Pinkove zvezdice, 3. epizoda: HIT do HITA i baraž petica (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 3. epizoda: HIT do HITA i baraž petica (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Da je emisija „Pinkove zvezdice“ najgledaniji muzički talent show u regionu dokazala je treća epizoda. Veliki talenat, uložen trud i pripremanje takmičara doveli su emisiju do savršenstva. Publici u studiju i kraj malih ekrana i savršenoj ekipi žirija predstavilo se 15 takmičara od kojih je 10 prošlo u sledeću fazu takmičenja.
Ekipu žirija kao i u predhodnoj emisiji činili su:

– Sergej Ćetković,
– Jelena Tomašević,
– Goca Tržan,
– Leontina Vukomanović i
– Aleksandar Cvetković iz Tropico Benda.

A kako je to sve izgledalo na sceni

GLASIĆI – OD 1 DO 5

– Emsiju je otvorila Laura Tomas sa pesmom „Pronađi me“ i pored toga što je napravila odličnu atmosferu u studiju dobila je četiri glasa. Žiri je prokomentarisao da je u pevanju bila intonativno netačna kao i to da su joj bili loši krajevi na frazama.

– Kragujevčanka Lenka Stojčević je oduvala žiri i kompletan studio sa numerom „Momma knows best“. Za izvođenje ove numere je dobila svih pet glasova žirija koji je samo imao lepe komentare za kompletan nastup, predivan glas i vladanje numerom. Lenku je žiri tokom izvođenja numere podržao sa aplauzom.

– Dušan Mančić je otpevao pesmu „Da l’ si sretnija“ i dobio je četiri glasa od žirija. Komentari na njegovo izvođenje numere bili su da je pevanje bilo nestabilno, loša intonacija kao i to da se kod njega osećala trema.

– Aleksandra Vasić se predstavila sa numerom „Neka mi ne svane“ i dobila je četiri glasa žirija. Loši krajevi fraza, velika trema, ubrazno pevanje bili su neki od komentara koji joj je ekipa žirija uputila.

Angela Trajković je otpevala numeru „Zagrli“ i uz ogroman aplauz svih prisutnih u studiju dobila je svih pet glasova. Žiri je bio oduševljen sa njenim nežnim pevanjem, lepom bojom glasa i smirenošću u glasu.

GLASIĆI – OD 6 DO 10

David Marković se predstavio sa numerom „Čija si“ i dobio je svih pet glasova. Od žirija je pokupio sve komplimente na izvođenje predivne numere, a neki od njih su bili da je prava zvezda na sceni, da je pevanje bilo odlično kao i to da je vladao svakim tonom u numeri.

Sara Malbašić je otpevala pesmu „Volim svoj greh“ i kao što se očekivalo dobila je svih pet glasova žirija. Njeno pevanje po mišljenu ekipe žirija je bilo vrhunsko, superiorno kao da je odlično vladala numerom i scenom.

Sarah Panjeta se predstavila sa numerom „Korake ti znam“ i dobila je svih pet glasova žirija. I pored toga što je dobila svih pet glasova žiri joj je sugerisao da se oslobodi od treme za sledeći nastup jer se osetila tokom pevanja. Njen lep glas i divno pevanje su presudili da joj žiri da svih pet glasova.

Radmila Jakšić je za numeru „Back to black“ dobila ogroman aplauz i svih pet glasova žirija koji je bio više nego oduševljen sa njenim nastupom. Sigurnost na sceni, uvežbanost, odličan glas i vladanje numerom bili su samo mali dio komplimenata koji su joj dali svi članovi žirija.

Luka Utvić se predstavio sa numerom „Ružica si bila“ i kao što se i očekivalo dobio je svih pet glasova. Komplimenti ekipe žirija bili su da ima božanstvenu boju glasa, prelepo i blistavo pevanje.

GLASIĆI – OD 11 DO 15

– Martina Tot Kiralj je sa numerom „Takvi kao ti“ dobila četiri glasa od žirija. Ono što je zasmetalo žiriju je to da je bila intonativno netačna, čudno izgovaranje samoglasnika.

Jovana Stošić je za numeru „Prava stvar“ i predivnu atmosferu u studiju dobila svih pet glasova. Žiri je bio oduševljen sa njenom interpretacijom koja je po njihovom mišljenju bila savršena. Lepa boja glasa, odlično pevanje doprinelo je da dobije čistu peticu.

Sergej Pajić je otpevao pesmu „Sve još miriše na nju“ i oduševio komleptan studio sa scenskim nastupom i dobio je svih pet glasova. Pored divnih komentara za pevanje, oštrini u glasu posebno je bio intersantan da je on rođeni glumac u mjuziklima.

Ana Spasojević je sa numerom „Melanholija“ oduvala studio i naravno dobila svih pet glasova. Žiri je bio više nego oduševljen sa njenim izvođenjem numere i njen nastup propratili su sa gromoglasnim aplauzom i velikim skandiranjem “bravo, bravo”. Ana je dobila sve moguće pohvale za prelep, glas superiorno pevanje i savršenost u izvođenju numere.

– Poslednji nastup pripao je Aleksandri Čaliovski iz Sofije koja je otpevala numeru „Hajde da ludujemo“ i sa odličnom atmosferom u studiju dobila je svih pet glasova žirija. Žiri je imao prelepe komentare za njeno pevanje, vladanje numerom i ponašenjem na sceni.

Posebnost ove treće po redu emisije bilo je to što se u prvom delu takmičenja predstavilo petnaest takmičara od kojih su njih jedanest dobili svih pet glasova od ekipe žirija. U takozvanom baražu petica takmičari su bili mnogo bolji nego u regularnom delu tako da je žiri imao poteškoća u odabiru onih koji nastavljaju takmičenje i onog jednog koji neće proći u sledeći krug takmičenja.

U dalje takmičenje prošli su:

– Lenka Stojčević sa numerom “Give it to me at all”,
– David Marković sa pesmom “Zlatni dan”,
– Sara Malbašić sa pesmom “Ime moje”,
– Sarah Panjeta sa numerom “Zagrli”,
– Radmila Jakšić sa pesmom “When I was your men”,
– Luka Utvić sa numerom “Moj život je moje blago”,
– Jovana Stošić sa pesmom “Jedan vidi sve”,
– Sergej Pajić sa numerom “Kao moja mati”,
– Ana Spasojević sa pesmom “Lenina pesma”,
– Aleksandrija Čaliovski sa numerom “Mamma”

Pored takmičara koji su u regularnom delu dobili četiri glasa i nisu prošli dalje, sa njima kroz baraž nije prošla Angela Trajković.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login