Pinkove zvezdice: 7. epizoda (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice: 7. epizoda (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Prva epizoda drugog kruga treće sezone “Pinkovih zvezdica” je bila jako uzbudljiva. U ovoj epizodi smenjivale su se razne emocije zahvaljujući spremnosti takmičara. Njih dvanest se borilo za direktni prolazak u treći krug takmičenja, a deset njih je uspelo da se izbori za svoje mesto.

Žiri je i dalje u istom sastavu, pažljivo slušaju i ocenjuju kandidate a oni su:
– Sergej Ćetković,
– Jelena Tomašević,
– Goca Tržan,
– Leontina i
– Sale iz Tropico benda.

Takmičari pevaju po jednu čitavu pesmu, a evo kako je to zvučalo i izgledalo na sceni:

GLASIĆI – OD 1 DO 3

Ana Spasojević je sa predivnim i emotivnim pevanjem otvorila emisiju uz numeru „Rođeni (Bato)“ sa kojom je dobila svih pet glasova žirija. Lep vibrato, lepo nijansiranje, divan glas bilo je upravo to što je Anu poslalo direktno u treći krug takmičenja.

Dragana Jovanovska je otpevala pesmu „Kap po kap“ i dobila je četiri glasa. Ono što po mišljenju žirija nije bilo dobro to je manjak energije, pogrešan izbor pesme, nesigurnost u pevanju. U baražu je otpevala pesmu “Nikome ni reč” i uspela je da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

Tea Vujović je sa izvedbom numere „You lost me“ dobila svih pet glasova žirija. Interesantna interpretacija, lep glas bilo je ono što se žiriju svidelo i oni su pored lepih reči dali par sugestija za sledeći nastup.

GLASIĆI – OD 4 DO 6

Bojan Kosanić je otpevao pesmu „Na tvojim usnama“ i dobio je svih pet glasova žirija. Žiriju se svidela njegova interpretacija i pevanje na svoj način, a takođe su pohvalili toplinu u glasu, divnu emociju i fantastične glasovne mogućnosti.

– Eleonora Erdoglija je otpevala pesmu „Ne dam na tebe“ sa kojom je dobila četiri glasa žirija. Zamerke žirija bile su na nesigurnost u pevanju, dosta falša, slaba kontrola glasa. U baražu je pevala „Dodir leđa o leđa“ ali nije uspela da prođe dalje.

Matija Vitić je sa numerom „I feel good“ napravio sjajnu atmosferu u studiju i dobio svih pet glasova žirija. Predivno pevanje, odličan scenski nastup, odličan izbor pesme, savršena interpretacija je bio samo mali deo pohvala kojeje dobio od žirija. Nakon komentara Matija je odsvirao na saksofonu delove numera svakog člana žirija.

GLASIĆI – OD 7 DO 9

Sara Malbašić je otpevala pesmu „Iza osmeha“ i dobila je četiri glasa žirija. Zamerke žirija na njenu interpretaciju bile su na netačnost u pevanju i malo falša. Promuklost je bila glavni problem koji je pokvario njenu izvedbu. U baražu je sa numerom “Korake ti znam” uspela da prođe u treći krug takmičenja.

Radmila Jakšić je otpevala pesmu „Fever“ i takođe je dobila četiri glasa žirija. Ono što je pokvarilo utisak u njenom izvođenju numere bilo je intonativna nestabilnost, pogrešan izbor pesme za njene mogućnosti, loši krajevi u frazama. U baražu je otpevla numeru “Give my all to you” i uspela da prođe dalje.

Sara Simić je predivno otpevala pesmu „Ako je vrijedilo išta“ sa kojom je dobila je svih pet glasova žirija. Prelepo pevanje, čarobna boja glasa, ozbiljan pristup pesmi su samo dio komplimenata koji su joj članovi žirija uputili. Sarino pevanje je podržala i publika i žiri uz ogroman aplauz.

GLASIĆI – OD 10 DO 12

– Jana Trifunović je sa numerom „Monday Morning“ dobila četiri glasa od žirija. Žiri nije bio zadovoljan sa njenom interpretacijom jer se u njenom izvođenju osetila trema, dosta je bilo ravno pevanje. U baražu sa numerom „Čobanine, lijepa đevojko“ nije uspela da se izbori za mesto u trećem krugu takmičenja.

Mina Blažev je sa izvođenjem numere „Something’s got a hold on me“ dobila svih pet glasova žirija. Savršeno pevanje, vladanje scenom i pesmom, odlično ponašanje na sceni, dobar izbor pesme je ono što je Minu poslalo direktno u treći krug takmičenja.

Roko Blažević je rasplakao kompletan studio sa numerom „Nocturnom“ sa kojom je dobio svih pet glasova. Na predivan način i sa ogromnom emocijom Roko je zatvorio takmičarski deo emisije. Publika je na nogama ispratila njegov nastup a žiri je samo imao reči hvale na anđeoski glas, nebeski perfektno pevanje, odličan izbor pesme, fascinantnu boju glasa.

Sedma epizoda je dokaz da će takmičenje biti interesantno i uzbudljivo. Kako će se dalje odvijati process takmičenja saznaćemo ubrzo.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login