Novak Đoković preko Raonića do polufinala Mutua Madrid Open-a

TENIS  
Novak Đoković preko Raonića do polufinala Mutua Madrid Open-a

SJAJNE VEST IZ MADRIDA

Novak Đoković na masters turniru u Madridu svoje protivnike takoreći „melje“. Ovaj put žrtva je bio kanađanin Miloš Raonić koji je pružio dobru partiju, ali pored Noleta nije mogao više. „Srpski ekspres“ je savladao Raonića u četvrtfinalu ovog turnira rezultatom 6:3 i 6:4.
Ovaj meč je bio vrlo interesantan i ako to sam rezultat ne govori. Prvi set je trajao 36 minuta, u kome svetski broj 1 uspeo da napravi brejk i tako napravi razliku koju je sam oodržavao. Bez obzira na brz set Raonić je imao odličan prvi servis sa čak 18 od 21 ubačenih loptica. Nole je napravio samo 3 neiznuđene greške pa je set završio rezultatom 6:3. Mnogi su već videli Novaka u finalu jer je prvi set odradio veoma brzo, a kada se uzme u obzir da je to napravio Novak Đoković onda je kraj meča već bio izvestan. Raonić je servirao sjajno, ubitačnim projektilima, ali izlazak na mrežu bio je veoma loš.
Ovo je jedan od lepših poena na ovom meču:

U drugom setu Nole je napravio brejk na vreme i bio nadomak drugog brejka ali nije uspeo. Svakako to mu je bio dovoljno da uz svoj servis sačuva set do kraja. Meč je završio rezultatom 6:4 i razočarao Raonića koji je dao sve od sebe. U pojedinim momentima Miloš je delovao očajno.

Pogledajte pregled jučerašnjih mečeva četvrtfinala:

Novak i Miloš su odigrali sedmi meč, a Nole ima svepobede.

Za plasman u finale igraće sa Keijem Nišikorijem, koji je posle preokreta pobedio Nika Kirjosa iz Australije. Meč je na programu večeras od 20:00h.

NAPRED NOLE! SREĆNO!

SJAJNO



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login