Pinkove zvezdice, 38. epizoda: HIT večeri Anđela Mijić sa numerom „Love yourself“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 38. epizoda: HIT večeri Anđela Mijić sa numerom „Love yourself“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Najomiljeniji muzički talent show „Pinkove zvezdice“ ovoga puta doneo je emisiju punu izvrsnih interpretacija. Jedanaest takmičara su na velikoj sceni još jednom pokazali svoje umeće pevanja i veliki trud u ovoj 38. epizodi. Žiri, u dobro poznatom sastavu kao i do sada, pažljivo je slušao sve numere i odlučili su kojih deset takmičara ostaje u borbi za titulu „Pinkove zvezdice“. Evo kako je to izgledalo:

Irnes Divjan je otvorio veče u velikom stilu i sa numerom „Ako možeš zaboravi“ pobrao sve simpatije žirija i dobio svih pet glasova. Irnes je od početka takmičenja pokazao svoje umeće pevanja i etiketiran je od strane žirija kao jedan od favorita. Žiri je bio fasciniran sa njegovom energijom, savršenom bojom i kontrolom glasa.

Indira Beriša je sa numerom „Pametna i luda“ totalno raspametla žiri i dobila svih pet glasova. Njeno pevanje je zadivilo sve članove žirija, a pogotovu Gocu koja je rekla da je to bila njena najbolja interpretacija do sada. Fscinantno, izuzetno i pobendičko pevanje su mali dio komplimenata koje je dobila od žirija.

Elena Bimbiloska je otpevala pesmu „I was here“ i dobila je svih pet glasova žirija. Žiri je bio zadovoljan sa njenim nastupom ali su joj dali sugestiju za izbor pesme tj. da sledeći put bira „lakšu“ pesmu za izvođenje.

Veljko Čačić je sa numerom „U srce udaraj“ dobio četiri glasa žirija. Žiri je prokomentarisao da je ova pesma za njega bila loš izbor i da sledeći put bira neku osećajniju numeru kao i da pesmu nije otpevao kako treba nego ju je samo odpevušio. U baražu je popravio utisak pa je sa numerom „Čija si“ uspeo da prođe u dalje takmičenje.

– Ivana Dimkovski je otpevala pesmu „Više se ne vraćaj“ i takođe je dobila četiri glasa od žirija. Komentari na njeno izvođenje su bili da je pevanje bilo neubedljivo, nesigurno i na nekim mestima netačno. U baražu sa numerom „Suze za kraj“ nije uspela da prođe dalje i napustila je takmičenje.

Lazar Parežanin je sa numerom „Osloni se na mene“ takođe dobio četiri glasa žirija. Zamerke žirija na njegovo izvođenje numere su bile da je pevao slabije nego u prošlim emisijama i da je mogao pesmu da otpeva svojom bojom glasa. U baražu je sa numerom „Najjači ostaju“ uspeo da prođe u dalje takmičenje.

Anđela Mijić je sa numerom „Love yourself“ totalno raspametila i publiku i žiri i dobila očekivanih pet glasova. Žiri nije imao reči hvale kojima bi opisali njeno vanserijsko pevanje. Anđela je navikla da iz emisije u emisjiu bude pohvaljena ali ovoga puta žiri je bio skroz fasciniran sa njenom interpretacijom. Fascinantno pevanje dostojno svetske scene, anđeoski i autentični glas su bila mali delić onoga što su joj članovi žirija uputili.

Darija Vračević je sa numerom „Ciganka sam mala“ i nastupom ostavila sve bez daha i dobila pet glasova od žirija. Darija je tokom takmičenja pokazala da sve žanrove odlično peva, ali ovoga puta pokazala je koliko je napredovala i koliko se zalaže da pored pevanja i nastup bude odličan. Zrelo pevanje, krupno i sigurno, odličan scenski nastup su pohvale koje je dobila od članova žirija a od publike je dobila ogroman aplauz i ovacije.

Žarko Pribaković je sa numerom „Stvari lagane“ dobio četiri glasa žirija. Žiri nije bio zadovoljan sa njegovim nastupom i uputili su mu kritike na slabije izvođenje numere bez emocije kao i da je imao pogrešan izbor pesme. U baražu je sa numerom „Ničiji i svačiji“ prošao u dalje takmičenje.

Uroš Stanković je otpevao pesmu „Lane moje“ i takođe dobio četiri glasa od žirija. Po mišljenju žirija ovo je bio njegov lošiji nastup i imao je sitnih grešaka tokom izvođenja numere. U baražu je sa numerom „Nije htjela“ uspeo da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

Još jedna vrhunska epizoda u duhu pozitivne atmosfere je ostala za nama. Već u petak nas očekuje pravo ludilo, a šta su nam takmičari priredili ostaje da vidimo i da im poželimo mnogo sreće u nastavku takmičenja.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login