Pinkove zvezdice druga epizoda: Hit večeri Darija Vračević sa novim nadimkom „marshmallow“

MUZIKA  
Pinkove zvezdice druga epizoda: Hit večeri Darija Vračević sa novim nadimkom „marshmallow“

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE!

Kao što smo očekivali u nastavku druge sezone „Pinkovih zvezdica“ i ova druga po redu emisija je oborila gledanost. Gledaocima u studiju i kraj malih ekrana najmlađi talenti muzike, naše male zvezdice, držale su pažnju i izazvale pregršt lepih emocija. Da je petak veče noć koju treba provesti kod kuće ili u društvu ali naravno uz televizijske ekrane dokazano je i ovaj put.

Žiri u nezamenjivom sastavu, Leontina, Hari, Goca, Milan i Jelena, je imao pune ruke posla ali kao i do sada svoj posao uradio je najbolje što je umeo. Publici se predstavilo 15 veoma mladih takmičara a samo 10 je izborilo učešće u dalje takmičenje, a oni su:

Katarina Dumančić koja je otpevala pesmu „Mercy“ i dobila 4 glasa i morala je da proba da okuša sreću u baražu sa pesmom „I will always love you“ i uspela da se izbori za mesto u daljem takmičenju.

Anđela Zečević se predstavila sa pesmom „Crno i Belo“ i na oduševljenje žirija svojim talentovanim glasom kupila 5 glasova žirija

Teodora Šćepanović sa pesmom „Korake ti znam“ je dobila 3 glasa a u baražu je otpevala pesmu „Suza stihova“ i uspela da se probije u dalji krug

– Ivona Odicki je zapevala pesmu „Vrata od Bola“ sa kojom je pokupila 3 glasa a u bražu se predstavila sa pesmom „Ime moje“ koja joj nije donela sreću i napustila je dalje takmičenje.

Sebastijan Nađ je odpevao pesmu „Ljubavi“ i dobio 3 glasa a u baražu se oprobao sa pesmom „Lutka“ i obezbedio svoje zasluženo mesto u sledeći krug.

– Irina Nikolić nam je otpevala pesmu „Moj je život moja pesma“ sa kojom je pokupila 3 glasa a u baražu se okušala sa pesmom „All of me“ ali na žalost nije prošla u sledeći krug.

– Jelisaveta Milinić nam je otpevala pesmu „Oro“ koja je ocenjena sa 3 glasa a u baražu je otpevala „Price tag“ ali bezuspešno, nije uspela da se izbori za prolazak

– Anita Bubnjević nam se predstavila sa pesmom „Someone Like You“ sa kojom je dobila 4 glasa za nju baraž uz pesmu „Dodori od stakla“ nije bio srećan. Napustila je dalje takmičenje.

– Ružica Rupić je zapevala pesmu „Ona to zna“ koja je dobila 4 glasa u baražnom delu otpevala je „Nije nam se dalo“ ali bezuspešno, nije otišla u sledeći krug.

Darija Vračević sa novim nadimkom „marshmallow“ otpevala je pesmu „Zlatni Dan“ ali osvojila 4 glasa i u baražu je uspešno ispunila očekivanja sa pesmom „Poješću sve kolačiće“. Darija je najmlađa učesnica druge epizode i već je ubrala simaptije sa svih strana što od publike što od žirija. Isto se desilo u prvoj epizodi kada je sve simpatije pobrao Marko Bošnjak.

–  Maša Vujadinović je zapevala pesmu „Piece of My Heart“ ocenjena je sa 4 glasa ali uz emocije u baražu sa pesmom „Reka bez imena“ obezbedila je mesto u daljem takmičenju.

Anđela Nijić je otpevala pesmu „Čuvaj Moje Srce“ sa mnogo energije i raskošnog glasa i ubrala svih 5 glasova.

Elena Bimbilovska se predstavila sa pesmom „Hurt“ njen prelep glas i talenat je dobio svih 5 glasova

Žarko Pribaković je zapevao pesmu „Swing Low, Sweet Chariot“ etiketiran kao šmeker ali i ubedljivog glasa  osvojio je žiri i pokupio svih 5 glasova.

Edina Gurda se predstavila sa numerom „Don’t You Remember“ i osvojila svih 5 glasova.

Još jedna emisija „Pinkovih zvezdica“ je ostala za nama, da li će i naredna ko i ove dve biti uzbudljiva ostaje da vidimo sledećeg petka u isto vreme na dobro poznatoj ružičastoj televiziji.

Ukoliko želite možete pogledati kompletnu drugu emisiju pinkovih zvezdica:

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login