Sve o ultrazvučnoj kavitaciji i žašto se odlučiti baš za nju

MEDICINA, SAVETI  
Sve o ultrazvučnoj kavitaciji i žašto se odlučiti baš za nju

SJAJNE VESTI O ULTRAZUČNOJ KAVITACIJI

Spremate se za more, ali muči Vas celulit? Umorne ste od raznih dijeta koje nisu dale nikakve efekte. Ne brinite, tu smo da Vam pomognemo da spremni dočekate leto i bez stida obučete svoju omiljenu letnju garderodu.
Ako se malo osvrnete oko sebe, primetićete gomilu žena koje muči isti problem, bilo da je reč o celulitu ili višku kilograma.
Srećom, danas se možete osloniti na proverene metode koje će Vas osloboditi ovog neprijatnog deformiteta na koži – celulita.
Sve više aktuelan metod u svetu, a i kod nas koji se koristi za smanjnje obima masnih naslaga i gubitak celulita jeste metod ultrazvučne kavitacije. Među mnogobrojnim anticelulit metodama, možemo reći da je ova jedna od efikasnijih s obzirom da se rezultati vide već nakon jednog – dva tretmana.
Umesto da bacate novac na razne anticelulit kreme, gelove i masažere, predlažemo Vam da odmah rezervišete tretman u svom kozmetičkom salonu i prepustite se savetima stručnjaka koji će Vam pomoći da pomoću tretmana ultrazvučne kavitacije vratite samopouzdanje i pripremite kožu za vrele letnje dane koji su pred nama.

Ultrazvučna kavitacija – kako deluje?

Sama metoda funkcioniše tako što se pomoću ultrazvučnih talasa ciljano deluje na kritična mesta poput bokova, stomaka, nadlaktica i sl. ispod kojih su nagomilane masne naslage koje utiču na pojavu celulita. Talasima se masne maslage razbijaju u pokožnom tkivu i sprečava nastanak novih. Već nakon prvog tretmana izgubićete nekolilo stotina grama masnih naslaga. tj. obim onog dela tela na kojem je prisitan celulit smanjiće se za 2-3 cm.
Pre nego što otpočnete tretman, osoba stručna za sam proces ultrazvučne kavitacije će Vam pomoću body analizatora (savremenog sistema za analizu tela) izmeriti koliki Vam je procenat masti, mišićne mase, kao i koliki je procenat vode u telu, doć će se delovi tela koji će biti tretirani tretmanom fotografisati kako bi se uporedili rezultati pre i nakon tretmana.

Ko može biti podvrgnut ultrazvučnom kavitacijom?

Sve osobe koje su zdrave, a žele da izgube masne naslage na pojedinim delovima tela, kao i da se oslobode celulita. Ipak, potrebno je znati da se ultrazvičnom kavitacijom ne možete rešiti preterane gojaznosti. Za to će vam biti potrebna liposukcija koja se sprovodi hiruršim putem.

Koliko je tretmana dovoljno?

To zavisi isključivo od stanja Vaše kože. Osoba koja je obučena za ultrazvučnu kavitaciju će Vam predložiti optimalan broj tretmana kojima ćete postići željene rezultate. Ono što je zasigurno jeste da ćete poboljšanje primetiti odmah. Jedan tretman najviše može trajati sat vremena.

Koliko traju rezultati?

Opet, odgovor na pitanje je isti – od Vas samih. Ono što je jako važno i što se preporučuje je da se uz tretman ultrazvučne kavitacije unosi dosta tečnosti (2-3 l dnevno), da se povede računa o ishrani, kao i da se u svoj svakodnevni tempo života uvrsti neki oblik fizičke aktivnosti.

Koje su osnovne prednosti ultrazvučne kavitacije?

Ultrazvučna kavitacija je apsolutno bezbedna i bezbolna metoda koja se koristi u eliminaciji celulita tako da se u najkraćem vremenu postižu odlični rezultati.

foto: pixabay.com

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login