Pinkove zvezdice, 39. epizoda: Specijal (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 39. epizoda: Specijal (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Specijal emisija muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice” je kao što smo i očekivali bila jedna od najboljih do sada. Takmičari su sa velikim trudom i znanjem nastuapli na sceni. Od 90 takmičara koji su se takmičili od samog početka ovog showa u special emsiji ostalo ih je dvadeset. Žiri je imao muke još u ovoj emisija da oceni takmičare, a već od sledeće emisije odluku o tome ko prolazi u finalne emisije odlučuje publika. Pravila special emisije bila su takva da je žiri ocenjivao na svojim tabletima nastupe takmičara. Odlukom žirija četiri takmičara neće nastaviti borbu za titulu “Pinkove zvezdice”.
U specijalu takmičari su bili podeljeni u pet grupa po četiri takmičara. Nakon zavšetka pevanja poslednjeg člana grupe, žiri daje ocene na svojim tabletima. Dva takmičara koja budu imali najviše poena direktno prolaze u polufinalnu emisiju, a preostala dva takmičara pevaju u duelu, onaj takmičar koji bude imao više glasova prolazi dalje a onaj koji ima manje glasova pevaće u akapela izvođenju nakon zavšetka drugih nastupa. A evo kako je sve to izgledalo na sceni:

– Članovi prve grupe bili su Eva Manić, Elena Bimbiloska, Žarko Pribaković i Irnes Divjan. Eva je pevala „Something’s got a hold on me“, Elena „Crno i belo“, Žarko „Laku noć svirači“, a Irnes „The final countdown“. Svi su bili izvrsni, žiri je bio oduševljen sa njihovim nastupima. Direktno u polufinale su prošli Irnes Divjan i Eva Manić. Irnes je podiga publiku i žiri na noge koji su sa oduševljenjem pratili njegovo izvođenje. Eva Manić je takođe unela poziivnu atmosferu u studio i oduševila sve prisutne.

– Drugu grupu činili su Anja Jestorović, Teodora Marković, Anđela Mijić i Uroš Stanković. Anja je pevala pesmu “Balerina” i raznežila sve članove žirija. Teodora pevala numeru „Zar me je tako teško voljeti“ i sa svojim glasom zadovoljila članove žirija. Anđela je sa numerom „Cool for the summer“ kao što se i očekivalo raspametila žiri baš kao i Uroš Stanković sa numerom „Još uvijek sanjam da smo zajedno“. Direktno u polufinale su prošli Anđela i Uroš.

– U trećoj grupi bili su Lazar Parežanin, Indira Beriša, Darija Vračević i Antonia Gigovska. Lazar se predstavio sa numerom „Zemlja“, dok je Indira pevala „Vidim nas“ sa kojom je raznežila sve prisutne u studiju dok je Leontina tokom njenog izvođenja pustila suzu, Darija je nastupila sa numerom „Ludi letnji ples“ i sa sobom je donela pozitivnu atmosfru, a Antonia je pevala pesmu „Iza osmeha“. U polufinalnu emsiju direktno su prošli Indira i Antonija.

– Četvrtu grupu sačinjavali su Veljko Čačić, Aleksa Vučković, Nika Purić i Martija Stanojković. Veljko je raspevo sve u studiju sa numerom „Čija je ono zvjezda“, Aleksa je pevao numeru „Sinoć nisi bila tu“, Nika je pevala numeru „Hop hop hop“ i donela osmehe na lica mnogima u studiju a Martija je pevala numeru „Od mene se odvikavaj“ i raspevala članove žirija. Direktno u polufinalnu emisiju prošli su Martija i Nika.

– Članovi pete grupe bili su Tara Stojanović, Amna Alajbegović, Tomislav Milovanović i Marko Bošnjak. Tara je pevala pesmu „Gluve usne“ sa kojom je žiri bio više nego oduševljen, Amna je pevala pesmu „Wish I didn’t know you“, Tomislav je pevao „Moj život je moje blago“ dok je Marko kao i do sada oduševio pjevanjem numere „Wicked game“. Direktno u polufinale su prošli Marko i Tomislav.

Drugi deo tridesetdevete emisije činili su dueli. Oni takmičari koji nisu prošli direkto pevali su ovom delu esmije istu pesmu i odlukom glasova žirija jedan od njih prošao je u polufinalnu emsiju dok se drugi takičar ponovo dokazivao u akapela izvođenju nakon završetka poslednjeg nastupa duelnog dela.

– Prvi su nastupili Elena Bimbiloska i Žarko Pribaković koji su, podigli publiku na noge pevanjem numere „Nije ljubav stvar“. U polufinale je prošao Žarko, a Elena će se boriri u akapela izvođenju za prolazak.

– Drugi par koji je nastupio bili su Anja Jestorović i Teodora Marković. Njih dve su pevale „Svet je lep kada sanjamo“. Nakon duela u polufinale prošla je Anja Jestorović.

– Treći par su bili Lazar Parežanin i Darija Vračević. Oni su pevali „Ne zovi, mama, doktora“. U polufinale je prošla Darija Vračević.

– Četvrti su nastupili Veljko Čačić i Aleksa Vučković. Oni su pevali „Čamac na Tisi“, a u polufinale je prošao Veljko Čačić.

– Peti par su bili Amna Alajbegović i Tara Stojanović. Pevale su numeru ,,Nije htjela”. Amna Alajbegović je prošla u polufinale.

Dakle, nakon drugog dela emsije i duela u polufinale su prošli Žarko, Anja, Darija, Veljko i Amna.

U trećem delu emsije oni koji nisu prošli u duelu pevali su akapela, a to su bili Elena, Teodora, Lazar, Aleksa i Tara. Po pravilima emsije koji su rečeni na samom početku specijala bili su da četiri takmičara završavaju svoje takmičenje a u ovom slučaju da iz akapale izvođenja samo jedan takmičar prođe dalje, ali produkcija je napravila izuzetak i dalje su prošla dva takmičara i to Teodora Marković i Elena Bimbiloska.

Posle ovakve emisije šta očekivati? U polufinalnoj emsiji će biti jako uzbudljivo, šta prognozirati posle ovakvih fenomenalnih izvođenja, ko će uspeti da dođe do samog kraja saznaćemo ubrzo.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login