Doček vaterpolista – Kako dolikuje šampionima

DOGAĐAJI, IZDVOJENO, VATERPOLO  
Doček vaterpolista – Kako dolikuje šampionima

SJAJNE VESTI!

Zlatni momci vaterpolo reprezentacija Srbije, danas će doputovati u Beograd. Po sletanju na aerodrom Nikola Tesla, avion koji prevozi vaterpolo reprezentaciju biće dočekan najvišom počašću u vazduhoplovstvu svečanim pozdravom i vodenim lukom, koji se koristi u izuzetnim prilikama.

Večeras u 20. sati biće organizovan doček ZLATNIM DELFINIMA ispred Doma Narodne skupštine, gde možete doći da pozdravite i čestitate momcima na osvajanju medalje.

Delfini koji igraju najbolji vaterpolo na svetu, koji su neprikosnoveni vladari planete Zemlje, zaslužuju najveće počasti i poštovanja jer su svojom igrom pokazali i dokazali kako se igra za svoju zemlju.

Svi stanovnici planete koji su pratili utakmice reprezentacije Srbije mogli su da uživaju u igri naših momaka koji su sve svoje protivnike dovodili do ludila ispraćali ih ubedljivim pobedama, da bi za sebe ostavili najviše postolje u dodeli medalja.

Ova zlatna medalja iskovana je upornim timskim radom, drugarstvom i slogom koja je vladala u našoj reprezentaciji pre i za vreme trajanja Svetskog prvenstva.

A da bi doček svetskih prvaka protekao na zasluženom vrhunskom nivou, postarali su se Vaterpolo savez Srbije u saradnji sa beogradskim aerodromom Nikola Tesla, koji je među prvima čestitao je vaterpolo reprezentaciji Srbije petu titulu svetskog šampiona.

Čestitke su stizale sa svih strana od velikih sportista Novaka Đokovića, Vlade Divca, Nenada Krstića, Marka Jarića, Aleksandra Šapića i od SD Partizan, SD Crvena Zvezda, političkih funkcionera itd … Čestitku je uputio i Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić koji je poručio:

„Svaka čast šampioni! Čestitam sjajnim igračima koji su ostavili srce u bazenu i pokazali kako se bori za svoju zemlju, stručnom štabu i Vaterpolo savezu Srbije na osvojenom zlatu. Naš vaterpolo je ponovo zahvaljujući vama na svetskom tronu gde mu je i mesto. Verujem da ste baš vi zlatna generacija našeg vaterpola koja će nam doneti i olimpijsko zlato.Ne mogu da ne budem ličan, za mene je ovo jedna od najtežih, ali i najlepših večeri u životu od kada sam postao ministar“, navodi u čestitki ministar Udovičić.

Odmah nakon završetka finala u vaterpolu na Trgu republike i centralnim gradskim ulicama, okupilo se na stotine navijača koji su se radovali zbog pobede reprezentacije Srbije i pozdravljajući zlatne „delfine“. Navijači su na dva sata blokirali saobraćaj, a zastave su se vijorile i dugo nakon ponoći.

Zastave se viore, gradom odjekuje pesma, veselje na sve strane veselje bez incidenata isko su tu bile prisutne patrole MUP-a za svaki slučaj. Trube i sirene se čuju sa svih stana a oni veseliji skidaju majice. „Izlazite na balkone, pozdravite šampione“, skandirali su okupljeni u euforiji.

Veselje je trajalo u pravom veselju do iza ponoći kada su se u miru razišli uz obećanje da će večeras u 20. sati doći i pozdraviti ŠAMPIONE, na platou ispred Doma Narodne skupštine.

Zato ako ste u mogućnosti, dođite večeras da zajednički proslavimo ovaj uspeh.

Pogledajte kako izgleda slavlje:



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login