Pinkove zvezdice, 11. epizoda: HIT do HITA (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 11. epizoda: HIT do HITA (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Došli smo do poslednje emsije drugog kruga muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”. U ovoj epizodi takmičari su bili na visini zadatka. Žiriju, publici u studiju i kraj malih ekrana takmičari su priredili veliki užitak. Njih 12 se borilo za ulazak u treći krug takmičenja, dok je njih deset uspelo u tome. Kao i do sada ekipu žirija činili su:
– Sale iz Tropico benda,
– Leontina,
– Goca Tržan,
– Jelena Tomašević i
– Sergej Ćetković.

A ovako je to izgledalo na sceni:

GLASIĆI – OD 1 DO 3

Stefana Nikolčević je otvorila veče sa numerom „Ja činim sve“ sa kojom je dobila svih pet glasova. Ono što se svidelo žiriju u njenom izvođenju numere bile su lepe tehničke nijanse, lepi ukrasi, divan glas. Po završetku pevanja dobila je ogroman aplauz od svih prisutnih u studiju.

– Mila Stamenović je otpevala pesmu „Što ne znam gde si sad“ i dobila je četiri glasa. Ravno pevanje, nevešto pevanje, slab vibrato, netačnost, bilo je to što je žiriju zasmetalo u njenoj interpretaciji. U baražu je otpevala “Kad voliš” ali nije uspela da prođe u dalje takmičenje.

Komnen Vuković je rasplakao studio uključujući Gocu i Saleta sa izvođenjem numere „Bolji život“. Žiri prosto nije imao reči kojim bi nahvalili njegovo pevanje. Među komplimentima su bili da je pevao iz srca i duše, odličan izbor, predivan glas i super tajming za pevanje. Komnen je dobio svih pet glasova kao što se i očekivalo.

GLASIĆI – OD 4 DO 6

Anđela Koruga je zapalila studio i podigla publiku na noge sa izvođenjem numere „Something new“ i dobila je svih pet glasova žirija. Tokom njene interpretacije žiri je đuskao, a po završetku su svi uz skandiranje aplaudirali. Moćan glas, odlično pevanje bez greške, odličan izbor pesme, vladanje melodijom i scenom, fantastična interpretacija su samo mali deo komplimenta koji joj je uputila ekipa žirija. Najintersantniji je bio Gocin komentar:

„Počistila si scenu i sve nas ovdje, dvadesetica.“

Aiša Kamešničanin je otpevala pesmu „Ceo svet je moj“ i dobila je četiri glasa žirija. Zamerke žirija bile su na pogrešan izbor pesme koja je po njihovom mišljenju preteška za izvođenje. Jako nesigurno pevanje, slabo vladanje numerom. U baražu je otpevala “Iza osmeha” i uspela da popravi utisak i prođe u treći krug takmičenja.

– Ema Simonović je oduševila sve prisutne u studiju sa izvođenjem numere „Moj život je moja pesma“. Dobila je kao što se očekivalo svih pet glasova žirija. Ema je sa divnim i emotivnim izvođenjem numere rasplakala Gocu Tržan. Predivno pevanje, anđeoski glas, fascinantno izvedena numera bilo je ono što je oduševilo ekpiu žirija koji su sve vreme aplaudirali i uživali u njenoj izvedbi.

GLASIĆI – OD 7 DO 9

– Još jedno emotivno i savršeno pevanje priredila je Anđela Nestorović sa numerom „Kopriva“. Svih pet glasova i pregršt lepih komentara ubrala je od svih članova žirija. Publika je kroz aplauz propratila njen nastup. Fantazija, savršenstvo, prelepa emocija, divan glass u bili samo mali dio reči hvale koje je dobila od sjajne ekipe žirija.

– Božica Mlađenović je otpevala pesmu „When we were young“ i dobila je četiri glasa žirija. Ono što je zasmetalo žiriju u njenoj interpretaciji bilo je loš izbor pesme, netačno pevanje, intonativni problemi, nepreciznost. Kroz baražni deo emisije nije uspela da se plasira u nastavak takmičenja sa numerom “Srećo nečija”.

Tomislav Božović je podigao atmosferu u studiju sa pesmom „Čekala sam“ i dobio je svih pet glasova od žirija. Energičnost, autentičnost, savršenstvo u pevanju, divna i posebna boja glasa su bili ono što je raspametilo članove žirija koji su mu se zahvalili za izbor pesme uz koju su đuskali i uživali.

GLASIĆI – OD 10 DO 12

Valentina Stojanović je zadržala odličnu atmosferu u studiju sa izvođenjem numere „Kao da me nema“ sa kojom je kao što smo i pretpostavili dobila svih pet glasova. Očigledni napredak u pevanju, moćan glas, tačno otpevana modulacija bilo je to što je zadivilo sve članove žirija koji su sa ogromnim aplauzom i skandiranjem “Bravo!” ispratili njen nastup.

Marina Stanković je predivno i jako emotivno otpevala numeru „Ime moje“ sa kojom je dobila svih pet glasova žirija. Žiri je pohvalio njenu interpretaciju uz lepe reči za specifičnu boju glasa, muzikalnost, milovanje pesme. Međutim, dali su joj sugestiju da sledeći put pokuša da otpeva pesmu bez treme.

Žaklin Tarakči je potpuno očarala sve u studiju sa izvođenjem numere „Rise like a phoenix“ sa kojom je dobila svih pet glasova od sjajne ekipe žirija. Lepo i spektakularno pevanje, moćan i čaroban glas je bilo upravo to što ju je poslalo direktno u treći krug takmičenja.

U ovoj jedanaestoj epizodi ili bolje rečeno poslednjoj emisiji drugog kruga bilo je suza, igre i smeha, a da li će nas takve epizode dočekivati i u trećem krugu samo možemo nagađati.
Ono što je interesantno jeste to da će se već u petak održati super baražna emsija u kojoj će kandidati koji do sada nisu prošli u treći krug imati šansu da se poprave i vrate u dalje takmičenje.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login