Tvoje lice zvuči poznato 6. epizoda – Pobednik Neša Bridžis sa numerama “My love” i “Sexy back”

DOGAĐAJI, HUMANOST, MUZIKA, ZANIMLJIVOSTI  
Tvoje lice zvuči poznato 6. epizoda – Pobednik Neša Bridžis sa numerama “My love” i “Sexy back”

SJAJNE VESTI SA TELEVIZIJE „PRVA“

Najgledaniji show humanitarnog karaktera “Tvoje lice zvuči poznato” je svakako najzabavnija emisija širom regiona. Šesta epizoda je bila jako uzbudljiva, interesantna i naravno puna pozitivne energije. Takmičari su spremno odradili zadatke, zadivili su i žiri i publiku. Pored standardne ekipe žirija Ane, Vlada, Ivana gostujući član je bila Lepa Brena. A evo kako se sve to odvijalo:

– Prvi nastup i to spektakularni pripao je Kaji koja se našla u ulozi svetske zvezde Bijonse. Kaya je bila prezadovoljna što je imala tu čast da imitira svetsku divu. Sa numerama “Hello” i “Naughty girl” se savršeno snašla i posao je odradila baš kako i treba. Iako je Bijonse zahtevna za imitaciju Kaja se odlično snašla kako sa pevanjem tako i sa igranjem što se svima u studiju dopalo. 

Lepa Brena:

“Prvo pa žensko, stvarno je bilo fantastično! Kaja je me iznenadila, bila je savršena.”

Ivan:

“Bilo je pravo zadovoljstvo i ja ću ti kasnije pustiti sms šta mislim o tvom nastupu.”

Kompletan nastup Kaye možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9251/tlzp—6-epizoda—3-sezona/28299/kaya-ostojic.html#topMedia

– Sledeći nastup pripao je Nikoli Rokviću u ulozi legendarnog Milana Mladenovića sa numerom „Još samo par godina za nas“. Za ovaj nastup Nikola se pažljivo pripremao i prokomentarisao je: “Bio je vanserijski pevač, muzičar, ličnost”, takođe je dodao da mu nije bilo svejedno dok je spremao ovaj nastup. Njegova maska je odrađena fenomenalno jer je neverovatno podsećao na legendarnog rokera. Nikola je pokazao koliki glasovni talenat pokazuje a posebno je došao do izražaja u ovoj imitaciji. Imitacija je odrađena perfektno, publika ga je podržala ogromnim aplauzom.

Lepa Brena:

“Nikola je jedan tako talentovan i skroman dečko, zaista sam fascinirana njegovom interpretacijom i glumom. Pošto pratim TLZP od samog početka, mislim da je on pravi pevač za jedan ovakav TV šou jer ne postoji nešto što Nikola Rokvić ne može.”

Ivan:

“Imao sam priliku da gledam EKV uživo i mislim da si prebacio tih 50 odsto nastupom, ozbiljno sam uživao, svaka ti čast.”

Kompletan nastup Nikole Rokvića možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9251/tlzp—6-epizoda—3-sezona/28301/nikola-rokvic.html#topMedia

– Nakon Nikolinog nastupa na sceni je usledilo pravo ludilo, Ivana Peters u ulozi Arete Frenklin sa numerom “Respect”. Ivana je kao što se i očekivalo maestralno izvela numeru, a scenski nastup je bio u rangu sa svetskim nastupima. I maska i nastup kao i plesači sve je izgledalo neverovatno.

Vlado:

“Izgubio bih opkladu od svih osoba, neverovatna maska i ekipa sa tobom, bez komentara. Fantastično.”

Lepa Brena:

“Ne znam ko je, da nisam pročitala da je Ivana u pitanju… nenadmašna, moram da pohvalim sve ljude koji su radii maske, frizuru, naročito mi se sviđaju papučice. Bilo je fantastično, nemam reči da pohvalim, šta reći o njenom pevanju nego da se poklonimo. Svaka čast.”

 
Ivan:

“Definitvno najbolja maska u ovoj sezoni. S obzirom da imaš na sebi tri kilograma gume, papuče su dobro došle. Videli smo Kaju, Nikolu i tebe i s obzirom da ste svo troje pevali maestralno, ne znam šta od ostalih da očekujem.”

Kompletan nastup Ivane Peters možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9251/tlzp—6-epizoda—3-sezona/28310/ivana-peters.html#topMedia

– Sledeći nastup pripao je paru koji ne može jedno bez drugog. Đoša i Dara su zajedno nastupili, a ovog puta nastupaju kao Brena sa numerom “Bato, bato” i Džej „Rađaj sinove“ nakon solo pevanja usledila je duetska pesma „Nisam ja mali“. Posebno je bilo interesantno to što ih legendarni pevač Džej posmatrao iz publike. Kao što se moglo predpostaviti njih dvoje su napravili pravo ludilo u studiju, publika i žiri su bili oduševljeni njihovim nastupima kao i duetskom pesmom. Džej se celo vreme smejao, a po završetku nastupa, Brena i Džej su se pridružili imitatorima. Usledila je pesma “Nedelja” uživo. Kompletan studio je uživao sa ovim nastupom.

