„Ja mogu sve“ – Pobednik pete epizode je Boško Dudvarski sa starim hitom „Hit the road Jack“

MUZIKA  
„Ja mogu sve“ – Pobednik pete epizode je Boško Dudvarski sa starim hitom „Hit the road Jack“

Peta za redom nedelja nas je prikovala za male ekrane. U 21:00 sat otpočeo je omiljeni šou „Ja mogu sve“ gde smo uživali u nastupima takmičara, pojedinaca i grupa. Kako u svakoj, tako i u ovoj emisiji, žiri je izabrao najboljeg takmičara, koji je potom nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru dao u humanitarne svrhe. Zatim će u poslednjoj emisiji takmičenja, gledaoci odlučivati o pobedniku i kome će pripasti nagrada od 20.000 evra.

Žiri je u nepromenjenom sastavu:baletski umetnik Konstantin Kostjukov, koji je i predsednik žirija, voditelj Žika Nikolić. glumica Danica Maksimović i muzičar Rambo Amadeus. I ovog puta ista voditeljka programa je Dragana Kosjerina.
Da još napomenemo da su prošlonedeljni pobednici „Bend i vokali“ koji su izveli modernu verziju srpske ratne koračnice.

– Prve na scenu su izašle Pahuljice, koje su izvele pesmu Đorđa Balaševića „Samo da rata ne bude“. Imale su veliku podršku gledalaca i član žirija Rambo Amadeus je prokomentarisao:

„Predlažem da se ova pesma i poruka prevede na sve jezike i pošalje svim političarima na svetu. Vi ste poruku ove pesme prenele bolje nego i sam njen autor“.

Žiri nije štedeo na ocenama, tako da su Pahuljice dobile maksimalnih 48 bodova!

– Evo nam na sceni i članova grupe „Do poslednjeg daha“ koji kroz pesmu poručuju „Život je maskembal“. Još jednom maksimalnih 48 bodova.

„Kao da sam bio u pozorištu. Svaka čast na tome kako umete da očarate“ – prokomentarisao je predsednik žirija Konstantin Kostjukov.

– Uz impresivnu i besprekornu plesačku pratnju i koreografiju Sara i Boris pevaju pesmu „Lovers On The Sun“ od Dejvida Gete. Žiri ih je pohvalio za koreografiju, plesačku pratnju i savršeno izvođenje. Ipak bili su „škrti“ na ocenama samo 44 poena.

Boško Dudvarski je imao keca u rukavu zvanog Beti Đorđević. Potpuno oduševljenje žirija! Danica Maksimović im se pridružuje na podijumu u izvođenju velikog hita „Hit the road Jack“. Očekivane ocene za Boška i za Beti, četiri puta po 12, novih maksimalnih 48 poena.

– Romantični i simpatični Mira i Bole ponovo plene mladalačkim duhom i numerom When „I’m sixty-four“. Kostjukov je pohvalio Miru za siguran nastup, a onda je izašao na scenu i zaplesao sa njom. Solidne ocene, ukupan zbir 46 boda.

Teodorin nastup sa mešavinom domaćeg melosa i stranog popa, „Gusta mi magla“ i „Try“ naišla je na oduševljenje kod publike. Uz njihovu pomoć dobila je maksimalnih 48 poena. Komentar člana žirija Žike Nikolića:

„Teodoru smo videli proteklim emisijama kada je bila odlična, ali je ovo bilo pet plus“.

„Bend i vokali“ izvode Avićijev hit „Wake Me Up“, a Žika nije odoleo pesmi pa im se pridružio. Ni ovaj put žiri nije škrtario na ocenama, još jednom maksimalnih 48 bodova.

Čak 5 puta po 48 poena.

– Žiri nastavlja u velikodušnom nagrađivanju takmičara, evo i 6 maksimuma. Ta ocena pripala je Kristini i Miri koje su zaplesale uz taktove pesme „Papaoutai“ od Stromae.

„Obzirom da ste imale samo četiri dana za spremanje, ovo je bilo za svaku pohvalu“, rekao Konstantin Kostjukov.

Na redu su predstavnici publike da svojim glasanjem odluče pobednika emisije.

Sjajni Boško Dudvarski sa kultnim hitom „Hit the road Jack“ ove večeri je osvojio nagradu koju je dodelio vrtiću „Vila“.

Do sledeće nedelje i novih nastupa takmičara pozdravljamo vas!

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "„Ja mogu sve“ – Pobednik pete epizode je Boško Dudvarski sa starim hitom „Hit the road Jack“"

  1. Pingback: „Ja mogu sve“ – Pobednik 6. epizode je Boris Subotić sa hitom „Kad zamirišu jorgovani“ (VIDEO) | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login