Pinkove zvezdice, 30. epizoda: HIT večeri Katarina Zdravković je sa numerom „Moj dragi Beograd“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 30. epizoda: HIT večeri Katarina Zdravković je sa numerom „Moj dragi Beograd“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Poslednja emisja šestog kruga je protekla u znaku fenomenalnih nastupa. Najmlađi talenti su po ko zna koji put pokazali kakav talenat poseduju. O tome kojih sedam takmičara zaslužuju prolazak u sedmi krug, kao i do sada, odlučivali su Leontina, Goca, Jelena, Milan i Hari. U tridesetoj emisiji veliko iznenađenje je priredila Lena Stamenković prošlogodišnja zvezdica koja je otpevala svoju pesmu „Lenina pesma“ i prelepo je započela veče.

Osam kandidata se potrudilo da pridobije sve simpatije žirija i publike a evo kako je to izgledalo

Nastsija Tintor je nastupila sa numerom „1003“ i dobila je tri glasa žirija zatim je otpevala pesmu „Like I am gonna lose you“ i na kraju je dobila svih pet glasova žirija. Žiri je zaključio da je bolje otpevala drugu pesmu kao i da zrači prelepom energijom i da ima prelepu boju glasa.

– Sebastijan Nađ je sa numerom „Povedi me u noć“ dobio 3 glasa dok je sa numerom „Zemlja“ dobio 4 glasa žirija. Zamerke žirija na njegovo izvođenje bile su da nije izvežbao drugu pesmu s obzirom da je zaboravio tekst kao i to da mu je bio pogrešan izbor pesme. U baražnom delu je otpevao „Rehab“ ali nije uspeo da se izbori za nastavak takmičenja.

Indira Beriša je otpevala pesmu „Dušo varljiva“ i dobila je svih pet glasova koje je i zadržala sa numerom „Mercy“. Žiri je bio više nego zadovoljan sa njenim nastupom i dobila je pozitivne komentare i pohvale zbog toga što je savladala tremu. Pljuštali su komplimemti za čarobne ukrase, iskrenost u pevanju, prelep glas, pevanje sa lakoćom. Indira je obe pesme savršeno otpevala.

Voislav Mutić je sa numerom „Dobro da nije veće zlo“ dobio 4 glasa koja je zadržao sa numerom „Dođi sutra“. I pored pevanja na svoj način Voislav je dobio kritike da je pevanje bilo neubedljivo i nije bilo intonativno tačno. U baražu je otpevao „Lufer“ i uspeo je da se izbori za svoje mesto u nastavku takmičenja.

Katarina Zdravković je otpevala numeru „Moj dragi Beograd“ i dobila je svih pet glasova koje je zadržala i sa drugom numerom „Kaži zašto me ostavi“. Katarinu je publika od samog početka pevanja podržala ogromnim aplauzom i vriskom. Katarina je napravila divnu atmosferu u studiju. Žiri je pohvalio njen nastup za obe pesme. Pokupila je reči hvale za potpuno spremne obe pesme i zaključili su da je miljenica i publike.

Aleksa Vučković je otpevao pesmu „Hallelluiam“ i dobio je svih pet glasova koje je zadržao i sa izvođenjem druge numere „Zašto praviš slona od mene“. Komentari su bili da je njegovo pevanje zapravo ozbiljno pevanje kao i da je svojski otpevano i najbolje do sada. Aleksa je napravio totalno ludilo u studiju sa sjajnim izvođenjem obe numere a pogotovu druge pesme.

Tamara Živković je otpevala pesmu „Ti me ne voliš“ i dobila je 3 glasa žirija pa je otpevala numeru „Hurt“ i dobila je 4 glasa žirija. Zamerke za pevanje je uputila Goca kojoj se njeno pevanje učinilo dosta hladno i neubedljivo dok se ostalim članovima dopalo. U baražu je otpevala numeru „Unconditionally“ i uspela da se izbori za svoje mesto u sedmom krugu takmičenja.

Irnes Divjan je sa numerom „Selma“ dobio 4 glasa žirija pa je otpevao numeru „Layla“ i dobio je svih pet glasova žirija. Komentari su bili da mu je vokal savršen, da su psme odlično upakovane kao i da je on kompletan muzičar koji poseduje zreo glas.

Još jedna emsija „Pinkovih zvezdica“ je ostala za nama. Poslednja esmija šestog kruga je bila jako uzbudljiva prepuna različitih, dobrih glasova. Već u petak počinje sedmi krug i nova pravila što zasigurno obećava dobru zabavu.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login