Ana Kokić:

“Đoša i Dara zagarantovana zabava. Dara je opet bila sjajna, ona je veliki profesionalac, do sada nije negodovala koju god imitaciju da je dobila, svaka čast na tome i samo tako da nastavi pošto je ovo pravi šou program.”

Vlado:

“Pohvalio bih prvo ideju i akrobacije i ovo što je Đoša izveo, sajle su očigledno atestirane na težinu. Sve je bilo odlično.”

Kompletan nastup Đoše i Dare možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9251/tlzp—6-epizoda—3-sezona/28303/dara–djosa.html#topMedia

– Nakon fantastičnog nastupa Đoše i Dare još jedan par bio je na sceni. Duet koji je zasigrurno ludo zabavio publiku i žiri bili su Neša i Halid i to kao Justin Timberlake i Timbaland sa numerama “My love” i “Sexy back”. Odlično su se spremili za nastupe i maske su odrađene više nego dobro. Halid se posebno potrudio i oko numere i oko đuskanja kao i njegov kolega Neša. Fantastično su obojica odradili svoje imitacije što je zadovoljilo žiri i naravno publiku.

Ivan:

“Mene si fascinirao, sve si bolji i bolji ali Halidovi delovi “yeah” su me fascinirali. I dalje Halide Vaš osmeh pleni i ne može da se sakrije pod maskom, odmah smo Vas prepoznali. Zabavili smo se.”

Vlado:

“Pohvalio bih koreografe koji su uložili vreme i trud, devojke su igrale fenomenalno kao i momci. Pohvalio bi i Halidove korake, a ti si bio sjajan ali ništa ti ne bi uradio da nije bilo Halida, davao ti je kontru.”

Lepa Brena:

“Nagledala sam se raznoraznih šou programa, htela bih da pohvalim maskere, mogao bi da se pojavi čovek da mu publika oda priznanje. Neša je bio večeras zaista maestralan, drago mi je da možete da vidite koliko je teško biti i šoumen i pevač, koliko za ovaj posao treba kondicija ali svaka vam čast. Bili ste maestrani, svaka čast.”

Ana:

“Nešo, da si još malo đuskao, verovatno bih se zaljubila u tebe. Ovo je bilo stvarno fantastično. Halide, konačno smo videli i kako ti đuskaš, bilo je super, stvarno si bio u ulozi.”

Kompletan nastup Neše i Halida možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9251/tlzp—6-epizoda—3-sezona/28304/nesa–halid.html#topMedia

– Sledeći nastup imala je Ana Grubin. Sa voditekljkom Marijom Kilibardom koja je pomogla da nastup bude fenomenalan Ana se pojavila u novom svetlu. Njih dve su nastupile kao grupa Icona POP sa numerom “Emergency”. Njihova koreografija, maske, nastup sve je izgledalo fantastično. Iako su obe voditeljke u ovoj ulozi su prosto blistale.

Lepa Brena:

“Celo veče ne da uživam, nego je za mene ovo divno otkrovenje i počastvana sam što sam član žirija. Prvi put vidim prelepe, šarmantne, neverovatte voditeljke koje tako lepo pevaju i koje su sposobne za sve!”

Ivan:

“Lepo je zateći prijatelje u ovako nezgodnoj situaciji, Kilibarda, đuskala si kao tetke koje se prime da znaju da igraju. S druge strane, pored tebe na bini, Ana ne može da bude loša. Maro ti si me obradovala kao i svakim tvojim nastupom, bila si super.”

Ana:

“Toliko ste slatke zajedno da produkcija treba da razmisli da imate još jedan zajednički nastup. Ana je za mene najprijatnije iznenađenje, nije pevačica niti glumica, a pokazala se sjajno.”

Kompletan nastup Neše i Halida možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9251/tlzp—6-epizoda—3-sezona/28306/ana-grubin.html#topMedia

– Nakon fantastičnog nastupa nastala je prava oluja i totalni haos u studiju i to Danijel u ulozi Ramštajna sa pesmom “Benzin”. Nastup je u potpunosti izgledao kao originalan jer je dočaran njihov karakterističan performans vatre na sceni. Danijelov vatreni nastup tokom kojeg pali kaskadera oduševio je kompletan studio. A da je nastup bio dobar dovoljno govori činjenica da su mu i žiri i publika ustali i aplaudirali.

