Pinkove zvezdice, 4. epizoda: HIT večeri Jovana sa pesmom „Daire“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 4. epizoda: HIT večeri Jovana sa pesmom „Daire“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Muzičko takmičenje “Pinkove zvezdice” se polako zahuktava. Takmičari na sceni prosto blistaju i žiriju nije ni malo lako da donese odluku ko prolazi u naredni krug takmičenja. Podsetimo, prvi krug takmičenja još uvek traje. Njih petnaest se takmiči a samo njih deset prolazi u dalju fazu takmičenja.
Žiri je u istom sastavu i to Sale – Tropico bend, Leontina, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković.

Četvrtu epizoda treće sezone ,,Pinkovih zvezdica“ izgledala je ovako:

GLASIĆI – OD 1 DO 5

Tomislav Božović je otvorio takmičenje sa numerom „Bitanga i princeza“. Sa odličnom atmosferom i ogromnim aplauzom dobio je svih pet glasova žirija. Žiri je bio zadovoljan sa njegovom interpretacijom i pohvalili su njegovu sigurnost u pevanju, odličan glas i ponašanje na sceni.

– Nađa Nerandžić se predstavila sa pesmom „Grad bez ljudi“ i dobila je četiri glasa. Ono što je žiriju zasmetalo bilo je što je pevanje bilo silovito i bez emocija kao i loše završavanje fraza. U baražnom delu pevala je numeru “Život u koferima” i nije uspela da popravi utisak i prođe u dalju fazu takmičenja.

Tea Vujović je sa numerom „Take me to church“ i gromoglasnim aplauzom dobila svih pet glasova žirija. Predivno pevanje, divan alt, savršenost u glasu bili su samo mali delić prelepih komentara koji su joj uputili članovi žirija.

– Almina Zuko se predstavila sa numerom „Alkatraz“ i dobila je tri glasa žirija. Žiri je imao zamerke na izbor pesme koja joj po njihovom mišljenju uopšte nije legla, pevanje nije bilo dobro bilo je netačno i nevešto. U baražu sa numerom “Ona to zna” nije uspela da prođe u nastavak takmičenja.

– Novak Đorđević je otpevao pesmu „Krasiva“ i dobio je četiri glasa. Pored divne atmosfere žiri je imao malu zamerku na lošiji vibrato u izvođenju numere. U baražu nije uspeo da se izbori za sledeći krug takmičenja sa pesmom „Kao moja mati“.

GLASIĆI – OD 6 DO 10

– Aleksandra Cinco se predstavila sa numerom „Zlatan dan“ i dobila je četiri glasa od ekipe žirija. Loš početak pesme, slabiji vibrato, prevelika trema je bilo sve što je žiriju zasmetalo tokom njene interpretacije. U baražnom delu je otpevala numeru „Zagrli“ i nije prošla u dalju fazu takmičenja.

Isidora Lazarević se predstavila sa pesmom „Feeling good“ i ocenjena je sa četiri glasa. Žiri je imao zamerku na gruboću u glasu i po njihovom mišljenju pevanje je bilo previše silovito. U baražu je pevala pesmu „Crni ples“ i uspela je da se plasira u naredni krug takmičenja.

– Emilija Mitrović je otpevala pesmu „Smejem se, a plakao bih“ i dobila je četiri glasa od žirija. Silovitost u pevanju, raštimovani delovi pesme, preteranost sa snagom u pevanju su bile zamerke žirija za njenu interpretaciju. U baražu je pevala „Neka mi ne svane“ i nije uspela da popravi utisak i prođe u sledeći krug takmičenja.

Sara Simić se predstavila sa pesmom „Melem“ i oduševila je sve u studiju sa svojom slatkoćom u pevanju i dobila je svih pet glasova žirija. Sara je dobila divne komentare za boju glasa, lepo i tačno pevanje kao i za muzikalnost.

– Sofija Đekić je pevala pesmu „Suze za kraj“ i potpuno raspametila ekipu žirija sa svojom interpretacijom sa kojom je dobila svih pet glasova. Ogroman aplauz i oduševljenje u studiju nastalo je po završetku njenog izvođenja. Pored svih divnih komentara za specifičnu, savršenu boju glasa i preciznost u pevanju, posebno je bio interesantan komentar Sergej Ćetkovića, koji je ustao i aplaudirao: „Sofija nas je `izula iz cipela`“.

GLASIĆI – OD 11 DO 15

Adriana Salahović se predstavila sa pesmom „Wrecking ball“ i napravila je odličnu atmosferu u studiju sa svojim moćnim i odličnim pevanjem. Žiri ju je ocenio sa svih pet glasova i pohvalio je za odlično izvedenu numeru kao i za predivan vibrato i prelep glas.

Marija Kostoska je otpevala numeru „Ne se vrakaš“ i dobila je svih pet glasova žirija. Veliki volumen, divni ukrasi i divan vibrato, pevanje sa svim finesama, sjaj u pevanju je samo mali deo komplimenata koje je dobila od ekipe žirija.

Jovana Radonić se predstavila sa numerom “Daire” i totalno je „raspametila“ sve prisutne u studiju. Jovana je najmlađa učesnica u “Pinkovim zvezdicama” koja se ikada prijavila i ima 5 godina. Potpuno je oduševila ekipu žirija sa kompletnim nastupom i ujedno je obeležila ovu epizodu. Žiri je uz osmeh pohvalio njeno pevanje, ponašanje na sceni, vladanje melodijom… Totalno je opčinila i publiku i žiri.

Jana Trifunović se predstavila sa numerom „Cheap thrills“ i dobila je svih pet glasova žirija koji je bio zadovoljan sa njenim pevanjem i stajlingom. Lepi ukrasi, lepi trileri, muzikalnost i interesantna boja glasa bile su pohvale koje je dobila od kompletne ekpie žirija.

Todor Kitanović je otpevao pesmu „Ostala si uvijek ista“ i uneo predivnu emociju u studio. Dobio je svih pet glasova i divne komentare žirija za veliki napredak u pevanju jer se on prošle godine takmičio u “Zvezdicama”. Odlično pevanje, divna boja glasa oduševila je članove žirija.

Sudeći po ovoj četvrtoj epizodi kao i predhodnim očekuje nas uzbudljivo takmičenje. Da li će se nastaviti sa ovako dobrim epizodama ostaje da vidimo već sledećeg petka u 21h na dobro poznatoj “Pink” televiziji.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login