NAJBOLJI U SRBIJI: “Oskar kvaliteta” 2016. za Apoteke Niš

MEDICINA, NAGRADE  
NAJBOLJI U SRBIJI: “Oskar kvaliteta” 2016. za Apoteke Niš

SJAJNE VESTI & NIŠKE VESTI

Apoteke Niš su na 22. dodeli nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost dobile “Oskar kvaliteta 2016.”. One su ujedno proglašene i za apsolutnog pobednika. Ova nagrada dodeljuje se povodom Svetskog dana kvaliteta, a organizuju je Privredna komora Srbije i Ministarstvo privrede Republike Srbije.

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“, dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacije i poslovne izvrsnosti.

Nagrada se dodeljuje u tri kategorije
– za realni sektor,
– javni sektor i
– organizacije van teritorije Srbije.

Nagrada se dodeljuje na osnovu odluke žirija u čijem sastavu su predstavnici državnih, naučnih i stručnih institucija.

U kategoriji javnog sektora ZU Apoteke Niš dobile su zvanje Apsolutnog pobednika (iz svih devet oblasti), sa najvećim brojem poena u javnom sektoru od kada se organizuje ovo takmičenje.

Naučni Institut za veterinarstvo iz Novog Sada nagrađen je iz tri oblasti (liderstvo, partnerstvo i resursi i procesi, proizvodi i usluge), a aerodrom “Nikola Tesla” iz dve (partnerstvo i resursi i poslovni rezultati).

ZA APOTEKE NIŠ NAGRADA JE MOTIV VIŠE

Ovu prestižnu nagradu direktoru Apoteka Niš, Dimitriju Jankoviću, uručio je pomoćnik ministra za privredu Jovan Petrović.

“Apoteke Niš su stalno na putu poslovne izvrsnosti i ova nagrada biće motiv da budemo još uspešniji”, kazao je Janković na dodeli.

U saradnji sa NIŠKIM VESTIMA ovaj članak je prenesen u celosti bez izmene.

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login