Nikola Jokić ponovo oduševio – Novi „dabl-dabl“

KOŠARKA  
Nikola Jokić ponovo oduševio – Novi „dabl-dabl“

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

Srpski košarkaš, Nikola Jokić, nastavlja sa sjajnim partijama u najjačoj ligi na svetu. Posle nešto slabijeg početka sezone i problema sa povredom, ponovo je onaj „stari“! Prethodni mečevi (dva puta po 14 i 17 poena), pokazali su da je ponovo jedan od najboljih, a protiv Dalasa je eksplodirao. Treneru Denvera, Melounu, sada preostaje da ga ponovo uvrsti u startnu postavu.

U porazu svoje ekipe, protiv Dalasa (rezultat je bio 112:92), naš reprezentativac je briljirao. Nikola je postigao fantastičnih 27 poena uz 11 skokova. Postigao je i novi lični rekord u najjačoj ligi sveta za 26 minuta provedenih na terenu.

Meč je počeo sa klupe, ali čim je kročio na parket počeo je da postiže poene. Već tada se videlo da će odigrati dobar meč, a na kraju se ispostavilo da je šutirao 10 od 12. Sloboda bacanja pogađao bez greške 4 od 4. Za postizanje poena on se poprilično namučio, jer je većinu lopti morao sam da osvaja (najviše poena postigao je posle ofanzivnog skoka). Njegovi saigrači nisu baš asistirali našem centru, ali je Nikola uspeo da popravi skoro svaki njihov promašaj. U ekipi Denvera, uz našeg asa istakao se i Mudiaj sa 17 postignutih poena.

Denver Nagetsi beleže loše partije u zadnjih nekoliko utakmica, pa je Jokić na neki način vratio veru i osmehe na lica navijača. Jedan od komentara strasnog navijača Denvera glasio je: “Tako izgleda kada pravi Jokić dođe na žurku!”.
Čak su i komentatori ovog meča imali nekoliko zapaženih izjava: „Izgubio je dah, teško diše ali ne odustaje, još uvek je najbolji na terenu“

Pogledajte partiju Nikole Jokića:

OSTALI REZULTATI

Dalas – Denver 112:92
Sakramento – LA Lejkers 116:92
Los Anđeles Klipers – Portland 121:120
Indijana – Šarlot 110:94
Hjuston – Bruklin 122:118
Majami – Vašington 112:101
Toronto – Milvoki 122:100

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login