Pinkove zvezdice, 19. epizoda – Sjajne interpretacije (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 19. epizoda – Sjajne interpretacije (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Druga emisija četvrtog kruga prestižnog muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ bila je jedna od onih boljih emisija. Deset sjajnih i spremnih takmičira borilo se za prolazak u peti krug. Njih 8 je uspelo da se izbori za nastavak takmičenja. Kao i do sada odluku o prolazku u nastavak takmičenja donela je sjajna ekipa koju čine:
Sale Tropico bend
Leontina
Sergej Ćetković
Goca Tržan i
Jelena Tomašević.

A evo kako je sve to izgledalo:

GLASIĆI – OD 1 DO 3

Marina Stanković je sa pesmom „Deo prošlosti“ predivno otvorila veče. Žiri je bio zadovoljan sa njenim pevanjem i dobila je svih pet glasova žirija. I pored toga što je Marina imala bronhitis po mišljenu žirija njeno pevanje bilo je lepo, emotivno i božanstveno.

– Sara Simić je za pevanje numere „Čekala sam“ dobila četiri glasa. Zamerke žirija bile su na gubljenje koncentracije zbog koje je ispala iz ritma kao i na falširanje. U baražu sa pevanjem numere „Ima jedan svet“ nije uspela da se plasira u peti krug.

Anđela Nestorović je priredila žiriju i publici emotivno i fascinantno pevanje numere „Noćas mi dođi“. Publika je sa aplauzom podržala njeno pevanje, a žiri je bio više nego oduševljen, pohvalili su njen divan glas, prelepe detalje, bogatu interpretaciju, spremnost za nastup. Anđela je dobila očekivano svih pet glasova.

GLASIĆI – OD 4 DO 6

– Još jednu ogromnu emociju doneo je David Marković sa pevanjem numere „Tajno moja“ sa kojom je dobio svih pet glasova žirija. David je uspeo da naježi ekipu žirija koji su mu uputili niz komplimenata za divnu i prepoznatljivu boju glasa, izuzetno lepa interpretacija, veliki talenat.

Pet glasova za još jednu emociju odnela je Stefana Nikolčević sa pesmom „Melanholija“. Snažan glas, božanstveno pevanje, odlično vladanje numerom, prepoznatljiva boja glasa, lepo ponašanje na sceni bili su mali deo komplimenata koje je dobila od ekipe žirija.

Hamza Asotić je otpevao pesmu „A i ti me iznevjeri“ i dobio je četiri glasa žirija. Žiri nije bio zadovoljan sa njegovom interpretacijom zbog nedostatka emocije i pogrešnom verzijom pesme. U baražu je popravio utisak sa pevanjem numere „Dođi“ i prošao je u peti krug takmičenja.

GLASIĆI – OD 6 DO 10

– Jovana Stošić je sa pevanjem pesme „Iznad grada“ dobila četiri glasa. Žiriju je zasmetalo ravno i dosadno pevanje i zaključili su da je bio pogrešan izbor pesme. U baražu nije uspela da se izbori za prolazak sa pevanjem pesme „Pametna i luda“.

– Ogroman aplauz i ovacije publike dobio je Todor Kitanović sa pevanjem pesme „Što to beše ljubav“ sa kojom je dobio svih pet glasova žirija. Žiri nije imao reči hvale koje do sada nisu uputili za njegovo pevanje. Već pri prvim rečima pesme prepoznali su njegov divan glas. Veliki napredak i talenat i ovoga put došao je do izražaja.

Spektakl u studiju priredila je Lorena Janković sa pevanjem numere „Russian roulette“ i dobila je kao što se očekivalo svih pet glasova. Sve vreme publika je sa aplauzom podržavala njen nastup. Autentična, samouverena i prejaka Lorena je zadivila sve prisutne u studiju. Pevački je sve urađeno do perfekcije, tačnost, bez omaške, moćan glas bili su dio komplimenata koje je dobila od žirija.

Jovana Radonić je sa sjajnim izvođenjem numere „Barakuda“ zatvorila takmičarski deo emisije i dobila je svih pet glasova žirija. Vrhunski scenski nastup i presimpatično pevanje oduševilo je sve prisutne u studiju. Žiri je kroz smeh i veliko oduševljenje komentarisao Jovanin urnebesni nastup sa ogromnim rečima hvale za sjajno pevanje, odličan izbor pesme i okarakterisali su je kao pravu malu zvezdičicu.

Predivna, devetnaesta emisija, prepuna emocija i sjajnih interpretacija ostala je iza nas. Takmičari su dali sve od sebe i većina je uspela da facinira žiri i plasira se u peti krug takmičenja. Da li će i sledeća emisija biti jednako dobra ili možda bolja kao ova, ostaje da saznamo ubrzo na dobro poznatoj Pink televiziji.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login