Pinkove zvezdice, 40. epizoda: Prva polufinalna emisija (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 40. epizoda: Prva polufinalna emisija (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

U prvom polufinalu “Pinkovih zvezdica” predstavilo se 17 takmičara, a dvoje je moralo da napusti dalje takmičenje. Odluku o tome ko prolazi u dalju fazu takmičenja, a za koga je takmičenje završeno donosi isključivo publika svojim SMS glasovima. Ekipa žirija: Leontina, Goca, Jelena, Hari i Milan od ove emsije mogu da predahnu i uživaju u interpretacijama najboljih takmičara. Show se emituje uživo.
Pre takmičarskog dela produkcija je priredila malo iznenađenje za sve prisutne i gledaoce kraj malih ekrana. Prošlogodišnje zvezdice otpevale su himnu “Pinkovih zvezdica” i sa njome otvorili predivno veče.
Nakon divne numere otpočeo je takmičarski deo. Nakon otpevane poslednje numere linije su bile otvorene za glasanje. Posebno je bilo interesantno to što pre nastupa takmičara priređen je mali prilog o njegovim najboljim interpretacijama do sada.

– Prva je nastupila Anja Jestorović sa numerom “Još ne sviće rujna zora” koja je kao i do sada odlično odradila posao. Žiri je bio oduševljen sa njenim nastupom.

Žarko Pribaković je nastupio sa numerom „Unchained melody“ od „Righteoud brothers“-a. Žarko je sa svojim specifičnim glasom oduševio i publiku i članove žirija koji su mu uputili komplimente na izvođenje numere.

Elena Bimbiloska je pod rednim brojem 3 pevala pesmu „Euphoria“ od Lorin. Kao što se očekivalo Elena je sa svojim energičnim glasom odlično izvela numeru i naravno dobila od žirija pregršt komplimenata.

Darija Vračević je nastupila pod rednim brojem 4 i otpevala je Balaševićevu numeru „Samo da rata ne bude“. Darija je savršeno otpevala pesmu i rasplakala i članove žirija i veći dio publike sa svojim emotivnim nastupom.

Veljko Čačić se predstavio sa numerom „Nije do mene“ od Željka Joksimovića. Publika je sa apaluzom podržala njegov nastup, a žiri je bio zadovoljan sa njegovim izvođenjem numere.

– Teodora Marković pod rednim brojem 6 je otpevala pesmu „Tropico benda“ – „Sve moje zore“. Žiri je bio zadovoljan sa njenom muzikalnošću i prelepim pevanjem.

Tomislav Milovanović je nastupio sa numerom Džastina Bibera „Love yourself“. Publika je uz vrisak i aplauz propratila njegov nastup koji je kao i do sada bio odličan i njegovo pevanje uvek je na zavidnom nivou.

– Amna Alajbegović sa rednim brojem 8 je pevala Bijonsinu numeru „Why don’t you love me“. Amna je napravila odličnu atmosferu u studiu a od žirija je dobila reči hvale.

Irnes Divjan je otpevao numeru Dada Topića – „Da li znaš da te volim“. Njegovo iskreno i prelepo pevanje kao i savršena boja glasa oduševila je publiku i sve članove žirija. Irnes je kroz celo takmičenje pokazivao ogroman talenat i trud a ovoga puta je nadmašio samog sebe.

Nika Purić je nastupila pod rednim brojem 10 sa numerom „Hej malena pokreni me“. Nika je poznata da uvek pravi mali spetakl na sceni što je i ovoga puta priredila publici koja je bila oduševljenja sa njenim nastupom i pevanjem a od žirija je dobila niz pohvala.

Eva Manić je otpevala pesmu od Ferdžin „Little party never killed nobody“ i još jednom dokazala koliko njen moćan glas može da oduševi i publiku i žiri. Njen odličan nastup i pevanje oduševilo je sve prisutne u studiu.

Anđela Mijić sa rednim brojem 12 je otpevala numeru Dženifer Lopez „Ain’t your mamma“. Publika je maksimalno podržala njen nastup, a od žirija je dobila pregršt komplimenata za svetsko pevanje i nastup. Anđela je tokom takmičenja uvek dobijala mnogo komplimenata pa ni ovoga puta nije bilo izuzetaka.

Antonia Gigovska je pevala Bijonsinu numeru „Listen“. Sa svojim prelepim glasom i vladanjem scenom oduševila je sve članove žirija koji su joj dali niz pohvala na izvođenje ove numere a publika je uz vrisak i gromoglasan aplauz podržala njen nastup.

Uroš Stanković pod rednim brojem 14 je otpevao Dvornikovu numeru „Hipnotiziran“. Uroš je odlično otpevao pesmu i njegov nastup se dopao svim prisutnima u studiu.

Indira Beriša pod rednim brojem 15 je otpevala numeru Davida Bizbala „Esta ausencia“. Njeno pevanje je totalno raspametilo kompletan studio, a Leontina je pustila suzu tokom njenog izvođenja ove predivne numere. Od svih članova žirija dobila je pregršt komplimenata.

Martija Stanojković je nastupila pod rednim brojem 16 sa numerom „Najgora“ od Nataše Bekvalac. Martija je tokom takmičenja uvek primala pohvale za nastupe i savršen glas tako da je i ovoga puta primila niz pohvala za kompletan nastup.

Marko Bošnjak je nastupio pod rednim brojem 17 i savršeno zatvario takmičarski dio sa numerom „All by myself“ od Selin Dion. Marko je više nego dobro otpevao numeru što smo od njega mogli i očekivati. Dobio je ogroman vrisak i aplauz publike i žirija koji je za njega imao reku komplimenata, a posebno je bio interesantan Leontinin komentar:

“Dijete sa druge planete. Ti si nama pokazao koliko mali dječak može da bude veliki umjetnik. Ti si plima!”

Nakon takmičarskog dela linije su bile otvorene za glasanje a dok traje glasanje prošlogodišnje zvezdice priredile su mali koncert za sve prisutne u studiu i za one kraj malih ekrana. Odlukom glasova publike njih dvoje moralo da napusti dalje takmičenje a to su Teodora Marković i Amna Alajbegović.

U drugom polufinalu, ponovo će se predstaviti:

- Anja Jestrović
- Žarko Pribaković
- Elena Bimbilovska
- Darija Vračević
- Veljko Čačić
- Tomislav Milovanović
- Irnes Divljan
- Nika Purić
- Eva Manić
- Anđela Mijić
- Antonia Gigovska
- Uroš Stanković
- Indira Beriša
- Martija Stanojković i
- Marko Bošnjak.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login