Saveti za organizaciju dečijeg rođendana

DECA, PORODICA, SAVETI  
Saveti za organizaciju dečijeg rođendana

SJAJNE VESTI SVETUJU KAKO DA ORGANIZUJETE DEČIJI ROĐENDAN

Rođendan je dan kada se raduje svako dete, ali i ostali članovi u porodici. Pripreme za ovaj poseban dan počinju i mesecima ranije, kako bi zabava za Vašeg mališana bila nezaboravna.
Sama organizacija rođendana ponekad može da bude itekako stresna za roditelje, posebno što se vodi računa o svakom detalju. Počev od pozivnica, rezervisanja termina u nekoj od igraonica, dekoracije, pa do odabira Rođendanska torta, kupovine poklona i dr. Ipak, nema potrebe za velikom brigom.
Na vreme isplanirajte sve svoje obaveze kako bi tog dana bili opušteni i kako bi uživali zajedno sa Vašim mezimcem i njegovim drugarima.

Korisni saveti koji Vam mogu pomoći da bez problema organizujete dečiji rođendan

Najpre, treba da budete svesni da slavite rođendan svog deteta i da zabava treba da bude prilagođena pre svega njemu i njegovim potrebama, a ne Vama. Roditelji često preteruju sa raznim bespotrebnim detaljima, kojih se dete obično i ne seća, umesto da što jednostavnije priđu organizaciji rođendana. Zbog toga, neka Vam dete bude u centru pažnje. Priredite mu proslavu na kojoj će se osećati posebnim i koju će pamtiti zauvek.

Svakako da su Restorani ili igraonice praktična mesta na kojima možete organizovati slavlje, ipak ukoliko ste se odlučili za stan, izdvojte posebnu sobu u kojoj će se skupiti mališani, pripremite im igračke i razne društvene igre kako bi se lepo zabavili. Kada je u pitanju izbor jelovnika, budite maštoviti. Možete im napraviti male sendviče, kiflice, pitice, i ostale đakonije koje deca vole. Takođe, sobu ukrasite šarenim balonima, koje možete zalepiti za plafon ili ih rasporediti po sobi. Poželjno bi bilo da o predstojećoj proslavi obavestite i komšiluk, kako Vas ne bi neprijatno iznenadili kucanjem na vrata i žaljenjem na buku.

Rođendanska torta

Nezaobilazna i najvažnija stvar bez koje nijedna prava rođendanska zabava ne može da prođe je rođendanska torta. Ona mora biti posebna. U zavisnosti od toga da li imate vremena, možete je sami pripremiti i ukrasiti po Vašoj želji, ili je poručiti u poslastičarnici. Najbolje bi bilo da se kod izbora rođendanske torte konsultujete sa detetom. Napravite je na primer u obliku njegovog omiljenog crtanog lika. Umesto torte, odlična zamena mogu biti i čokoladni mafini koji imaju oblik „malih tortica“, a koje deca prosto obožavaju.

Ako nemate dovoljno prostora u stanu, neka od dečijih igraonica u kraju mogu biti odlično mesto za proslavu rođendana. Nećete brinuti o tome kako će se deca zabaviti jer će se animatoti pobrinuti za to. A i Vi ćete se osećati opuštenije i odmornije. Svakako, ova varijanta zahteva i više novca koji morate izdvojiti za ovakvu vrstu rođendanske proslave.

Ukoliko živite u kući i imate veliko dvorište, a uz to dete Vam je rođeno u proleće ili na leto, onda ne morate da brinete o tome gde ćete slaviti rođendan. Deca će uživati na čistom vazduhu, moći će da se igraju, trčkaraju, pa nećete morati mnogo da se trudite oko toga kako da ih zabavite i animirate. Oni će se sami pobrinuti za to.

Ono što je najvažnije od svega je da se Vi i Vaše dete tog dana osećate lepo, opušteno i srećno.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login