Sva četiri takmičara donela medalje iz Makedonije

NAGRADE, OSTALI SPORTOVI  
Sva četiri takmičara donela medalje iz Makedonije

SJAJNE VESTI & NIŠKE VESTI

Džudo klub “Vuk” osvojio je 4 medalje na trećem po redu turniru “Struga Open”. Sva četiri učesnika niškog kluba doneli su medalje u Niš.

Ivan Ložajić osvojio je zlato u kategoriji do 42 kilograma za takmičare do 12 godina, a Miloš Ljubenković srebro u kategoriji preko 60 kg za isti uzrast.
Bronzane medalje osvojili su desetogodišnji Aljoša Paunović u kategoriji do 42 kilograma, i osmogodišnji Vuk Gojković do 24 kg.
Na takmičenju je bilo više od 300 učesnika iz 9 zemalja, a “Vuk” je bio jedini klub iz Niša na “Struga Openu”.
Boravak u Makedoniji iskoristili su i za obilazak Ohrida i manastira Sveti Jovan Bigorski.

“Za njih je svaka medalja važna, ali i iskustvo na ovakvim turnirima gde sreću protivnike iz drugih zemalja. To su različite škole džudoa iz Makedonije, Bugarske, Crne Gore i drugih zemalja” – ističe trener i predsednik kluba Bratislav Ignjatović.

Do kraja prolećne sezone, takmičari kluba “Vuk” učestvovaće na još dva međunarodna turnira. Od 24. do 26. juna u Solunu i 25. i 26. juna u bugarskom gradu Panađurište.

“Deo ekipe ide za Grčku, dok ćemo mlađe da vodimo u Bugarsku. To su proverene ekipe i očekujemo da nam donesu medalje sa ovih turnira. Time ćemo završiti prolećnu sezonu” – dodaje Ignjatović.

U saradnji sa NIŠKIM VESTIMA ovaj članak je prenesen u celosti bez izmene.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login