Pinkove zvezdice: 8. epizoda (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice: 8. epizoda (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Da su „Pinkove zvezdice“ najgledanija emisija širom regiona još jednom je potvrdila druga emisija, drugog kruga treće sezone ovog prestižnog muzičkog takmičenja.
Dvanaest spemnih takmičara su se na velikoj sceni borili za prolzak u treći krug. Njih deset je uspelo u tome. Odluku o tome ko prolazi u treći krug takmičenja kao i do sada doneo je žiri u istom sastavu. Sale iz Tropico benda, Leontina, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković.

Osma epizoda treće sezone „Pinkovih zvezdica“ izgledala je ovako:

GLASIĆI – OD 1 DO 6

Jovana Stošić je otvorila veče sa predivnim glasom i numerom „Dur i mol“ i kao što se očekivalo dobila je svih pet glasova žirija. Skladno, umereno i konkretno otpevano, umiljata boja glasa samo su mali deo komplimenata koje je dobila od žirija.

Isidora Lazarević je otpevala pesmu „Bez nade“ i dobila je svih pet glasova žirija. Iako je izabrala jako tešku pesmu za izvođenje njen glas je došao do izražaja i interpretacija je zvučala predivno. Njen čarobni glas i emotivna interpretacija oduševila je publiku i sve članove žirija.

Aleksandra Trajčeska je sa numerom „Over the rainbow“ i prelepom bojom glasa dobila svih pet glasova žirija. Divno pevanje, odlično vladanje melodijom zadovoljili su sjajnu ekipu žirija koji su njen bajovit nastup nagradili ogromnim aplauzom.

– Slava Avramović je otpevao pesmu „Lejla“ i dobio je četiri glasa žirija. Velika trema, netačnost u pevanju, pogrešan izbor pesme bilo je ono što je zasmetalo članovima žirja. U baražu je otpevao pesmu “Jesen u meni” ali nije uspeo da prođe u dalje takmičenje.

Emilija Boškić je predivno otevala numeru „Nije nam se dalo“ i dobila je svih pet glasova žirija. Vrlo interesantna boja i toplina u glasu oduševila je ekipu žirija.

– Ivona Odicki je otpevala numeru „Kao moja mati“ i dobila je četiri glasa. Netačnost u pevanju, sirovo pevanje, neubedljivost bilo je ono što je zasmetalo članovima žirija. Kroz baraž sa numerom “Jedan dobar razlog” nije uspela da prođe dalje.

GLASIĆI – OD 7 DO 12

Aleksandria Čaliovski je otpevala pesmu „Tell me why“ i dobila je četiri glasa. Zamerke žirija su bile da je intonacija bila potpuno promašena, dosta falša, ravno pevanje, pogrešan izbor pesme. U baražu je uspela da popravi utisak sa numerom “Kaži kaži oblače le belo” i prošla je u dalju fazu dakmičenja.

Hamza Asotić je sa numerom „Sve moje zore“ napravio predivnu atmosferu u studiju sa svojim moćnim glasom i dobio je svih pet glasova. Žiri je za njegovu interpretaciju imao samo reči hvale i dobio je ogroman aplauz publike i žirija.

Lenka Stojčević je za numeru „Fallin“ dobila svih pet glasova žirija koji je bio oduševljen sa njenim izvođenjem numere. Sve pohvale pokupila je za kompletan nastup, savršen glas, predivan vokal, a poseno je bio interesantan komentar Sergeja Ćetkovića.

„Da vidimo kad si slobodna pa da daš par časova pevanja. Meni recimo!“

Sofija Đokić je sa numerom „Ruse kose“ podigla i žiri i publiku na noge. Ona je potpuno oduševila sve u studiju, tokom izvođenja numere i žiri i publika podržali su je sa ogromnim aplauzom. Odličan glas, sjajan vibrato, vladanje scenom bili su samo mali delić komplimenata koje je dobila od ekipe žirija. Dobila je svih pet glasova žirija!

Todor Kitanović je sa numerom „Adio“ dobio svih pet glasova žirija. Ogroman aplauz i skandiranje je dobio po završetku izvođenja pesme. Odličan nastup, pevanje bez greške, lepa boja glasa, kvalitetno pevanje su deo komplimenata koje su mu uputili članovi žirija. Posebno je bio intersantan Gocin komentar koja se ježila tokom injegovog nastupa:

„Beskrajno sam ponosna na tebe, izuzetno si kvalitetan pevač.“

Lorena Janković je predivno zatvorila prvi deo takmičarskog dela emisije sa numerom „Boite en argent“ sa kojom je dobila svih pet glasova žirija. Čarobno pevanje, iskonski glas, predivna emocija, lepa boja glasa bilo je sve ono što je oduševilo ekpiu žirija koji su bili više nego zadovoljni sa njenom interpretacijom. Publika je sve vreme podržavala njen nastup uz ogroman aplauz.

Predivne interpretacije, spremnost takmičara, ogroman talenat i trud obeležili su ovu osmu po redu emisiju treće sezone “Pinkovih zvezdica”. Šta nas dalje očekuje saznaćemo uskoro.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login