Tvoje lice zvuči poznato 9. epizoda – Pobednik Suzana Mančić kao Gven Stefani

DOGAĐAJI, HUMANOST, MUZIKA, ZANIMLJIVOSTI  
Tvoje lice zvuči poznato 9. epizoda – Pobednik Suzana Mančić kao Gven Stefani

SJAJNE VESTI SA TELEVIZIJE „PRVA“

Deveta epizoda najgledanijeg humanitarnog showa izmamio je osmehe na licima mnogih gledaoca kako u studiju tako i onima kraj malih ekrana. Show se polako bliži finalnim epizodama. Pored standardne ekipe žirija Ivana Ivanovića, Vlade Georgieva i Ane Kokić ovoga puta specijalna gošća je Dragana Mirković. Ona će zajedno sa ostalim članovima ocenjivati izvođenja takmičara.

– Prvi nastup pripao je miljeniku publike, proizvođaču vrhunske zabave, Đoši, koji se ovoga puta našao u ulozi Dragane Mirković. Njegov fantastičan nastup i izgled nasmejao je sve u studiju. Pored problema sa štiklama i teškom šminkom odlično se snašao u ulozi mega folk zvezde. Nakon otpevane numere “Opojni su zumbuli” na sceni mu se pridržila Dragana i uz brojne plesače otpevali su zajedno hit „Mili, mili“. Dve Dragane, velika i mala, napravile su sjajnu atmosferu i zapalile scenu i naravno podigle publiku na noge.

Vlado:

“Đošo, ovo je bila najbolja interpretacija do sada, bio si sjajan.”

Ivan:

“Bilo je jako teško uočiti razliku dok nije došla prava Dragana. Bravo za te šliceve koji su kod Kilibarde uzduž, a kod tebe popreko.” 

Ana:

“Ovo je stvarno bilo jako dobro i bio si opušten, uvežban, spreman.”

Kompletan nastup Đoše možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9265/tlzp—9-epizoda—3-sezona/28538/djosa.html#topMedia

– Sledeći nastup imala je Ivana Peters u ulozi evrovizijske pobednice Loreen sa numerama “We got the power“ i „Euphoria“. Scena je izgledala jako moćno sa fantastičnom scenografijom i plesačima koji su visili sa plafona i spuštali se do podijuma, a potom su se Ivanom ponovo penjali u visine. Ivana je po ko zna koji put dokazala da je njeno pevanje na zavidnom nivou, a zadatak je obavila više nego dobro.

Vlado:

“Fantastično!”

Dragana:

“Ja prvo moram da pohvalim Ivanu, poznato je da je ona Areta Frenklin naših prostora, nemam reči. Ono što meni fascinira u ovom šou jeste to što izvlači iz vas maksimum, fantastično!”

Ana:

“Stvarno više ne znam šta da kažem za nju, neki novi termin mora da se izmisli za Ivanu. Ja sam se sva naježila, bilo je jako emotivno, znam da Ivana ima strah od padanja… bolje si otpevala od nje.”

Kompletan nastup Ivana Peters možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9265/tlzp—9-epizoda—3-sezona/28541/ivana-peters.html#topMedia

– Još jedan spektakl i zabava na sceni i to Nikola Rokvić kao Miroslav Ilić sa numerom „Lažu da vreme leči sve“. Kao što se i očekivalo Nikola je zaista briljirao i numeru otpevao savršeno što se od njega i moglo očekivati. Nakon otpevane numere Nikola se transformisao iz narodnjaka u zabavanjak, zapravaoje prešao u repovanje poslednjeg hita grupe Beogradski sindikat “Sistem te laže”, a ulozi repera našla se i Ana Grubin. Ovaj veliki hit zapalio je kompletan studio, a njih dvoje napravili su odličnu atmosferu.

Dragana:

“Šta reći, osetljiva sam kada je porodica Rokvić u pitanju ali da to ostavimo po strani, ti si fantastičan, iz emisije u emisiju. Imam potrebu da vas nahvalim, ali sve kompletno. Ne znam koliko si svestan koliko je ovaj šou dobar za tebe, da pokažeš široku lepezu svojih talenata. Pitala sam se koja je ova žena, Ana stvarno si me iznendadila, ti si za mene najveće iznenađenje kada je ovaj šou u pitanju, svaka čast i za ovo večeras.”

Ana:

“Miroslav ima jako specifičnu boju glasa i ti si u potpunosti uspeo da imitraš njega. Ana, večeras si imala odličnu masku, nikada te ne bih prepoznala i što se tiče imitacije, mislim da si odlično odradila posao večeras.”

Vlado:

“Prvo, svaka čast za produkciju jer je izabrala ovu pesmu koju očogledno niko ne sme da pusti na televiziji. Ana, super si se snašla, Nikola šta tebe komentarisati, ti kad uđeš u ulogu ja mislim da si ozbiljno lud.”

