Pinkove zvezdice, 32. epizoda: Grupa „B“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 32. epizoda: Grupa „B“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Da je muzičko takmičenje “Pinkove zvezdice” najgledanija emisija u regionu dokazalo je 14 odličnih takmičara spojenih u grupu “B”. U tridesetdrugoj emisiji ovi najmlađi talenti nadmašili su sebe i oduševili žiri. Većina kandidata su rasplakali članove žirija, a poneki ostavili bez reči. Kao i do sada čuvena petorka Jelena, Goca, Leontina, Milan i Hari imali su težak zadatak jer od njih četrnaest morali su odabrati jednog koji završava takmičenje. Veče je ulepšao takmičar iz predhodne sezone Igor Lazarević sa numerom “Veruj mi”.
Nastupi takmičara su praćeni predivnim plesnim tačkama, a kandidati su se maksimalno pripremili za nastupe. Evo kako je to izgledalo:

Tamara Živković je sa numerom „If I were a boy“ dobila svih pet glasova žirija. Po komentarima žirija, Tamara je pored problema sa grlom otpevala pesmu odlično. Pohvale je dobila za lep glas, pevanje na svoj način kao i celi nastup koji je izgledao savršeno.

Indira Beriša je za numeru „I will always love you“ dobila ogroman aplauz i publike i žirija kao i svih pet glasova. Njena emocionalnost u pevanju je došla do izražaja. Pozitivni komentari su bili da je pevanje bilo mnogo dobro iako je pesma bila teška za izvođenje kao i dobro vladanje glasom i scenom.

Veljko Čačić je sa pesmom “Zauvek tvoj” dobio tri glasa žirija. Zamerke su bile na netačnost u pevanju, loš ulaz u pesmu koji je po mišljenju žirija bio falš. U baražnom delu je popravio utisak i sa numerom “Potraži me” uspeo da prođe dalje.

Ivana Dimkovski je sa pesmom „Try“ dobila četiri glasa žirija. Žiri je prokomentarisao da je za nju bio loš izbor pesme jer je pokazala veliku neubedljivost u pevanju, neinspirisanost. U baražnom delu uspela je da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju sa numerom “One night only”.

– Nastasja Tintor je sa pesmom “Ime moje” dobila četiri glasa žirija. Po mišljenju žirija u pevanju je pokazala loš vibrato, ispušteni su bili ukrasi unutar pesme , imala je veće intonativne greške. U baražnom delu sa numerom “Don’t You Remember” nije uspela da se izbori za svoje mesto i napustila je dalje takmičenje.

Lazar Parežanin je za numeru „My way“ dobio svih pet glasova žirija. Pokazao je kao i u predhodnim izvođenjima da je njegov glas specifičan kao i da poseduje lepu boju glasa. Po mišljenju žirija numeru je otpevao više nego dobro, a pojedini članovi nisu imali veliki komentar s obzirom da ih je sa pevanjem ostavio bez teksta.

Katarina Zdravković je sa numerom „Ljuljaj me nežno“ napravila pozitivnu atmosferu u studiju i dobila svih pet glasova. Žiri je imao male sugestije da je trebala malo agresivnije da otpeva pesmu. Sve u svemu i nastup i pevanje po njihovom mišljenju su bili odlični.

Elena Bimbilovska je sa numerom „Alive“ još pre refrena dobila svih pet glasova žirija. Elena je totalno raspametila i publiku i žiri. Prepuna energije sa svojim spektakularnim pevanjem oduševila je žiri koji joj je po završetku pesme ustao i aplaudirao. Komentari su bili savršeni za boju glasa, energičnost, svestrano pevanje i vladanje scenom.

Žarko Pribaković je sa pesmom „Činim pravu stvar“ dobio svih pet glasova. Komentari žirija na njegovo pevanje su bili da je izabrao dobru pesmu koju je kao i svaku do sada otpevao na svoj način kao i to da zrači pozitivnom energijom, da je pesmu otpevao savršeno. Posebno su pohvalili njegovu autentičnost, prelepo ponašanje na sceni.

Anđela Mijić je za numeru „Same old love“ dobila svih pet glasova žirija. Po mišljenju žirija ona je izabrala savršenu pesmu koju je otpevala fantastično. Takođe, pohvalili su njen božanstveni glas, nastup, tačnost u pevanju, prepoznatljivu boju glasa. Sve u svemu savršeno.

Irnes Divjan je za numeru „Bohemian Rhapsody“ takođe dobio svih pet glasova žirija koji je celo vreme uživao. Po završetku numere i publika i žiri su ustali i aplaudirali. Po mišljenju žirija on je bukvalno „razvalio“ i zaslužio je veliko poštovanje za svoje božanstveno pevanje i vrhunski nastup. Žiri je već u predhodnim njegovim izvođenjima rekao da poseduje veliki talenat što je po ko zna koji put dokazao.

Darija Vračević je sa pesmom „Princeza“ raspametila studio i pokupila ogroman aplauz i vrisak publike a od žirija je dobila svih pet glasova. Po mišljenju žirija ovo je bilo njeno najbolje pevanje do sada i najbolji nastup na kome bi mnogi zavideli. Darija iz emisije u emisiju pokazuje ogroman napredak i trud. Komentari su bili da je odlično otpevala i super se snašla u koreografiji kao i da je pesma bila teža za pevanje ali se ona savršeno snašla, takođe su naglasili da je ona jedna od onih takmičara koji oni jedva čekaju da vide na sceni.

Martija Stanojković je sa numerom „Đelem đelem“ donela ogromnu emociju u studio, totalno je oduševila i žiri i publiku i dobila je očekivano svih pet glasova. Sa mnogo emocija ona je pesmu donela na pravi način toliko da je žiri bukvalno zanemeo. Žiri je uputio pregršt lepih komentara za njen neverovatan talenat savršenu boju glasa, umeće pevanja. Takođe oni više nisu imali reči kojima bi opisali koliko je ona dobar pevač, talenat.

Uroš Stanković je sa numerom „Žute dunje“ još pre refrena dobio svih pet glasova žirija. Njegovo čarobno pevanje rasplakalo je Leontinu i polovinu publike i unelo je preveliku emociju u studio. Komentari su bili da je pevanje bilo vrhunsko, kao i sviranje na gitari i to da je on sjajan i kompletan pevač koji je pokazao da ima ogroman talenat.

Šta reći posle ovoliko fantastičnih nastupa. Zaista je nemoguće odrediti koja je grupa bolja kao i to ko će biti “Pinkova zvezdica”. Kakve nam nastupe priređuje grupa “A” videćemo već u petak.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login