Crvena Zvezda posle preokreta pobedila Valetu

FUDBAL  
Crvena Zvezda posle preokreta pobedila Valetu

SJAJNE VESTI SA MALTE

Fudbaleri Crvene Zvezde su uspeli da pobede ekipu Valete sa 2:1 u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Početak utakmice nije dobro počeo za našeg predstavnika, jer je već u 15. minutu Falkone postigao sjajan gol. Taj gol je malo osvestio igrače Zvezde ali do poluvremena jedinu pravu šansu za crveno-bele imao je Vieira kada je glavom uputio udarac ka golu protivnika.
Šta se desilo u svlačionici, ne zamo, ali jedno je sigurno, Zvezda se vratila na teren mnogo koncentrisanija. Nije ovo bila igra kakva se očekuje od prvaka države, ali sa 2 gola u nastavku obezbedila je solidne šanse da u revanš meču pokaže bolju igru, te da se na neki način oduži svojim navijačima i prođe dalje.
Miodrag Božović je „promešao karte“ i u igru ubacio Moučea koji je pokazao da će biti veliko pojačanje. Podelio je savete igračima i tražio da se ispune svi zadaci. Igrao se 66. minutu kada je, možda i najbolji igrač Zvezde prošle sezone, Aleksandar Katai postigao prelep gol. Samo 9 minuta kasnije bio je i asistent kod gola koji je postigao rezervni igrač Predrag Sikimić, koji očigledno zaslužuje veću minutažu.

„U prvom delu je bilo stvarno loše. Sreća da smo se na vreme probudili i da okrenemo rezultat. Napravili smo veliki korak ka trećem kolu, ali ništa nije završeno. Napraviće se analiza meča. Sami smo videli gde smo mi grešili, gde su oni, gde mogu da nam naprave problem. Izaći ćemo mnogo opreznije i završiti to kako treba.“ – izjavio je tvorac preokreta Aleksandar Katai.

Strelci: 1:0 Falkone u 15. minutu, 1:1 Katai u 66. minutu, 1:2 Sikimić u 75. minutu.

Stadion: Hibernijansa; Sudija: Aleksander Harkam (Austrija); Žuti kartoni: Romeu, Pani – Vijeira, Katai, Kanga

Valeta: Bonelo – Hil, Karuana, Acopardi (od 83. Kalistus), S. Borg – Romeu, Pani, Jonatan – Brifa, Agire, Falkone (od 40. Santijago)

Crvena zvezda: Kahriman – Cvetković, Fibel, Luković, Ibanjez – Le Talek, Donald – Katai (od 83. Ruiz), Kanga, Srnić (od 46. Mouče) – Vieira (od 65. Sikimić)

Pogledajte golove sa utakmice:

Zvezdi su potrebna dodatna pojačanja na nekim pozicijama, a igrači koji su došli još se uvek nisu uigrali. Nadamo se da je ovo samo prolazno i da će srpski šampion uskoro funkcionisati kao pravi tim.

ULAZNICE ZA REVANŠ MEČ
Prodaja karata za revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene Zvezde i Valete počeće danas i trajaće svakog dana do meča od 11 do 19 sati, izuzev nedelje. Ulaznice za severnu tribinu koštaće 500 dinara, za istočnu 800, a za zapadnu 1.000 dinara. Ulaznice za VIP lože prodavaće sa za 2.000 i 3.000 dinara. Sezonske ulaznice će biti važeće za ovaj meč.

Revaš meč se igra u utorak, 19. jula od 20:30h na stadionu „Rajko Mitić“.

NAPRED ZVEZDO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login