Pinkove zvezdice, 33. epizoda: HIT večeri Marko Bošnjak sa numerom ,,Ne kuni me, ne ruži me majko” (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 33. epizoda: HIT večeri Marko Bošnjak sa numerom ,,Ne kuni me, ne ruži me majko”  (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Još jednu uzbudljivu i veoma emotivnu emisiju priredila je grupa „A“. Ovi najmlađi talenti su blistali na sceni i potrudili su se da oduševe i publiku i žiri što im je ovoga puta zaista uspelo. Trinaest takmičara su dali sve od sebe i pokazali se u najboljem mogućem svetlu. Jedan od njih nije nastavio takmičenje, a odluku o tome kao i do sada donosio je žiri u istom sastavu Hari, Milan, Leontina, Goca i Jelena. Veče je ovoga puta ulepšao Jovan Aleksić sa svojom novom pesmom „Tvoje oči“.
A na sceni su nastupili:

Teodora Tara Stojanović je prva nastupila sa numerom „Pariski lokal“ i dobila je svih pet glasova žirija. Žiri je bio zadovoljan sa njenim pevanjem koje je po njihovom mišljenju standardno dobro kao i ponašanje na sceni.

Amna Alajbegović sa numerom „Survivor“ dobila svih pet glasova. Članovi žirija su bili više nego oduševljeni sa njenim fantastičnim glasom i sjajnim pevanjem. Uputili su joj mnogo komplimenata na kompletan nastup.

Eva Manić je sa numerom “Addicted to you” dobila svih pet glasova žirija. Sjajan nastup, pevanje na svetskom nivou, odličan izbor pesme, staloženost u glasu i očekivajuće dobro i autentično pevanje bili su samo neki od komplimenata koji joj je uputio žiri.

Voislav Mutić je sa numerom „Sve još miriše na nju“ dobio je četiri glasa žirija. Žiri je imao zamerke na njegov izgovor teksta pesme pogotovu da na nekim delovima nije akcentovao reči, loša dikcija. U baražnom delu je popravio utisak i sa numerom “Ostala si uvek ista” je uspeo da se izbori za sledeći krug takmičenja.

Teodora Marković je sa pesmom “I love rock and roll” dobila svih pet glasova i ogroman aplauz i vrisak publike. Komentari su bili dobri, žiri je bio zadobvoljan sa njeni nastupom i pevanjem koje je po njihovom mišljenju veoma dobro.

Marija Stanijanov je sa numerom “Stop” dobila svih pet glasova žirija. Žiri nije bio toliko zadovoljan sa njenim pevanjem jer po njihovom mišljenju nije otpevano baš najbolje, a pesma je bila veliki zalogaj za nju.

Nika Purić je sa pesmom „Smokvica“ dobila tri glasa žirija. Žiri je imao zamerku na lošiji nastup nego inače, pevanje je bilo slabije, zbog koreografije nije pevala na nekim delovima pesme u mikrofon. U baražu je uspela da se izbori za svoje mjesto u daljem takmičenju sa numerom “Ja samo pjevam”

Aleksa Vučković je sa numerom „Igra bez granica“ totalno oduševio kompletan studio i publiku i žiri. Njegov specifičan glas je doprineo da pesma zvuči totalno drugačije. Sve komplimente je pokupio za izbor pesme, ponašanje na sceni, kao i to da je jedan od najboljih vokala u takmičenju.

– Natalija Joksimović je otpevala pesmu „Nije nam se dalo“ i dobila je četiri glasa žirija. Žiri je imao zamerku na njeno pevanje koje po njihovom mišljenju nije dobro, ukrasi u pesmi nisu bili dobri kao i na neubedljivost i odsutnost u pevanju. U baražu nije popravila utisak sa numerom “Bez tebe” i nije prošla u dalje takmičenje.

Anja Jestrović je sa numerom „Samo teraj ti po svome“ i dobila je svih pet glasova žirija. Anja je napravila dobru atmosferu u studiju, a od žirija je dobila pregršt lepih komentara za dobar izbor pesme gde joj je glas došao do izražaja. Otpevala je mnogo bolje nego prošli put i bila je stabilnija u izvođenju numere.

Tomislav Milovanović je sa numerom „Ti i ja“ oduševio sve u studiju. Dobio je svih pet glasova za svoje fantastično pevanje. Vanserijso pevanje, lepota u glasu, savršen vokal, odličan izbor pesme, predobar vokal bili su samo mali dio komplimenata koje mu je uputio žiri koji je celo vreme tokom njegovog nastupa aplaudirao.

Antonia Gigovska je sa numerom „Što te nema“ donela veliku emociju u studio i dobila je svih pet glasova žirija. Njena interpretacija je bila dostojna svetske zvezde. Žiri je tokom davanja komentara većinom nabrajao komplimente da je njeno pevanje bilo imresivno, sjajno, svetsko, lepo, zadivljujuće kao i da je ona jedna veličanstvena pevačica.

Marko Bošnjak je sa numerom „Ne kuni me, ne ruži me majko“ rasplakao većinu u studiju i dobio je svih pet glasova. Žiri je takođe bio na ivici suza zbog njegovog više nego emotivnog pevanja. Žiri mu se zahvalio što se prijavio za takmičenje. Njegovo pevanje je kao i do sada bilo na vrhuncu, fantastično i impresivno. Marko je pokupio ogromne simpatije publike i žirija a po završetku je dobio ogroman aplauz.

“Pinkove zvezdice” su svakako razlog zbog koga trebamo biti kraj malih ekrana petkom uveče što je potvrdila i ova trideset treća epizoda. Grupa “A” je imala toliko prelepih interpretacija, a da li će taj broj premašiti grupa “B” saznaćemo već u sledećoj emisiji.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login