MISIJA I VIZIJAProjekat SJAJNE VESTI je zamišljen kao projekat u cilju spasa našeg naroda, a pogotovo omladine, od svakodnevnih crnih vesti, politike, starleta, nemorala i slično.
U eri kada nemoral i razvrat postaju svakodnevnica, kada starlete postaju vodilje našim devojčicama, našim devojkama, našim ženama, kada nas političari preveslavaju po ko zna koji put, kada politika smatra da je sve od nje počelo i tamo se završilo, kada su novine pune crnih vesti, kada ubistva postaju normalna stvar, kada omladina vitla pištoljima, kada se hleb kupuje na četvrt, SJAJNE VESTI se pojavljuju kao spas i vraćanje na pravi kolosek.

Sjajne vesti će pružati proverene, pre svega tačne informacije, iz sveta sporta, it tehnologija, muzike, kulture, umetnosti, biznisa, poljoprivrede, privrede, …

Svi koji smatraju da SJAJNE VESTI nisu mesto gde mogu pronaći ono što ih interesuje ili nisu ono zbog čega postoje pozivamo ih da daju svoj doprinos i da pošalju email na kontakt strani i pomognu da budemo još bolji.

Za sve posetioce koji smatraju da ovo nije dobar projekat molimo ih da pogledaju naše stranice i preispitaju mišljenje.

Svako dobro svim posetiocima sajta!3 odgovora na temu "MISIJA I VIZIJA"

 1. Marko   30.06.2015 at 13:48

  Svaka cast , nadam se da cete izrasti u medij koji ce biti rado citan od strane velikog broja naseg stanovnista a i sire.

 2. Konstantin M.   30.06.2015 at 13:52

  Hvala Marko,

  Nadamo se da će ovo biti pravo osveženje za sve … naravno koji žele da se osveže 😀

 3. Slavica   11.11.2015 at 23:02

  Bravo, na ovo sam dugo čekala. Nije valjda sve kod nas loše.Ima u Srbiji i dobrote i ljubavi i nade.

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login