Jelena Janković završila učešće na turniru u Rimu

TENIS  
Jelena Janković završila učešće na turniru u Rimu

SJAJNE VESTI PIŠU O PORAZU JELENE JANKOVIĆ NA STARTU TURNIRA U RIMU

Jelena Janković nije mogla u drugo kolo turnira iz Premijum serije u Rimu. Ona je u prvom kolu poražena od Eženi Bušar (46. igračica na WTA listi) sa 2:1, po setovima 4:6, 6:2, 3:6.
Džej Džej se borila žestoko i pružila dobru igru, ali u 2 sata tenisa nedostajalo je i malo sreće i malo bolje igre da bi se našla u narednom kolu ovog turnira.
Mogla je Jelena i u prvom delu meča da odigra jače gemove i da osvoji prvi set, ali kao što to i biva odigrala je uz pun drame po ko zna koji put. Drugi set je pripao našoj teniserki i u tom trenutku činilo se da će Jelena moći da nastavi u istom ritmu i treći set, no, Bušar je napravila 3 gema razlike na početku meča i to je bilo dovoljno da održava do kraja za sigurnu pobedu. Igra u odlučujućem setu nije bila previše interesantna.

Ovaj meč je obeležilo puno uspona i padova naše igračice, a upečatljiv podatak je čak 10 brejk prilika od kojih je iskoristila 7, dok je Kandska igračica imala 17 brejk šansi i realizovala 7.

U ovom trenutku Bušar protiv Jelene Janković vodi sa 3:1 u pobedama, a sledeći meč Kanađanka igra sa Angelik Kerber, koja je drugi nosilac u Rimu, i bila je slobodna u prvom kolu.



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login