Bilbordi u Vojvodini ulepšani najboljim đacima

OBRAZOVANJE, ZANIMLJIVOSTI  

SJAJNE VESTI IZ VOJVODINE – NAJBOLJI ĐACI NA BILBORDIMA

Projekat „UČIM + ZNAM = VREDIM“ nastavlja da ispunjava svoju misiju. Ponovo su Temerin, Sremski Karlovci, Žabalj, Novi Sad, … obasjani novim bilbordima sa najboljim đacima.

U Novom Sadu, na oko 30 lokacija postavljeni su novi bilbordi. Na njima je predstavljeno oko 150 učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije Grada. To su đaci koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije državne i međunarodne uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti. Takođe i Sremski Karlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin su ulepšani novim licima.

„Drago nam je da se iz godine u godinu broj učenika promovisanih u bilbord kampanji povećava. Istovremeno se povećava i broj opština koje učestvuju u ovom projketu. U prošloj godini bilo ukupno 30 bilborda u četiri loklane samouprave sa preko 140 učenika, dok će ove godine na više od 60 bilborda u sedam lokalnih samouprava biti promovisano oko 200 uspšenih osnovnoškolaca i srednjoškolaca.“ poručuju iz Udruženja za promociju društvene odgovornosti. Oni napominju da je ovogodišnji odziv škola i broj prijavljene dece znatno bolji nego u 2016. godini.“

Predstavnici Udruženja za promociju društvene odgovornosti sa čelnim ljudima za obrazovanje u opštini Žabalj

Predstavnici Udruženja za promociju društvene odgovornosti iz Novog Sada, koje je pokretač ove akcije, posetili su opštinu Žabalj. U razgovoru sa načelnikom Opštinskog veća zadužen za obrazovanje Lazarom Čonkićem analizirali efekte kampanje.
Čonkić je izjavio da je projekat značajan za opštinu koja kroz brojne programe podstiče i nagrađuje uspešne đake. Predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandar Savanović izrazio je nadu da će i dogodine žabaljsku opštinu krasiti bilbordi sa najuspešnijim đacima koji su primer vršnjacima i mlađima da se znanje i marljivost vrednuje.

Šta je projekat Učim + Znam = Vredim

Učim + Znam = Vredim je projekat koji za cilj ima promociju đaka koji su ostvarili izuzetne rezultate u oblasti nauke i umetnosti. Udruženje za promociju društvene odgovornosti 2015. godine prvi put je realizovalo ovaj projekat i tada se na 14 bilborda u gradu nalazilo 30 najuspešnijih đaka iz novosadskih osnovnih i srednjih škola. Cilj je da se svake godine ova inicijativa širi i da se što više opština priključi projektu.

Slike preuzete sa: Facebook stranica Učim + Znam = Vredim

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login