Pinkove zvezdice, 10. epizoda: HIT večeri Sara Asanović sa pesmom „E ritorno da te“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 10. epizoda: HIT večeri Sara Asanović sa pesmom „E ritorno da te“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Deseta emisija prestižnog muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice” je bila veoma uzbudljiva. Svi kandidati su divno pevali i svoj talenat uveliko opravdali na sceni. I dalje traje drugi krug takmičenja, dvanaest njih se borilo za prolazak u treći krug. Kao i do sada odluku o tome ko prolazi dalje donosila je sjajna ekipa i to:

– Sale Tropico bend,
– Leontina,
– Goca Tržan,
– Jelena Tomašević i
– Sergej Ćetković.

A ovako je to izgledalo na sceni

GLASIĆI – OD 1 DO 3

Marija Kostoska je otvorila takmičarski deo emisije sa numerom „I will survive“ i dobila je svih pet glasova. Publika je podržala njen nastup sa aplauzom. Žiri je bio oduševljen sa njenim izvođenjem numere. Predivni vokal, pevanje na svoj način bilo je ono što je zadovoljilo ekipu žirija.

Adriana Salahović je za izvođenje numere „Suza stihova“ dobila svih pet glasova žirija. Divna boja glasa, lepo i interesantno pevanje, odlično vladanje numerom bili su ono što je ostavilo pozitivan utisak na ekipu žirija.

Anđela Milosavljević je otpevala pesmu „Smokvica“ i dobila je četiri glasa žirija. Intonativno visoko i netačno, ravno pevanje bilo je ono što je zasmetalo žiriju. U baražu je sa numerom “Moja mama divno priča” uspela da se izbori za prolazak u dalje takmičenje.

GLASIĆI – OD 4 DO 6

– Amina Hankić je sa numerom „Jesen u meni“ dobila četiri glasa. Pad na krajevima fraza, intonativno netačna, dosta falša su bile dio kritika koje je dobila od žirija. U bražu sa numerom “Every time we say goodbay” nije uspela da prođe u nastavak takmičenja.

Sergej Pajić je sa numerom „Ne zovi mama doktora“ podigao atmosferu u studiju i podigao je publiku na noge. Kao što se i očekivalo dobio je svih pet glasova žirija. Fantastičan nastup, način pevanja, odlično vladanje melodijom bio je mali deo komplimenata koje je dobio od članova žirija.

Anđela Miljković je za izvođenje numere „See you again“ dobila svih pet glasova žirija. Izuzetno lepa interpretacija, predivna boja glasa, prelep falset, prelepi krajevi na frazama su bili presudni da Anđela ode direktno u treći krug takmičenja.

GLASIĆI – OD 7 DO 12

Darija Zlatić je sa numerom „Tražim“ dobila svih pet glasova žirija. Oni su bili oduševljeni sa njenim lepim i emotivnim pevanjem kao nežnom bojom glasa i kontrolom u pevanju.

Luka Utvić je sa numerom „Noć mi te duguje“ dobio četiri glasa žirija. Dosta falša tokom izvođenja numere, loš izbor pesme, netačnost u pevanju bilo je to što je zasmetalo žiriju. U baražu je popravio utisak i sa numerom “Sve još miriše na nju” uspeo da se izbori za sledeći krug.

Lara Božinović je otpevala numeru „Plava ptica“ i dobila je četiri glasa. Žiri nije bio prezadovoljan sa njenim izvođenjem numere, zbog pomeranja mikrofona je pokvarila utisak interpretacije. U baražu je sa numerom “Ime moje” uspela da prođe u sledeći krug.

GLASIĆI – OD 10 DO 12

Tatjana Savatić je otpevala pesmu „No“ i ocenjena je sa četiri glasa žirija. Prebrzo izvođenje numere, karikiranje u pevanju, loš izgovor engleskog jezika, bilo je ono što je pokvarilo utisak njene interpretacije. U baražu je uspela da se izbori za sledeći krug sa numerom “Zagrli”.

Petra Blagojević je sa numerom „Svet tuge“ dobila tri glasa žirija. Žiri je bio razočaran sa njenim pevanjem obzirom da je predhodni put dobila svih pet glasova. Problem sa matricom, loše izvođenje numere, pogrešan izbor pesme bili su deo kritika koji joj je uputila ekipa žirija. U baražu je otpevala pesmu “Something got a hold me” i prošla u dalje takmičenje.

Sara Asanović je sa numerom „E ritorno da te“ raspametila ekipu žirija. Ona je još pre refrena je dobila svih pet glasova žirija. Prelepe reči uputili su joj članovi žirija koji su bili više nego zadovoljni sa njenom interpretacijom.

“Ima nešto u tebi što publiku i mene čini srećnom. Imaš nešto specifično u glasu, hvala ti što si se prijavila, jer nam izuzetnosti u ovom takmičenju treba” – rekla je Goca Tržan.

“Sad ćemo od tebe očekivati da pjevaš nešto što niko nije pevao do sada. Podgorica treba da bude srećna što ima tako malu kutiju blaga” – uputila joj je Leontina.

Sara je predivno zatvorila regularni deo takmičenja.

Za nama je ostala sjajna epizoda, takmičari su bili na visini zadatka, a da li će se nastaviti istim tempom ili možda čak i boljim saznaćemo uskoro.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login