ICE @ TAŠ – U četvrtak otvaranje klizališta na Tašu

DECA, DOGAĐAJI, OSTALI SPORTOVI  

SJAJNE VESTI IZ BEOGRADA

Zimski festival „ICE @ TAŠ“ počinje u četvrtak 15. decembra 2016. godine. Na obnovljenom stadionu u srcu glavnog grada postavljeno je klizalište od oko 1.800 kvadrata. Kapije za posetioce svečano će biti otvorene 15. decembra u 11:30h. Na samom činu otvaranja nastupiće hor „Čarolija“ i biće održana revija klizačkog kluba „Helena Pajović“ od 12:15-12:45h.

Ovim činom i zvanično počinju zimske praznične čarolije, prve posle dugo vremena na ovom mestu. Posle čak 37 godina, na centralnom platou podno tribina na stadionu „Tašmajdan“ ponovo će biti led. Radovi na postavljanju podloge za klizanje počele su pre oko 10 dana, a posetioce, pored klizanja očekuju maskenbali, žurke, hokejaške utakmice, gostovanja …

„Potrudili smo se da program koncipiramo tako da bude zanimljiv svim generacijama. Obezbedili smo i besplatne termine za školarce, a s obzirom na to da će u našim programima moći da uživaju roditelji sa decom, pripremili smo i povoljne porodične karte vikendom.
Tokom dva meseca biće održano 12 pozorišnih predstava za decu, dve revijalne hokejaške utakmice igrača Zvezde i Partizana uzrasta do osam godina, kao i revije umetničkog klizanja kluba „Helena Pajović“.
Svakog petka od 18 sati sa najmodernijom rasvetom, osam velikih topova koji će osvetljavati različitim bojama ledenu pistu, a retro žurkama „Taš“ će oživeti kao u dobra stara vremena. Ako vremenski uslovi to dozvole, dan pre dočeka Nove godine, organizovaćemo humanitarnu žurku na ledu.
Istu manifestaciju ponovićemo na Badnji dan i na Svetog Savu.“ – izjavio je pre nekoliko dana Milan Novović, direktor SRC „Tašmajdan“.

CENA ULAZNICA

POJEDINAČNA ulaznica na veliku ledenu ploču za sve posetioce košta 300 dinara.
– Cena porodične karte koja uključuje roditelje i dvoje dece je 600 dinara
– Cena karte za jednog roditelja i jedno dete biti 450 dinara.

KLIZALIŠTA NA JOŠ NEKOLIKO LOKACIJA

– Trg Nikole Pašića od 20. decembra krasiće i klizalište, koje će raditi do 1. februara.
– Besplatno klizanje i diskoteka na ledu na Savskoj promenadi posetiocima će biti na raspolaganju od 16. novembra. Klizalište zahvata površinu od 600 kvadratnih metara.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login