Novaku Raduloviću „Trofej Niša“

NAGRADE, OSTALI SPORTOVI  
Novaku Raduloviću „Trofej Niša“

SJAJNE VESTI & NIŠKE VESTI

Kik boks turnir „TROFEJ NIŠA“, uspešno je održan u nedelju 17.04.2016. godine na terenu MZ „Ratko Jović“ u Nišu. Od planiranih 9 mečeva, odrađeno je 7 borbi, kikbokseri Niša su slavili šest puta, a pehari su pripali: Dimitriju Đorđeviću, Darku Stevanoviću, Lazaru Stojanoviću, Danilu Ratkiću, Stefanu Paunoviću i Novaku Raduloviću koji je osvojio i „TROFEJ NIŠA“.

U prvom meču Dimitrije Đorđević iz Niša, zabeležio je pobedu protiv Ilije Živkovića iz Zaječara. Oba takmičara su ušla u ring nezagrejani i nisu prikazali kvalitet koji se očekivao. Odličan drugi meč između Darka Stevanovića iz Niša i Predraga Ranđelovića iz Naissusa, podigao je publiku na noge, i u razmeni serija ručnih i nožnih udaraca, zasluženo je slavio Stevanović i doneo drugu pobedu za KBK „Niš“.

Borba teškaša Lazara Stojanovića iz Niša i Predraga Jeftića iz Vranja, zaslužila je ovacije publike, gde je Stojanović posle dobijene dve runde, zbog iscrpljenosti izgubio treću, ali nije dozvolio Vranjancu da ga ugrozi, i zasluženo klubu doneo treću pobedu.

U četvrtoj borbi, favorizovani Nikola Lazarević iz Niša, previše srčano je ušao u meč i bez taktiziranja ušao u razmenu udaraca sa Veljkom Petrovićem iz Vladičinog Hana, gde je pogađao i primao udarce pa je zadobio nezgodan udarac u nos i zbog krvarenja morao je da preda meč Petroviću.

Danilo Ratkić iz Niša u borbi sa Darkom Ristićem iz V.Hana nije prikazao očekivano, možda i umoran od mečeva na prvenstvu Srbije prethodnog dana, ali je ipak zabeležio pobedu protiv Ristića.

U pretposlednjoj borbi večeri, Stefan Paunović iz Niša je zasluženo slavio protiv nezgodnog Mladena Stojanovića iz Zaječara, koji je nekoliko puta bio pred brojanjem ali se svaki put vraćao u meč i dobro namučio takmičara iz Niša.

U glavnoj borbi večeri, očekivano, najbolji meč su prikazali Novak Radulović iz Niša i Nikola Mančić iz Kragujevca. Od prve runde su krenuli u visokom ritmu, pa je posle ubedljive prve runde Novak tek u drugoj rundi odličnog Mančića uspeo da baci u brojanje, ali je takmičar iz Kragujevca izuzetno spreman nastavio meč i izdržao sve nalete protivnika iako je nekoliko puta bio pred brojanjem. Radulović je pobedom zaslužio ovacije publike i zasluženo osvojio PEHAR TROFEJ NIŠA.

Pored takmičara iz KBK „Niš“, na „TROFEJU NIŠA“ učestvovali su i takmičari iz , Vranja, Vladičinog Hana, Zaječara i Kragujevca.

UVODNI MEČEVI:

1. Dimitrije Đorđević (KBK NIŠ) – Ilija Živković (KBK 019 – Zaječar) 3:0
2. Darko Stevanović (KBK NIŠ) – Predrag Ranđelović (KBK „Naissus“-Niš) 3:0
3. Lazar Stojanović (KBK NIŠ) – Predrag Jeftić (KBK Vranje) 2:1
4. Veljko Petrović (KBK „Morava“V. Han) – Nikola Lazarević (KBK NIŠ) ) 3:0 rsc 1.r
5. Danilo Ratkić (KBK NIŠ)– Darko Ristić( KBK „Morava“ Vladičin Han) 3:0
6. Stefan Paunović (KBK NIŠ) -Mladen Stojanović- (KBK „019“-Zaječar) 3:0
7. Novak Radulović (KBK NIŠ) – Nikola Mančić (KBK Radnički-Kragujevac) 3:0

Organizator i trener KBK „Niš“ Srđan Radulović, uručio je specijalne plakete POKROVITELJU revije GO CRVENI KRST, Darku Bulatoviću i Ivici Bižiću koji su pomogli održavanje manifestacije.

Plakete za pomoć u organizaciji uručene su predstavnicima gostujućih ekipa: Nikoli Milenkoviću, Stevanu Živkoviću, Igoru Mladenoviću, Marku Božoviću, Dejanu Radonjiću, Nenadu Iliću i Radomiru Radomiroviću

Posebno priznanje treba odati publici koja je došla u velikom broju i najkorektnije navijala za svaki dobar potez i domaćih i boraca iz drugih klubova.

U saradnji sa NIŠKIM VESTIMA ovaj članak-intervju je prenesen u celosti bez izmene.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login