Lenina pesma favorit na juniorskom Evrosongu

DOGAĐAJI, MUZIKA  
Lenina pesma favorit na juniorskom Evrosongu

SJAJNE VESTI DONOSI LENA STAMENKOVIĆ

Sofija, glavni grad Bugarske, u subotu 21. novembra je domaćin mladim talentima na Dečjoj pesmi Evrovizije.
Takmičenje će se održati u areni „Armec“ u Sofiji, a publici i svetskom auditorijumu predstaviće se 17 takmičara-takmičarki iz Evrope i jedan iz Australije. Ove godine po prvi put na dečjoj Evroviziji nastupaju predstavnici iz daleke Australije, koju će predstaviti Bela Pejdž sa pesmom Moje devojke, i takmičarka iz Irske Ejmi Benks sa pesmom Zvezda mora.

Srbiji će ovo biti sedmo učešće na „maloj“ Evroviziji. Po odluci Radio-televizija Srbije našu zemlju na ovogodišnjoj Dečjoj pesmi Evrovizije u Sofiji predstavljaće jedanaestogodišnja Lena Stamenković.

Ona će imati priliku da kao prvi izvođač otvori ovo veliko takmičenje.
Naša mlada nada izvešće pesmu koja nosi naziv „Lenina pesma“. Muziku za ovu pesmu napisala je Leontina Vukomanović, dok su tekst zajedno napisale Lena i Leontina. Aranžman je odradio Dušan Alagić.

Lena Stamenković. To je ona živahna devojčica koja je osvojila 4. mesto u takmičenju „Pinkove zvezdice“. Devojčica koja je svojim glasom i sigurnošću pred kamerama zadivila žiri kao i publiku u studiju i gledaoce kraj malih ekrana. Prosto rečeno igrala se sa pesmom i koketirala sa publikom kao iskusna pevačica. Po mišljenju stručne javnosti ona i Marija Serdar su podjednako dobre i osvojeno 4-o mesto nije pravedno.

Lena je rođena 2004. godine u Zaječaru. Od malih nogu volela je da pevuši, pa je njeno interesovanje za muziku raslo. Muzičku školu je počela pohađati od 2012. godine. Ove godine je u četvrtom razredu, osim što peva u horu, Lena svira i klavir. Ljubitelj je svih žanrova muzike. Možemo reći da ima i talenta za glumu, tako da joj je karijera zagarantovana.

Na Jutjubu, Lenina pesma visoko kotira. Daju joj sa velike šanse za pobedu na Dečjoj pesmi Evrovizije.

Večeras ćemo svim srcem da navijamo za našu „Lejdi L“ i nadamo se dobrom plasmanu.

NAPRED LENO SVI SMO UZ TEBE!

SJAJNO



Jedan odgovor na temu "Lenina pesma favorit na juniorskom Evrosongu"

  1. Pingback: Naša Lena osvojila 7 mesto na takmičenju mladih na Evroviziji | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login