Jedna kafa sa Milicom Milkić

INTERVJU, MUZIKA  

SJAJNE VESTI SA MILICOM MILKIĆ

Nišlijka Milica Milkić nedavno je uzburkala medijsku scenu svojim porukama. Kao osoba koju duboko pogađa problem nasilja u našem društvu, objavila je pesmu i spot koji je postao pravi hit. Postavila je ljubav kao osnovu za preventivu i lečenje problema nasilja. Naša redakcija je uspela da sa Milicom popije kafu i saznala neke detalje koje malo ko zna. Pa da počnemo:

Ko je Milica Milkić?

SJAJNE VESTI: Pozdrav Milice! Malo znamo o tebi pa te molimo da nam kažeš: Ko je, Šta je i Zbog čega je Milica ?

MILICA MILKIĆ: Milica Milkić – diplomirani psiholog i pop pevačica. Radim u psihološkom savetovalištu za decu i roditelje „Darling“ iz Niša. Obožavam svoj posao, a umem i da zapevam… ?

SJAJNE VESTI: Nedavno si uradila pesmu i spot u niškom zatvoru. To je i bio povod da te kontaktiramo i sa tobom uradimo jedan mini intervju. Reci nam nešto više o toj ideji.

MILICA MILKIĆ: Kroz rad sa ljudima sam shvatila da brojni problemi nastaju zbog nemogućnosti opraštanja sebi ili drugima. Rešila sam da pošaljem poruku svima da je ljudski grešiti i da na neki način moramo da pronađemo način da oprostimo. Da na greške nikako ne reagujemo agresivno i destruktivno. Zbog toga sam za muzički spot „Za nas“ odabrala zatvor i osuđenike kao metaforu za čitavu ideju. Pesma i spot imaju psihološku, a ne estradnu pozadinu.

SJAJNE VESTI: Reci nam kakva je bila reakcija, kako mladih ljudi, tako i starijih osoba na tvoj društveno odgovorni projekat?

MILICA MILKIĆ: Reakcije ljudi, i mladih i starijih, su iznad mojih očekivanja. Očekivala sam da će bar polovina gledalaca da „omaši“ suštinu, kako poruku pesme tako i spota. Međutim pogrešila sam – priznajem. Komentari su i više nego dobri.

Ponos / Porok / Dobar kuvar

SJAJNE VESTI: Da li je muzika sve čime se Milica ponosi?

MILICA MILKIĆ: Ponosim se svojim pesmama i spotovima: „Dan u snovima“ i „Za nas“ … Ali se takođe ponosim i svojim psihološkim rezultatima. Najviše od svega se ponosim svojom porodicom. ?

SJAJNE VESTI: Da li Milica ima poroke?

MILICA MILKIĆ: Daaaaaaaa! Kupovina šminke i ispijanje espresso kafe.

SJAJNE VESTI: Da li si dobar kuvar? Znaš li da napraviš neko domaće jelo?

MILICA MILKIĆ: Kažu da sam dobra, ali lenja kuvarica. ? Umem da napravim sva domaća jela, ali uvek biram da pravim kolače i torte. ?

SJAJNE VESTI: Da li znaš koliko si imala share-ova i pregleda na društvenim mrežama poslednjih meseci?

MILICA MILKIĆ: Pratim jedino preglede na youtube kanalu, jer volim da se zabavljam „real time“ pregledima… volim kako skaču oni grafikoni kada neko objavi vest… pratiću i kada vi objavite ovaj intervju… ? Inače, spot „Za nas“ ima oko 1000 pregleda dnevno.

SJAJNE VESTI: Da li planiraš gostovanje u BGD i gde bi mogli da te nađemo i slušamo?

MILICA MILKIĆ: Uskoro planiram da posetim Beograd, pa ako uklopim neko gostovanje, objaviću na svojoj FB stranici Milica Milkić.

Još po nešto od Milice

SJAJNE VESTI: Putovanja? Omiljena mesta? Preporuke?

MILICA MILKIĆ: Obožavam putovanja, ali zbog posla retko putujem. Preporuka? Lefkada!

SJAJNE VESTI: Planovi za blisku budućnost?

MILICA MILKIĆ: Ne planiram… samo pustim da se dešava i uvek se desi… ?

Zahvaljujemo se lepom druženju Milice!

SVE NAJBOLJE!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login