Kompletan nastup Nikole Rokvića i Ane Grubin možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9265/tlzp—9-epizoda—3-sezona/28544/nikola–ana.html#topMedia

– Sledeći nastup imao je Daniel Kajmakoski koji je zaista imao težak zadatak. Danijel je imao imitaciju Šabana Šaulića sa pesmom “Danima te čekam”. Najveći izazov za Danijela bili su Šabanovi trileri jer prvi put peva narodnu muziku. Danijel je do sada imao razne transformacije i u svakoj se dobro snalazio, a u ovoj se snašao više nego dobro što je oduševilo članove žirija.

Ivan:

“Ti si bio izuzetan, ja sam uživao, maska je bila dobra, bio si odličan.”

Dragana:

“Njegove pesme su prelepe pogotovu stare… ne bih se bavila kostimom i maskom, to je sve odlično, ali ono što je mene fasciniralo jeste to što je ono što je Daniel rastao uz pop muziku, a ovo je jedna od najtežih pesama Šabana i ti trileri su takva koska za zabavnjaka, a ti si Daniele uspeo u tim trilerima, svaka čast.”

Ana:

“Za ovo mogu samo da ti kažem bravo!”

Kompletan nastup Daniela Kajmakoskog možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9265/tlzp—9-epizoda—3-sezona/28545/daniel-kajmakoski.html#topMedia

– Nakon Danielovog nastupa usledeo je još jedan težak zadatak i to Halid Muslimović ovog puta u ulozi neprikosnovenog rokera Bore Čorbe sa čuvenim hitom “Volim, volim žene”. Iako je Halidu fah narodna muzika sjajno se snašao i u rok fazonu. Specijalni gost u ovoj imitaciji bio je lično Bora Čorba koji je doprineo da nastup izgleda još bolje. Takmičari, žiri i publika su Bori otpevali „Lutku sa naslovne strane“.

Vlado:

“Celokupan utisak je bio sjajan, hvala Bori što se pojavio, baš sam se iznenadio i mogu ti reći da je maska bila dobra dok se nije pojavio Bora. Zanemarićemo ove promašene taktove, trud je bio bitan…”

Ana:

“Halide, svaka čast, bilo je jako lepo i zabavno.”

Ivan:

“Mislim da je dobra maska, malo si pokidao matricu kao mače muškatlu i Bora je jedva vratio kad je došao. Ozbiljno sam umro od smeha tokom tog nastupa, ali to je za mene jedino bitno.”

Dragana:

“Imati tako veliku YU zvezdu mislim da je to najbitnije, a Halid to jeste. On je čovek koji je ceo život pevao bez matrice tako da ga razumem…mi narodnjaci te matrice samo kad moramo ali svakako je ušao u lik Bore Čorbe što je najbitnije. Sve je to meni bilo sasvim korektno i lepo. Da znaju Halida od ranije, znali bi da je ovo autobiografska pesma, najlepše misice bivše YU su bile njegove. Reci Halide..”

Halid se malo postideo od ovih komplimenata svoje koleginice:

“Ovo je pisao Bora, sebi je namenio i svojoj raji…ali žene su stvarno kerozin i nešto najlepše na svetu i ja sam se tu našao.”

Kompletan nastup Halida Muslimovića možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9265/tlzp—9-epizoda—3-sezona/28548/halid-muslimovic.html#topMedia

– Nastup koji se sa nestrpljenjem očekuje baš iz razloga što je nepredvidiva i veliki šoumen. Dara Bubamara je imala zadatak da imitira čudnog hevi metalca Merilina Mensona sa numerom “The beautiful people”. Kao što Menson godinama šokira publiku svojim neobičnim izgledom i nastupima delić toga donela je i Dara koja se savršeno snašla u ulozi, skakajući i pevajući.

Dragana:

“Daro ti si luda sto posto, majke mi i to shvati kao najveći kompliment za ovu numeru. Svaka čast na hrabrosti, imala si tu škakljikvih scenica, zujiš ti, snalaziš se vrhunski. Meni si bila super.”

Ivan:

“Ja sam oduševljen kako si ti savladala taj komplikovani tekst na engleskom, ja bih rekao da ni u jednoj numeri nisi uživala koliko u ovoj…što samo potvrđuje da u tebi duboko leži Menson…”

Kompletan nastup Dare Bubamare možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9265/tlzp—9-epizoda—3-sezona/28551/dara-bubamara.html#topMedia

– Nakon energičnog nastupa usledilo je nežan, prelep nastup. Neša Bridžis je imao zadatak da otpeva jednu od najpopularnijih pesama “Lutka” od grupe S.A.R.S. Neša je raznežio kompletne prisutne u studiu i prelepo otpevao numeru.
Dragana:

“Neša je jedan presladak lik i toliko gaji jednu pozitivnost u ovom šouu i najviše mi se dopao u ulozi Eminema, a ovo je bilo slatko i romantično.”

