Pinkove zvezdice, superfinale: POBEDNIK JE MARKO BOŠNJAK!

MUZIKA, NAGRADE  
Pinkove zvezdice, superfinale: POBEDNIK JE MARKO BOŠNJAK!

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Izabrana je nova Pinkova zvezdica druge sezone ovog prestižnog i najgledanijeg muzičkog takmičenja. Odluku o tome ko je preuzeo titulu “Pinkove zvezdice” donela je isključivo publika svojim SMS glasovima. Tokom emisije pravljeno je nekoliko preseka i u tom trenutku po dva takmičara napuštali su borbu za titulu.
Među publikom se našao i žiri, Hari, Sale, Milan, Leontina i Jelena, koji je davao podršku svim takmičara i upućivao svoje komentare na njihovo pevanje, ali nisu imali ulogu u ocenjivanju.
Deset superfinalista napravilo je divnu atmosferu u uvodnom delu sa pevanjem himne “Pinkovih zvezdica”, a zatim je otpočeo takmičarski deo. Gledaoci i svi prisutni su mogli sve vreme da glasaju do pravljenja preseka. A evo kako se sve to odvijalo:

Žarko Pribaković je otvorio takmičarski deo sa numerom “Da me nije” koju je otpevao na sebi svojstven način. Toko pevamnja je imao ogromnu podršku publike.

Darija Vračević je pevala pesmu “Sad je kraj” numeru iz crtanog filma “Zaleđeno kraljevstvo” i oduševila sve prisutne u studiju.

– Tomislav Milovanović je prelepo otpevao „Mogli smo sve“ i doneo prelepu atmosferu u studio, zadvoljio je kako publiku tako i članove žirija.

Irnes Divjan je otpevao „When a man loves a woman“ i kako se od njega očekivalo bio je na visini zadatka i „pokidao“ je sve sa izvođenjem ove numere.

Eva Manić je otpevala numeru “The fox” i sa svojim specifičnim glasom kao i numerom napravila mali spektakl na sceni koji se završio ogromnim aplauzom publike i žirija.

Antonia Gigovska je sa numerom “Billie Jean” oduševila kompletan studio. Njeno prelepo pevanje i glass u u ovoj numeri došli do izražaja.

Uroš Stanković je otpevao numeru “Za sve sam kriv” i pobrao sve simpatije publike i žirija sa svojom emotivnom interpretacijom.

Indira Beriša je emotivno otpevala numeru “Maskenbal” i oduševila je sve prisutne u studiju sa izborom numere i prelepom interpretacijom.

Martija Stanojković je pevala pesmu “Radioactive” i podigla publiku na noge. Sa svojim glasom energijom i nastupom oduševila je sve prisutne.

Marko Bošnjak je nastupio sa numerom “Something got a hold on me” i sa svojom prepoznatljivom bojom glasa „oduvao“ je kompletan studio.

Nakon poslednjeg nastupa, dok su publika i gledaoci glasali, prošlogodišnje zvezdice su pevale razne pesme. Posle prvog preseka glasova publike takmičenje su napustili Uroš Stanković i Indira Beriša.

U drugom krugu takmičari su bili opušteniji i sa manje treme.

Žarko Pribaković je pevao numeru „Let it be“ na sebi svojstven način i dobio je ogroman aplauz.

Darija Vračević je ponovo zabavila publiku sa Viktorijinom pesmom “Brakuda” i napravila je mali spektakl na sceni.

Tomislav Milovanović je „oduvao“ sa svojim lepim glasom i numerom “Ti si mi u krvi” i uspeo je da rasplače većinu u studio kao i Leontinu.

Irnes Divjan je raspametio sve u studiju sa numerom “Da te bogdo ne volim” i dobio ogroman aplauz i ovacije publike.

Eva Manić je predivno otpevala prelepu numeru “Žal za mlados” sa kojom je pokupila sve pohvale žirija i veliki aplauz publike.

Antonia Gigovska je jako emotivno otpevala numeru “I will always love you” i raspametila je kompletan studio, a članovi žirija uputili su joj pregršt lepih reči.

Martija Stanojković je podigla pozitivnu atmosferu u studiju sa numerom “Roma Bankog”. Sve vreme publika je skandirala, a žiri je bio oduševljen sa njenom interpretacijom i izborom pesme.

Marko Bošnjak je otpevao pesmu “Loše vino” na svoj način. Njegova boja glasa i besprekorno pevanje raspametilo je sve u studiju uključujući i članove žirija.

Nakon poslednje numere, dok je trajalo glasanje, gledaoci su imali prilku da čuju novi duet Jelene Tomaševć i Hari Mata Harija “Nema ljubavi”.

Posle drugog preseka takmičenje je bilo završeno za Dariju Vračević i Antoniu Gigovsku.

U trećem krugu takmičari su izabrali prelepe pesme:

Žarko Pribaković je pevao pesmu “The gambler”

Tomislav Milovanović je izabrao “Još samo ovu noć mi daj”

Irnes Divjan je otpevao numeru “Carrie”

Eva Manić je pevala pesmu “I see you”

Martija Stanojković izabrala pesmu “The heart wants what it wants”

Marko Bošnjak je pevao pesmu “Žute dunje”

Takmičari su dali sve od sebe da se pkažu u najboljem mogućem svetlu. Nakon napravljenog preseka dalje takmičenje su napustili Irnes Divjan i Eva Manić.

U četvrom krugu takmičari su prosto blistali na sceni:

Žarko Pribaković je pevao numeru “Utorak”

Tomislav Milovanović je izabrao pesmu “Sve moje zore”

Martija Stanojković je pevala pesmu “I don’t wonna miss a thing”

Marko Bošnjak je odabrao numeru “Zajdi zajdi”

Nakon četvrtog kruga takmičenje su napustili Žarko Pribaković i Tomislav Milovanović.

Borba za titulu “Pinkove zvezdice” odvijala se između Martije Stanojković i Marka Bošnjaka.

U poslednjem krugu Martija je izbarala numeru “Writings on the wall”, dok je Marko zatvorio takmičarski deo sa numerom Jadranke Stojaković “Što te nema”.

Dok je glasanje trajalo zvezdice su zabavile sve prisutne, a i one kraj malih ekrana sa izvođenjem numera raznih izvođača.

Uzbudljivo finale druge sezone obeležile su suze, smeh i radost, a titulu “Pinkove zvezdice” poneo je niko drugi nego sjajni Marko Bošnjak poznatiji kao “Dete sa druge planete”.

MARKO ČESTITAMO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login