Partizan pobedio Steauu u Beogradu i na koraku je od grupne faze Lige Šampiona

FUDBAL, IZDVOJENO  
Partizan pobedio Steauu u Beogradu i na koraku je od grupne faze Lige Šampiona

SJAJNE VESTI IZ HUMSKE!

Partizan je obezbedio LIGU EVROPE! BRAVO!
Samo jedan korak deli Partizan od Lige Šampiona. Sve je moguće, sve je otvoreno. Svi navijači Partizana, simatizeri, stručni štab, igrači, svi koji vole i poštuju Partizan isčekuju podne kada će se obraviti žreb poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona.

Meč Partizan Steaua završen je rezultatom 4:2 i ukupnim rezultatom od 5:3 Partizan je prošao dalje. U prvoj utakmici u Bukureštu bilo je 1:1.

Prvo poluvreme

Već u 8. minutu nakon velike gužve u šesnastercu, slabe reakcije golmana igrača Steaue najbolje se snašao Babović i pogodio za 1:0!

Samo tri minuta nakon postignutog gola odbrane Partizana je loše reagovala i Muniru donosi izjednačenje.

Posle izjednačenja Steaua je počela još ofanzivniju igru i tako je pritiskala Partizan do novog gola. Hamron poatiže gol za vođstvo Rumuna od 2:1.

U 38. minutu posle dobre akcije i centaršuta Božinov glavo ubacuje loptu u gol ali oglasio se linijski sudija – ofsajd.

Drugo poluvreme

Početak drugog poluvremena donosi oprez sa obe strane. Rumuni na sredini terena prave grešku i do lopte dolazi Brašanac koji trči kontru i ulaskom u šesnaesterac biva oboren. Penal i crveni karton za Varelu! Ovo je bio i prelomni trenutak utakmice. Ali šansu ne koristi Božinov – STATIVA!

Marko Jevtović šutir sa velike udaljenosti lopta kači igrača Steaue menja pravac i GOL! 2:2 Konačno izjednačenje! Nakon gola Partizana u igru ulazi kapiten Saša Ilić umesto Božinova, koji se očigledno još nije dobro snašao u Partizanu kako su svi očekivali.

Andrija Živković!!! Ime koje će Partizan dugo slaviti! Abubakar Umaru napada, ulazi u šesnaesterac, vara jendog igrača, dodaje loptu Andriji koji fintira jendog igrača i odlučnim i jakim šutom upućuje loptu u mređu Steaue. Ovim rezultatom Partizan ima Ligu Evrope i šansu da kroz narednu rundu takmičenja uđe u Ligu Šampiona.

Milinković u igru uvodi Trujića umesto Babovića.
Andrija Živković upućuje centaršut sa desne strane i na suprotnoj strani našao se Trujić, koji prvo glavom šutira međutim golman Kožukaru brani ali u naletu Trujić je ipak sproveo odbijenu loptu u mrežu.

Ovim pogodkom Partizan je okončao ovaj meč i sada mu ostaje da sačeka žreb pa da se spremi za narednu utakmicu.

BRAVO MOMCI!
SREĆNO U NASTAVKU!

Da napomenemo da je održan i minut ćutanja čime odata je počast žrtvama „Oluje“



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login