Pinkove zvezdice, 31. epizoda: Fenomenalne numere (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 31. epizoda: Fenomenalne numere (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Otpočeo je sedmi krug muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”. Takmičari su podeljeni u dve grupe, grupa “A” i grupa “B”. Grupa sadrži četrnaest takmičara i oni će pevati po jednu pesmu, a samo jedan od njih neće proći dalje. O tome ko neće proći dalje, a ko će nastaviti da se takmiči i dalje odlučuju Leontina, Goca, Jelena, Hari i Milan. U prvoj emisiji sedmog kruga prošlogodišnja pinkova zvezdica Mateja Vukašinović je predstavio novu pesmu “Samo drug” i napravio uvertiru za odličan show.

Takmičari su bili odlični a evo kako je izgledalo na sceni:

Tomislav Milovanović je sa pesmom „Ove noći, jedna žena“ dobio svih pet glasova žirija. Prelep melos i njegov nastup oduševio je i žiri i publiku. Komentari su bili odlični za njegov prepoznatljiv, prelep glas kao i to da je pesmu savršeno doneo.

Marija Stanijanov je otpevala pesmu „Rijeka bez imena“ i dobila je 4 glasa žirija. Žiri nije bio zadovoljan sa njenim nastupom, zamerke su bile da je interpretacija bila bleda i da se osetila blaga nezainteresovanost tokom izvođenja numere. U baražnom delu je sa numerom „I have nothing“ uspela da prođe u dalje takmičenje.

– Sara Jorgačijević je sa numerom „Paranemija“ dobila 3 glasa žirija. Zamerke žirija bile su na artikulaciju reči koja nije bila adekvatna, netačnost u pevanju kao i generalno lošije pevanje. U baražnom delu nije uspela da se izbori sa numerom „Igra bez granica“ i napustila je dalje takmičenje.

Voislav Mutić je sa pesmom „Bože, brani je od zla“ dobio svih pet glasova žirija. Voislav je prepoznatljiv po tome da svaku numeru izvodi na svoj način što je i ovoga puta učinio. Njegovo pevanje je ovoga puta bilo na zavidnom nivou. Žiri je bio oduševljen sa njegovim nastupom i uputili su mu razne komplimente na glas, vladanje pesmom i scenom.

Teodora Marković je za izvođenje numere „Pametna i luda“ dobila svih pet glasova žirija. Oduševljenje je zavladalo u studiju sa izborom pesme. Komentari su bili savršeni za njen prelepi krupni, prepoznatljiv vokal. Pesma je bila teška za izvođenje, ali se Todora savršeno snašla.

Nika Purić je sa numerom „Sve bi seke ljubile mornare“ izazvala pravo ludilo u studiju i dobila je svih pet glasova žirija. Sjajna interpretacija, spektakl na sceni, savršena interpretacija, to se od nje i očekivalo. Žiri je zapljusnuo komplimentima i oduševljenjem. Ogroman aplauz je dobila od publike.

Teodora Tara Stojanović je sa pesmom „Better when I’m dancin'“ pokupila sve simpatije žirija, ogroman aplauz i svih pet glasova. Publika je na nogama podržala njen nastup koji je bio izvanredan. Žiri je pohvalio Tarin nastup koji je kao i svaki njen do sada bio fantastičan. Savršen glas i spremnost za takmičenje su doprineli da se ubraja u favorite druge sezone takmičenja.

Eva Manić je sa numerom „Bol do ludila“ takođe dobila svih pet glasova žirija. Žiri joj je dao sitne zamerke na slabije pevanje. Po njihovom mišljenju je trebalo bolje da se otpeva, bilo je malo odsutnosti u pesmi.

Natalija Joksimović je za numeru „Rather be“ dobila 4 glasa žirija. Pored dobrog odabira pesme pokazala je slabije pevanje jer je pesma zahtevala više truda što ona nije pokazala. U baražnom delu sa numerom „U inat sebi“ je uspela da se izbori za svoje mesto u sledećem krugu takmičenja.

Amna Alajbegović je sa pesmom „Nedostaješ“ dobila svih pet glasova žirija. Po završetku pevanja Amna je pustila suze. Fenomenalno emotivno pevanje je oduševilo kompletan studio. Žiri je bio više nego oduševljen sa njenom interpretacijom i imao je samo reči hvale na njenu divnu boju, emotivnost i savršenstvo u glasu.

Anja Jestorović je otpevala pesmu „Ugasi me“ i dobila je 4 glasa žirija. Komentari žirija na njeno izvođenje bilo je da je pevanje bilo nevešto, netačno intonativno, neartikulisano. U baražu sa numerom „Ima jedan svijet“ je popravila utisak i uspela je da prođe u dalje takmičenje.

Aleksa Vučković je sa numerom „I see fire“ još pre refrena dobio svih pet glasova žirija. Sjajan nastup, glas, pevanje oduševilo je kompletan studio. Žiri je bio prezadovoljan sa akapela pevanjem sa kojim je pokazao koliki glasovni talenat poseduje. Sve pohvale upućene su na njegovo pevanje i sviranje.

Antonia Gigovska je sa numerom „I wanna dance with somebody“ donela veselu atmosferu. Dobila je svih pet glasova i pregršt komplimenata od žirija. Moćan glas, stilsko pevanje i spektakularan nastup oduševio je i publiku i žiri.

Marko Bošnjak je poslednji nastupio sa numerom „Don’t you remember“ i naravno dobio svih pet glasova žirija. Žiri je pohvalio njegov nastup, pevanje koje je bilo savršeno, fascinantno i superiorno. Od njega se i očekivao savršen nastup što je on i priuštio kako publici tako i žiriju. Žiri je od njega tražio da otpeva pesmu koju je pripremio u slučaju da ode u baraž. Ogroman vrisak publike i veliki aplauz je dobio na akapela izvođenje.

Tridesetprva emisija druge sezone je bila više nego odlična. Četrnaest vrhunskih vokala je svoje umeće pokazalo na sceni, a kakva će biti druga grupa i da li će biti bolja od ove ostaje da vidimo u petak.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login