Lepa Brena:

“Ja sam postala fan i Danijela i Ramštajna, znači idem na koncert. Ovo su jako teške glumačke uloge, ovo je šok za mene i želim da pohvalim Danijela i celu produkciju, koreografiju i paljenje, meni su trepavice spalei. Malo je reći da je on bio vanserijski i sjajan!”

Ana:

“Ja sam u šoku! Najboji nastup tvoj do sada i najbolja gluma. Malo sam se uplašila i neka ti svaka imitacija sledeća bude sa ovakvom energijom.”

Vlado:

“Apsoutno svi komplimenti za nastup, pirotehniku, mislim da je produkcija nadmašila sebe i mislim da znam kome moram da dam 12 poena.”

Kompletan nastup Danijela možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9251/tlzp—6-epizoda—3-sezona/28307/daniel-kajmakoski.html#topMedia

– Sledeći nastup za razliku od predhodnog je bio sušta suprotnost. Nakon vatrenog nastupa zaplivalo se u mirnije vode. Suzana Mančić je imala zadatak da bude Ana Bekuta sa velikim hitom “Kralj ponoći”. Suzana je jako emotivno otevala pesmu i zadatak je obavila kako se i očekivalo. Na sceni su usledili gosti iznenađenja prvo je izašla Ana Bekuta, a među takmičarima na fotelji je sedeo Mrka. Suzana se potom pridružila Ani koja je nakon zajedničke strofe sela do svog izabrannika. Ni Suzana na sceni nije mogla bez svog Mrke, mladog glumca maskiranog u političara. Milutin naravno nije mogao da miruje, pa je izašao na scenu i prigrlio Suzanu, dok je njegov dubler prišao Bekuti.

Vlado:

“Početak numere je bio fascinantan ali onda sam se oduševio i tvojom pojavom i maskom koja je perfektna. Naravno, Mrka je napravio ostatak zabave. Stvarno ste me zabavili, stvarno fenomenalno!”

Lepa Brena:

“Večeras su produkcija, šminka, koreografija, scenografija, sve što spada u to, ovo je bilo vrhunsko veče…Ovo je bio šok za nas, da će se pojaviti i njen pratilac, to nismo očekivali. I da pohvalim Suzi koja je smršala fenomenalno, Suzi, svaka čast.”

Ana:

“Ana je primer školskog pevanja, sa najlepšim trilerima. Uopšte nije lako pevati kao ona ali Suzana je uspela da nam dočara Anu, što pevanjem, maskom…”

Kompletan nastup Danijela možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9251/tlzp—6-epizoda—3-sezona/28308/suzana-mancic.html#topMedia

Nakon poslednjeg nastupa usledilo je glasanje žirija i to:

Lepa Brena:
Suzana 2
Ana Grubin 3
Halid 4
Đoša 5
Dara 6
Neša 7
Ivana 8
Nikola 9
Kaja 10
Danijel 12

Ivan Ivanović:
Dara 2
Đoša 3
Suzana 4
Ana Grubin 5
Nikola 6
Halid 7
Neša 8
Kaja 9
Ivana 10
Danijel 12

Ana Kokić:
Đoša 2
Suzana 3
Halid 4
Ana Grubin 5
Dara 6
Nikola 7
Ivana 8
Kaja 9
Neša 10
Danijel 12

Vlado Georgijev:
Dara 2
Đoša 3
Ana 4
Halid 5
Suzana 6
Nikola 7
Neša 8
Kaja 9
Ivana 10
Danijel 12

Nakon glasanja žirija usledilo je glasanje takmičara: Kaja 5 poena Neši, Nikola 5 poena Danijelu, Ivana 5 poena Danijelu, Đoša 5 poena Neši, Dara 5 poena Neši, Neša 5 poena Danijelu, Ana 5 poena Neši, Daniel 5 poena Neši, Suzana 5 poena Neši
Do poslednjeg glasanja bilo je skroz neizvesno jer su isti broj poena imali Neša i Danijel. Glasanje Suzane Mančić je presudilo jer je ona pet poena dala za Nešu Bridžisa. Pobednik šeste emisije humanitarnog showa “Tvoje lice zvuči poznato” je bio Neša Bridžis i on će nagradu od 1000 evra dodeliti deci oboleloj od autizma, školi na Vračaru.

Zadaci za sledeću nedelju su: Đoša kao Matilda, Suzana kaoDobra vila iz Pepeljuge, Dara kao Agatha Hannigan iz mjuzikla “Annie”, Ana kao Annie, Halid kao Minja Subota,
Nikola kao Pepeljuga, zla sestra, Ivana kao Elza, “Frozen”, Kaja kao Sebastian iz Male Sirene, Danijel kao Justin Bieber, Neša kao druga zla sestra iz Pepeljuge

Kao što je Marija najavila sledeće nedelje će biti prvi tematski TLZP koji će biti posvećen najmlađima i njihovim roditeljima. Nakon izvučenih zadataka zasigurno će biti dobra zabava.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login