Ivan:

“Mislim da je ovo njegovo izvođenje pokazalo da uvek najdeblja riba uzme bidermajer (Đoša je uhvatio). Oteo je bidermajer Ivani Peters sa takvom strašću kao da želi žarko da se uda. Bio je dobar nastup, čestitam.”

Ana:

“Bitna je energija koju si doneo na scenu, bilo je puno strasti, energije.”

Kompletan nastup Neše Bridžisa možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9265/tlzp—9-epizoda—3-sezona/28554/nesa-bridzis.html#topMedia

– Sledeći nastup pripao je Kaji koja se našla u ulozi Nine Simon. Kaja je unela toliko pozitivnosti u studio i oduševila sve prisutne. Priredila je pravi spektakl sa maskom, scenografijom i pevanjem koje bukavlno ostavlja bez daha.

Dragana:

“Ovo mi je jedna od najdražih pesama, pogodila si me u centar, tebi to tako dobro leži da nema reči, svaka reč bi bila suvišna. Ti si jedna prelepa žena, sjajno.”

Ivan:  

“Mislim da je ovo tvoje najbolje pevanje od početka šoua, izvela si pesmu fenomenalno!”

Ana:

“Ženi s takvom glasom ne može da smeta što nema in-ear jer ti imaš sluha.”

Vlado:

“Ja sam prezadovljan, malo je reći, jako mi se dopalo, fantastična si bila.”

Kompletan nastup Kaje možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9265/tlzp—9-epizoda—3-sezona/28557/kaja-ostojic.html#topMedia

– Poslednji nastup pripao je Suzani Mančić i to kao Gven Stefani. Iako se Suzana plašila kako će sve to izgledati s obzirom na količinu teksta u pesmi, sve je fantastično odradila. Pošto je poznata kao čelična lejdi kojoj vreme ne može ništa, ni ova uloga joj nije teško pala. Posao je odradila više nego odlično.

Vlado:

“Izuzetno zatehvna koreografija za ljude preko 30 godina, bravo.”

Ivan:

“Mislim da je tvoja energija neuništiva.”

Dragana:

„Ma ja uživam! Nego kako ova žena izgleda, molim aplauz. Kao lutkica si, veruj mi. Nemam reči, od izgleda, truda, ovako gust tekst gde dišeš na škrge…svaka čast. Svi moji komplimenti od izgleda, kondicije koju si izvela do kraja, fascinirana sam tobom.”

Ana:

“Da posle operacije kukova ovako plešeš i stojiš na štiklama…čelična lejdi!”

Kompletan nastup Suzane Mančić možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9265/tlzp—9-epizoda—3-sezona/28560/suzana-mancic.html#topMedia

Nakon Suzaninog nastupa usledilo je glasanje žirija.

Vlado Georgijev:

Đoša 2
Halid 3
Ana 4
Neša 5
Daniel 6
Suzana 7
Dara 8
Nikola 9
Ivana 10
Katarina 12

Ana Kokić:

Ana 2
Neša 3
Halid 4
Đoša 5
Nikola 6
Daniel 7
Dara 8
Suzana 9
Kaja 10
Ivana 12

Ivan Ivanović:

Halid 2
Đoša 3
Ana 4
Neša 5
Daniel 6
Dara 7
Suzana 8
Nikola 9
Ivana 10
Kaja 12

Dragana Mirković:

Đoša 2
Ana 3
Halid 4
Neša 5
Daniel 6
Ivana 7
Kaja 8
Nikola 9
Suzana 10
Dara 12

Nakon glasanja žirija usledilo je glasanje takmičara i to: Đoša pet poena za Suzanu, Ivana pet poena za Suzanu, Ana pet poena Halidu, Nikola pet poena Suzani, Daniel pet poena Suzani, Halid pet poena za Suzanu, Dara pet poena Suzani, Neša pet poena za Suzanu, Kaja pet poena za Suzanu, Suzana pet poena Đoši.
Pobedu u devetoj epizodi odnela je fantastična Suzana Mančić koja je nagradu u vrednosti od 1000 evra poklonila “Savezu slepih i slabovidih Srbije.”

A zadaci za sledeću nedelju su:
Ana kao Ariana Grande
Đoša kao Luis
Neša kao Stromae
Danijel kao Prince
Halid kao Patrik Svejzi
Nikola kao Kristina Agilera
Dara kao Marija Šerifović
Ivana kao Halid Muslimović
Kaja kao Željko Joksimović
Suzana kao Jennifer Grey

Sudeći po izvučenim zadacima može se očekivati odlična zabava, a da li jednako dobra kao i u ovoj emsiji ostaje da vidimo već u nedelju.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login