Pinkove zvezdice, 15. epizoda: HIT večeri Katarina i Tomislav (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 15. epizoda: HIT večeri Katarina i Tomislav (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

U toku je treći krug muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“. U ovoj petanestoj po redu epizodi imali smo mnogo lepih interpretacija, malih suza pojedinih takmičara takođe dosta pozitivne energije i rođendan takmičarke iz Bugarske. Svi takmičari su bili odlični na sceni i žiri je ovoga puta imao jako težak zadatak. Od njih dvanaest deset se izborilo za četvrti krug takmičenja. Napomenimo da je žiri kao i u prošlim epizodama u neizmenjenom sastavu : Sergej Ćetković, Milan Stanković. Leontina, Goca Tržan, Jelena Tomašević.

A ovako je to izgledalo na sceni:

GLASIĆI – OD 1 DO 3

– Prva je nastupila Lara Božinović sa numerom „Nisi sam“ i dobila je četiri glasa. Nevešto korišćenje vibrata, pogrešan izbor pesme u kojoj nije mogla da istakne svoje glasovne mogućnosti bilo je to što je žiri prokomentarisao nakon njenog nastupa. U baražu je pevala pesmu „Moj dragi“ i uspela je da prođe u dalje takmičenje.

Jovana Stošić je sa numerom „Unchain my heart“ dobila četiri glasa. Hladno pevanje bez energije i dinamike, ravno i bez angažovanosti bilo je to što je žiriju zasmetalo u njenoj inetrpretaciji, takođe su konstatovali da je bila van pesme. U baražu je pevala “Dođi” i uspela je da se izbori za četvrti krug takmičenja.

Tea Vujović je sa numerom “How deep is your love” dobila svih pet glasova žirija. Žiri je bio zadovoljan sa njenim nastupom i zaključili su da je bio odličan izbor pesme, da poseduje prelepu zrelu boju glasa. Takođe su je pohvalila za vladanje numerom i scenom.

GLASIĆI – OD 4 DO 6

– Hamza Asotić je otpevao pesmu “Perje” i dobio je svih pet glasova. Prelepo nijansiranje, vidan napredak i vežbanje, iskreno pevanje, specifičan glas, izgrađena boja glasa bili su komplimenti koje su mu dali članovi žirija.

– Melika Begić je sa numerom „Nah, nah, nah“ dobila tri glasa od žirija. Žiri nije bio zadovoljan sa njenom interpretacijom i po njihovom miđljenju pevanje je bilo traljavo i falš kao i da su bili loši krajevi, netačnost u pevanju, neubedljivo, slabo,rasejano. U baražu sa numero „Bože, brani je od zla“ nije uspela da prođe dalje.

– Angela Trajković je otpevala pesmu „Ratne igre“ i dobila je četiri glasa. Slabo pevanje, bez energije, manjak žara i drajva su bili dio komentara koje je dala ekipa žirija na njeno izvođenje numere. U baražu je pevala „Pametna i luda“ ali nije uspela da prođe dalje.

GLASIĆI – OD 7 DO 9

Anđela Nestorović je otpevala numeru „Bal“ i dobila je četiri glasa. Nekontrolisan vibrato, nesigurnosti u ispevavanju pojedinih tonova bilo je to što je zasmetalo žiriju i zaključili su da pesma nije za njen glas. U baražu je pevala „Suze za kraj“ i prošla je u dalje takmičenje.

Darija Zlatić je pevala pesmu „Crni ples“ i dobila je svih pet glasova. Odlično otpevana pesma, pevanje na svoj način dosledno sebi, ozbiljan talenat, inspirativno i čarobno pevanje oduševilo je sve članove žirija i bili su zadovoljni sa njenim nastupom. Publika je celo vreme podržala njen nastup.

– Tomislav Božović je sa numerom „Uptown funk“ zapalio kompletan studio i dobio je očekivano svih pet glasova. Žiri je celo vreme đuskao i uživao a publika je na nogama ispratila njegovu interpretaciju. Ono što je ostavilo žiri bez teksta bilo je to da je imao drajv i eksploziv u pevanju kao i autentičnost i savršen glas. Tomislava je ekpia žirija upamtila po fantastičnoj boji glasa, pevanju bez greške i zaključili su da je on prava zvezdica.

GLASIĆI – OD 10 DO 12

Ana Spasojević emotivno otpevala numeru „Lenina pesma“ i dobila je svih pet glasova. Fantastično pevanje, sve pohvale za tačnost pogotovu u visokim delovima pesme bilo je ono što je žiri oduševilo ali su dali par sugestija na otvaranje usta tokom pevanja da bi se sve reči u pesmi dobro čule.

Katarina Radulović je sa numerom „Hajdemo u planine“ podigla kompletan studio na noge i dobila je svih pet glasova. Kao i u predhodnim nastupima Katarina se izdvojila , pored glasa, sa stajlingom i scenskim nastupom. Napravila je totalni bum ili bolje reći spektakl u studiju sa nastupom i pevanjem. Žiri nije imao reči kojima bi nahvalili njen nastup. Kompletno pakovanje za ovaj šou, rođena za scenu, plijeni i glasom i nastupom, maksimalni trud da sve izleda kako treba..bio je mali dio pohvala koje joj je dala ekipa žirija.

Fani Trančeva je sa numerom „Oro“ dobila četri glasa od žirija. Ono što je pokvarilo utisak bilo je to što je bila netačna intonativno i bili su izostavljeni ukrasi na pojedinim delovima, . U baražu sa numerom “I was blind but now I see” je prošla u dalje takmičenje.

Još jedna odlična epizoda je završena. Takmičari su svakako pokazali svoj talenat i veliki rad u pripremi za nastupe. Hoce li se takva atmosfera zadržati i u sledećim epizodama ostaje da vidimo a takmčarima svakako da poželimo sreću.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login