Sjajni Partizan prošao u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona

FUDBAL, IZDVOJENO  
Sjajni Partizan prošao u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona

SJAJNE VESTI ZA SVE NAVIJAČE PARTIZANA!

Partizan je savladao Dilu Gori iz Gruzije rezultatom 2:0 i ukupnim skorom od 3:0 prošao u naredno kolo. U prvom meču bilo je 1:0 u Beogradu tako da je Partizan malo rasterećeniji krenuo u Gruziju.

Na stadionu Tengiz Burjanadze je bilo oko 1.600 gledalaca što je neuporedivo manje nego u što je bilo u Beograd.

Veliki posao kod prvog gola odradio je Nemanja Petrović koji je po levom krilu fintirao 2 igrača, pa ušao u kazneni prostor i dodao loptu sjajnom Darku Brašancu, koji je jakim i preciznim udarcem postigao vodeći gol.
Tokom prvog poluvremena Ćirković i Valerij Božinov su imali udarce ka golu ali golman Dile Gori je bio siguran. Takođe Stefan Babović je nekoliko puta uposlio Andriju Živkovića ali mreža se nije zatresla.
Dila Gori je imala nekoliko prilika a najbolju imao je Modebadze koji nije uspeo da kruniše akciju golom jer je sa 5 metara promašio kompletan gol posle upućenog centaršuta iz kornera.

U drugom poluvremenu Dila Gori je počela ofanzivom i napadala sve vreme. Međutim Partizan se dobro branio i nije dozvolio da domaćini postignu gol.
Živković i Umaru imali su dobre šuteve na gol ali nisu uspeli da donesu još jedan gold Partizanu.
Tek u 64. minutu isti tandem je odigrao odličnu akciju i Umaru Abubakar je postigao gol za 2:0.

Partizan narednu utakmicu igra boljeg iz meča Steaua – Trenčina u sredu i vrlo je verovatno da će to biti Steaua jer je bila bolja u prvoj utakmici rezultatom 2:0.

Pogledajte fenomenalne gololve Darka Brašanca i Abubakar Umaru:

BRAVO PARTIZAN!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login