Viktor deklasirao Simona i prošao u osminu finala Rolan Garosa

TENIS  
Viktor deklasirao Simona i prošao u osminu finala Rolan Garosa

SJAJNE VESTI SA ROLAN GAROSA

Srpski teniser Viktor Troicki pobedio je Žila Simona sa 3:0, po setovima 6:4, 6:2 i 6:2. Troicki je na terenu ’Suzan Lenglen’ odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri i na najlepši način se plasirao u osminu finala Rolan Garosa.
Naš teniser je jednostavn briljiro na terenu, igrao pametno, strpljivo i agresivno kada je bilo potrebno pa je protivnika takoreći „deklasirao“. Žil Simon je mogao samo da položi reket pred sjajnom igrom čoveka kome će ovo biti peti put da se plasirao u osminu finala nekog Gren slema u karijeri. Viktor je imao više odmora, jer mu je Dušan Lajović predao meč, dok je Simon tek posle pet setova slomio Pelju.

Pogledajte detalje iz meča:

Nikada do danas Viktor nije uspeo da uzme set Simonu, pa ovakva igra našeg tenisera daje za pravo da se nadamo sjajnom meču protiv sledećeg protivnika. Interesantan podatak je da Viktor nikada nije igrao u četvrtfinalu, pa je naredni meč idealna prilika da se ova statistika izmeni.

Za prolaz među 8 najboljih na Otvorenom prvenstvu Francuske čeka ga težak meč sa braniocem titule Stan Vavrinkom koji je bio bolji od Žeremija Šardija sa 3:0 u setovima.

NAPRED VIKTORE!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login