Vojvodina pobedila Sampdoriju u Italiji sa neverovatnih 4:0

FUDBAL  
Vojvodina pobedila Sampdoriju u Italiji sa neverovatnih 4:0

SJAJNE VESTI IZ ITALIJE!

Fudbaleri Vojvodine su ove večeri izgledali kao igrači sa druge planete. Oni su u veoma dobroj i lepršavoj igri, pred nešto manje od 10000 navijača, deklasirali ekipu Sampdorije rezultatom 4:0 u sred Italije.

Svi su složni u oceni da Vojvodina igra jako dobar fudbal i da su fudbaleri ovog tima sada neuporedivo bolje igrali nego u prethodnim utakmicama. Čak ni rezultat od 3:0 u prethodnoj utakmici nije toliko bio ubedljiv kao ovih 4:0 u Torinu.

Prvo poluvreme je za ekipu Vojvodine počelo kao iz snova. Veoma rano, u četvrtom minutu, Mirko Ivanić posle odlične akcije i duplog pasa sa Stanisavljevićem ušao s desne strane i nakon duela sa čuvarom mreže Italijana levicom poslao loptu u suprotan ugao! Vojvodina je povela sa 1:0 i tada je već bilo jasno da je Voša došla po pobedu.
U sedmom minutu dobru šansu imao je jedan od najboljih igrača Vojvodine od starta nove sezone, 26-godišnji Aleksandar Stanisavljević, ali golman je odbranio njegov slobodnjak sa desnog krila. Nekoliko minuta kasnije još jedan udarac na gol Sampdorije, ovaj put glavom Igora Đurića, ali lopta je otišla iznad prečke.
Fudbaleri italijanskog kluba imali su u 21. minutu sjajnu priliku da izjednače ali Fernando je bio neprecizan sa 20 metara.
Još jedan udarac Vojvodine za malo je bio koban po golmana Italijana ali u 32. minutu Stanisavljević šutira sa ivice kaznenog prostora i lopta pogađa prečku.
U drugom poluvremenu, odmah na početku posle kontra Vojvodine, Ožegović šutira iskosa a golman Vivijano je najpre uspeo da spreči da lopta uđe u gol, ali se ona odbila pravo pred Stanisavljevića koji je povećao prednost Vojvodine na 2:0.
Sampdorija je igrala ofanzivno i već u 53. minutu umalo postigla gol, ali je snažan udarac Sorijana odbranio Žakula i tako sačuvao dragocenu prednost.
Igrao se 57. minut kada je iz kontranapada Ognjena Ožegovića iskosa sa desne strane lobovao golmana Vivijana i tako već potopio sve nade Italijana da mogu da dođu do pobede.
Još jedan gol je mogao pasti u 83. minutu, kada su tandem Stanisavljević i Ožegović bili brži od svojih čuvara, te jedan drugome asistirali ali udarac je prošao daleko od gola.
Na samom kraju utakmice Ožegović, posle jakog duela sa igračem Sampdorije provukao loptu ispred dvojice rivala i levicom postigao gol za 4:0.

Druga utakmica je na redu sledeće nedelje, 6. avgusta u Novom Sadu.

Pogledajte golove:

1:0

2:0

3:0

4:0

BRAVO MOMCI! SREĆNO U NASTAVKU!



Jedan odgovor na temu "Vojvodina pobedila Sampdoriju u Italiji sa neverovatnih 4:0"

  1. Pingback: I pored poraza Vojvodina prošla u završnu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login