Da li vam je bitna samo plata?

IT TEHNOLOGIJE, POSAO  
Da li vam je bitna samo plata?

SJAJNE VESTI IZ BEOGRADA

Koliko ste dana u životu proveli sedeći u kancelariji od jutra do kasnog popodneva, a da pri tome niste napustili svoje radno mesto u trajanju dužem od spremanja i uzimanja 10 gutljaja kafe? Ili ste pak ustali sa radne stolice i počeli sa razgibavanjem, a da su vas kolege čudno posmatrale i podsmevale. I dok sumirate te dragocene minute slobode navešćemo vam rezultate skorašnjih statističkih istraživanja koji će vas obradovati i ohrabriti. Čak u 90% slučajeva pri traženju novog posla stručni kadrovi na prvo mesto stavljaju pozitivno poslovno okruženje, zatim zdravu radnu atmosferu i na kraju platu.
E baš takvi kao što ste vi, vredni i predani radnici, će dobiti priliku da uživaju u svom radu bez glavobolja i uz puno svežeg vazduha. Radi se o novoj, ali u svetu već prepoznatljivoj, IT kompaniji koja „niče“ u Beogradu.
Prvo, za sve vas koji niste IT-ovci predlažemo da slede primer ove kompanije i predlože svojim „boss-ovima“ jedno ovakvo rešenje. Za sve vas koji stvarate u oblasti IT-ja najavljujemo vam jedno od najproduktivnih radnih okruženja u centru Beograda kompanije „DevLogic“. Nalik na „fejsbukovce“, „googlovce“, „tweetovce“ i mnoge druge, tako će i IT stručnjaci u ovoj kompaniji imati priliku da se u toku radnog vremena relaksiraju na bazenu, u teretani i sali za fitnes, na teniskom terenu, u saunu, sobi za video igrice ili sobi za meditaciju. Ova kompanija je poslujući od 2006. godine, počevši najpre iz Sarajeva, pa zatim iz San Franciska i Amsterdama, shvatila da ulaganje u zadovoljstvo zaposlenih kroz različite životne segmente znači ulaganje u kvalitet i uspeh same kompanije. Postavljajući najnovije standarde kvaliteta radnog okruženja i postizanjem sreće zaposlenih, „DevLogic“ je stvorio svetski prepoznatljiva softverska rešenja i proizvode. Tako je razvio softverska rešenja za pametne naočare koje koriste astronauti NASA-e na Međunarodnoj svemirskoj stanici, zatim softver za čuveni FILIP sat, koji roditeljima omogućava da uvek znaju gde im se nalaze njihova deca i drugo.
Vrata svog, jedinstvenog na ovim prostorima, radnog okruženja „DevLogic“ će otvoriti 14. aprila u Beogradu na površini od 3.500 kvadratnih metara.
Eto izazova za sve IT stručnjake naše zemlje da postanu deo kvalitetnih projekata, međuljudskih odnosa u izvrsnom radnom okruženju.

SREĆNO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login