetra-amelia sindromom, bez ikakvog lekarskog objašnjenja. Tako je od ranog detinjstva prolazio kroz teške mentalne i emocionalne trenutke odbačen od svojih vršnjaka i obasipan podrozivim pogledima okoline. Onda ga je majka uputila na osobu koja pati od istog sindroma. Shvatajući da nije jedini na svetu sa tim problemom dobio je nezaustavljivu energiju, nadahnuće i motiv. Postao je član brojnih humanitarnih organizacija učestvujući u prikupljanju pomoći za osobe sa invaliditetom. Od sedamnaeste godine osniva neprofitnu organizaciju „Živeti slobodno“, a uskoro izdaje i istoimenu knjigu. Počinje da kroz lični primer i epohe ličnog razvoja širi pozitivnu i pokretačku energiju u sve krajeve sveta. Do danas je posetio preko 43 zemlje i predavanja održao pred oko četiri i po miliona ljudi.
Tako ga 18. aprila možete poslušati u velikoj dvorani „Spensa” u Novom Sadu sa početkom u 12:30 časova. Karte se mogu kupiti po ceni od 250 dinara u kampusu Univerziteta i u Pariskom magazinu na prvom spratu, u kancelariji Poslovi za mlade. Istog dana, od 20 časova priliku da osete energiju ovog mladog čoveka imaće i kragujevčani u hali „Jezero“. Cena karata je takođe 250 dinara i mogu se nabaviti u Eventim centru. Sutradan, 19. aprila Nik Vujičić će obići najpre „Sava Centar“ od 13:30 časova, pa potom i nišlije u hali „Čair“ od 19:30 časova uz slobodan ulaz. Sav prihod od prodatih karata će se delom iskoristiti za pokriće troškova organizacije, a ostatak u humanitarne svrhe. Tokom aprila će posetiti još Makedoniju i Crnu Goru.

Ako mislite da se tok vašeg života ne može puno promeniti, ako mislite da su vaši lični problemi najveći i najteži, da se sa njima niko drugi ne suočava, da ste sami u toj borbi i ne postoji način da ih rešite pozivamo vas da čujete Nikovu životnu priču. Bez gornjih i donjih ekstremiteta Nik je pronašao potpun smisao života tako da danas ne postoji nijedna prepreka da ostvari svoje snove, živi kvalitetno i slobodno.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login