Na Evropskom prvenstvu za juniore Anja Crevar osvojila zlato na 400 metara mešovito

NAGRADE, OSTALI SPORTOVI  
Na Evropskom prvenstvu za juniore Anja Crevar osvojila zlato na 400 metara mešovito

SJAJNE VESTI IZ MAĐARSKE

Srpska juniorka Anja Crevar osvojila je zlatnu medalju u disciplini 400 metara mešovito na Evropskom juniorskom prvenstvu u mađarskom gradu Hodnezovašarhelju. Mlada nada našeg plivanja već je dokazala da se od nje mogu očekivati rekordi i sjajna takmičenja, a to je dolazala i na ovom prvenstvu. Otplivala je svoj najbolje vreme do sada 4:41,74 i tako postavila novi lični rekord a ujedno i nacionalni rekord, koji je iznosio čak 2 sekunde više.

Druga je bila Ana Pirovano iz Italije sa 4:42,06, dok je bronzana medalja pripala Edi Vud sa rezultatom 4:42,13. Naša druga plivačica u istoj disciplini, Andrea Todorović, učešće je završila na 29. poziciji sa vremenom od 5:03,68.

Inače, Crevar će biti najmlađa srpska sportistkinja na Olimpijskim igrama. Nedavno je izjavila da ima tremu jer će se takmičiti na najvećoj sportskoj smotri, ali i da ima podršku svih članova našeg tima. Interesantno je da dolazi četiri puta nedeljno iz Pančeva u Beograd, na treninge, pa povodom toga je rekla:

„Teško mi je da uskladim obaveze, ali uspevam. Znam da će se odricanja u jednom trenutku isplatiti. Slobodno vreme koristim da se družim sa prijateljima, trčim, šetam.“

ANJA BRAVO!
SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Na Evropskom prvenstvu za juniore Anja Crevar osvojila zlato na 400 metara mešovito"

  1. Pingback: Anja Crevar osvojila još jednu medalju na EP za juniore u Mađarkoj | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login